Acces Direct se muta pe Antena Stars
In curand, grilele posturilor Antena 1 si Antena Stars vor suferi unele modificari. In acest material vom detalia o astfel de modificare, poate chiar cea mai importanta.

Ieri, Antena 1 anunta ca din 28 februarie emisiunea Acces Direct se va muta complet pe Antena Stars. Dupa cum stim, din luna ianuarie 2022, de cand a inceput noul sezon al emisiunii Acces Direct, aceasta se putea vedea pe doua posturi: intre 16-17 pe Antena 1 iar intre 17-19 pe Antena Stars.

Deoarece Acces Direct a ridicat considerabil in audiente postul Antena Stars in intervalul orar in care era difuzata emisiunea, clasand Antena Stars pe locul 4 dupa Pro TV, Antena 1 si Kanal D, eternele televiziuni ce completeaza podiumul audientelor (pozitia celor 3 canale de pe podium este aleatorie) si pentru ca se doreste o relansare a postului Antena Stars, reprezentantii Antena au hotarat sa mute complet aceasta emisiune pe Antena Stars.

Aceasta este a doua emisiune pierduta de Antena 1 in detrimentul televiziunii Antena Stars, prima emisiune fiind cea a lui Dan Capatos, XNS. Emisiunea prezentata de Dan Capatos era un show ce inregistra si inregistreaza audiente foarte bune in intervalul orar la care este difuzat.

Mirela Vaida a declarat despre aceasta mutare ca dinamica vietii si a evenimentelor i-a facut sa inteleaga ca sunt importanti pentru oameni, ca televiziunile de nisa sunt in crestere si ca au publicul lor foarte loial, acest public avand asteptari mari de la postul lor favorit. Mirela Vaida a mai mentionat printre altele ca fanii Acces Direct au urmarit emisiunea indiferent de ora de difuzare sau de statia TV pe care s-a difuzat.

Acces Direct se muta pe Antena Stars

De la inceputul noului sezon, Mirela Vaida are si un asistent, Adrian Velea.
Adrian Velea facea parte din staff-ul emisiunii Acces Direct, era reporter de teren realizand reportaje pentru emisiune. Mirela Vaida se alatura echipei de vedete ale postului Antena Stars, printre acestea vom enumera: Dan Capatos, Gabriela Cristea, Andrei Stefanescu, Paula Chirila, Catalin Bordea, Iulia albu si altii.

Pana pe 28 februarie, Acces Direct va fi difuzata ca si pana acum pe 2 posturi TV, Antena 1 (16-17) si Antena Stars (17-19). Pana in acest moment, Antena 1 nu a anuntat cu ce va umple golul lasat liber de Acces Direct din 28 februarie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Vreau telenovele mexicane difuzate de Antena 1 în loc. Exemple:Milagros, Soledad,îmbrățișări pătimașe, Ispita (ăla cu Paola Rey și Victor Mallarino), Vivere (ăla Italian), și se ia la trântă cu kanal D și pro 2 la audiențe telenovele.