Blackview Tab 15: Specificatii tableta 10.5″
Atunci cand a fost lansata tableta Blackview Tab 13, a devenit populara si dorita de utilizatori in special datorita capacitatii bateriei de 7280 mAh. Insa, la Blackview inovatiile tehnologice sunt intr-o continua dezvoltare iar noua tableta Blackview va fi disponibila din Noiembrie. Tableta va avea diagonala de 10.5″ comparativ cu predecesorul sau care avea de 10.1″, difuzoare Smart-K quad box spre deosebire de modelul anterior care avea doua difuzoare, o baterie mai mare (8280 mAh), 8GB RAM si posibilitatea de extindere cu pana la 6GB, 128GB ROM cu posibilitatea de extindere de pana la 1TB folosind card de memorie. In acest articol vom mentiona ce informatii avem pana in prezent despre aceasta noua tableta.

Blackview Tab 15 Specificatii tableta 10.5

Specificatii asteptate Blackview Tab 15

Display mai mare de 10.5″ comparativ cu predecesorul sau cu 10.1″
Design-ul Blackview Tab 15 va fi cel mai probabil minimalist dar business si va fi disponibil pe Lunar Silver/Twilight Blue/Space Gray 3. Va fi echipat cu display 10.5″ (1920×1200 HD), mai mare decat predecesorul sau care are diagonala de 10.1″. Blackview Tab 15 poate fi utilizat cu succes pentru vizionarea unei serii TV, a unor clipuri video scurte, pentru gaming sau conferinte video.

Difuzoare Smart-K quad-box, upgrade de la dual-box
Se presupune ca Blackview Tab 15 va avea difuzoare Smart-K quad box, iar calitatea sunetului 3D stereo HQ este mai buna decat cea a predecesorului sau. Claritatea sunetului oferita de difuzoarele Smart-K quad-box ofera o experienta audio interesanta in timpul jocurilor, a productiilor cinematografice sau ascultand muzica.

Suport Widevine L1 1080p pentru Disney+, Amazon Prime Video, Hulu
Conform reprezentantilor Blackview, Tab 15 va suporta Widevine L1 pentru a viziona filem si seriale in format 1080p la o atingere distanta.

Designul modului PC este versatil: un mix intre laptop si tableta
Cel mai probabil, Blackview Tab 15 va putea deveni un notebook portabil in cateva secunde datorita modului PC combinat cu tastatura si mouse, oferind posibilitatea de a lucra mai usor, ca pe un PC. In acelasi timp, se comporta ca un miniPC sau a unui laptop de dimensiuni reduse cu touchscreen, marind productivitatea.

Sistemul de operare: Doke 3.0 bazat pe Android 12
Sistemul de operare Doke OS_P bazat pe Android 12 ofera o experienta fluenta si interfata UI eleganta care te ajuta sa salvezi timp. Sistemul de operare a fost apreciat si de utilizatorii Blackview Tab 13 iar datorita recenziilor pozitive, va continua sa fie folosit si pe Tab 15. Modul pentru impartirea ecranului permite folosirea dispozitivului pentru munca si entertainment fara greseala.

Durata mai lunga a bateriei: Capacitate mai mare de 8280mAh cu Fast Charging 18W
Blackview Tab 15 va veni cu o baterie de 8280mAh, pentru a-si pregati utilizatorii de rulare continut media in fiecare zi un workload mai mare comparativ cu modelul anterior care are bateria de 7280mAh, oferind astfel durata de utiliare cu 14% mai mare. Atunci cand dispozitivul este necesar pentru meetinguri online lungi sau activitati afara, modul de incarcare Fast Charging 18W te va sustine mereu.

Camera: 13MP Sony® IMX258 camera principala & 8MP Samsung®S5K4H7 camera frontala
In ziua de astazi, majoritatea tabletelor cunoscute sunt echipate cu camere 5+8 MP. Insa, Blackview Tab 15 va veni cel mai probabil cu o camera frontala 8MP Samsung®S5K4H7 si camera principala 13MP Sony® IMX258. Nu numai ca permite apeluri video HD pentru job insa permite prezentarea unui PPT mai clar in cadrul unei lectii.

CPU: Octa-T610(UMS512)
Conform reprezentantilor, Blackview Tab 15 va veni echipat cu chipset 4G octa-core T610(UMS512) 2 *A75 @1.8GHz , 5 *A55@1.8GHz. Va avea 8GB RAM si posibilitatea de extindere de pana la 14GB RAM pentru experiente mai rapide, indiferent de aplicatia pentru care se foloseste. In ceea ce priveste capacitatea de stocare, Blackview Tab 15 va veni cel mai probabil cu 128GB ROM si posibilitatea de a folosi card de memorie de 1TB, oferind astfel capacitate de stocare enorma pentru inregistrari sau media.

Este bine de stiut ca sunt oferite gratuit carcasa de protectie si folie de protectie impotriva cazaturilor pentru protectia completa a dispozitivului.

Blackview Tab 15 va fi lansat pe 1 noiembrie oferind performante excelente la un pret decent, comparativ cu alte tablete asemanatoare. Tableta va fi disponibila pe Aliexpress la pretul de 1,698.96, comanda se poate suplimenta cu tastatura, stylus pen, casti TWS sau card TF 128GB.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.