Adaugare melodie pe story Instagram
In acest articol vom detalia metodele prin care putem adauga o melodie pe un story (o poveste) Instagram.

Cea mai simpla modalitate pentru adaugarea unei melodii intr-o poveste Instagram este sa selectam iconita +, selectam Poveste, mai departe selectam galeria imaginilor (iconita din stanga jos), selectam emoticonul de sus cu un zambet, selectam Muzica iar aici avem doua sectiuni: Pentru tine sau Exploreaza unde putem cauta melodia dorita pe care sa o adaugam in story.

Adaugare melodie folosind o aplicatie de muzica, de exemplu Spotify
Putem inregistra pe story melodia dorita accesand o aplicatie de muzica (exemplu, Spotify), dam play melodiei dorite (sau o pregatim sa dam play in punctul dorit), deschidem aplicatia Instagram si selectam Poveste – in partea stanga avem o sageata in jos care ne va afisa mai multe optiuni si selectam Hands-free iar ulterior putem proceda cu adaugarea unui story. Prin aceasta optiune se vor inregistra si sunetele din exterior, deci trebuie sa avem in vedere si acest lucru.

Extindere gama de culori text Instagram
Daca dorim modificarea culorii textului scris sau a backgroundului textului, avem o gama limitata de culori. Daca dorim mai multe nuante, trebuie sa tinem apasat pe o culoare si se va deschide o paleta de culori mult mai variata. Valabil atat pentru culoarea textului cat si pentru culoarea fundalului acelui text.

Programare postari folosind Hootsuite

Hootsuite este una dintre aplicatiile prin care putem programa postari pe retele de socializare, varianta gratuita permite programarea a maxim 30 de postari intr-o luna.

Adaugare melodie pe story Instagram

Instagram este o retea de socializare detinuta de Facebook prin care putem posta povesti cu poze si clipuri video. A fost lansata pe iOS in 2010 si pe Android in 2012, fiind achizitionata de Facebook in 2012 pentru un miliard de dolari. Instagram a depasit numarul de 1 miliard de utilizatori.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.