Agentul Hamilton – serial suedez Kanal D2

Postul de televiziune Kanal D2 va difuza in curand un nou serial politist insa de data aceasta nu va fi vorba o productie italiana. Din 15 noiembrie, Kanal D2 va difuza serialul politist suedez Agentul Hamilton (2020). Serialul va fi difuzat in grila Kanal D2 de luni pana vineri, de la ora 22:30, in locul serialului politist Rocco Schiavone care se va termina pe 14 noiembrie.

Agentul Hamilton este facut dupa cartile politiste scrise de Jan Guillou intitulate Carl Hamilton. In Stockholm, Suedia au loc tot felul de atacuri, bombardamente si atacuri cibernetice. Pentru a investiga aceste atacuri, Serviciul de Securitate Suedez il numeste pe Carl Hamilton (Jakob Oftebro) responsabil de ancheta. Carl este un fost membru al Serviciului de Securitate Suedez.

In urma investigatiilor, Carl va descoperi lucruri ce ii vor pune viata in pericol. In aceste atacuri sunt implicate serviciile secrete ale mai multor tari, precum Rusia, SUA sau Suedia. Aceste atacuri sunt facute cu un scop,acela de a porni un nou Razboi Rece.

Serialul Agentul Hamilton este compus din 2 sezoane cu un total de 18 episoade, durata fiecarui episod este de 44 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,8. Pe actorul Jakob  Oftebro il mai puteti vedea jucand in filme ca: Black Crab (film ce este disponibil pe platforma de streaming Netflix) sau serialul Scrisoare pentru rege, care este de asemenea disponibil pe Netflix. Agentul Hamilton a fost difuzat pe postul suedez TV4 in 2020 si s-a bucurat de un real succes, filmarile au avut loc in Lituania.

Agentul Hamilton – serial suedez Kanal D2

Reamintim ca ultimele modificari produse in grila Kanal D2 s-au produs in weekend-ul trecut cand au intrat doua emisiuni tip reality show: Test de rezistenta si O marit pe mama soacra.

Kanal D2 apartine companiei Dogan Media are licenta tematica – generalista difuzand filme artistice, seriale turcesti, italiene, romanesti si emisiuni TV ce au fost difuzate in trecut pe Kanal D.

Kanal D2 s-a lansat anul acesta in aprilie si se afla in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth: Orange, Orange Romania Communications, Vodafone, Ines si Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.