Aleph News Profit News Look Sport+ si alte posturi pe Digi Online
RCS & RDS a introdus 17 posturi noi pe platforma Digi Online, aceste noi programe sunt: Aleph News, Profit News, Look Sport+, NCN, IDA TV, Maria TV, Medika TV, Trinitas, București TV, Etno TV, Favorit, Taraf TV, Magic TV, Rock TV, Duna, DW si Telestar 1.

Reamintim ca in urma cu cateva zile a fost introdus si Agro TV in grila Digi Online iar astazi putem viziona online pe platforma Digi inca 17 posturi de televiziune. De asemenea, in sectiunea Play putem viziona sezoanele unor seriale difuzate de Epic Drama.

Digi continua extinderea grilei de programe Digi Online insa imbunatateste inclusiv design-ul si functionalitatile acestei aplicatii. Platforma Digi Online este disponibila in continuare gratuit abonatilor Digi care detin minim un serviciu (televiziune, internet sau telefonie). Urmatoarele posturi sunt disponibile doar daca avem televiziune + una din extraoptiunile mentionate mai jos:

  • Film Now – avem nevoie de extraoptiunea Film Now, inclusiv pentru vizionarea filmelor din sectiunea Play
  • HBO, HBO2, HBO3 – avem nevoie de extraoptiunea HBO sau Maxpack
  • Cinemax, Cinemax 2 – avem nevoie de extraoptiunea Maxpack

Aleph News Profit News Look Sport+ si alte posturi pe Digi Online
Platforma Digi Online nu este disponibila contra cost persoanelor care nu detin cel putin un serviciu Digi, fiind destinata doar abonatilor RCS & RDS.

Toate posturile introduse recent in grila Digi Online sunt disponibile si in grila de televiziune prin cablu RCS – RDS. In ceea ce priveste grila Digi DTH, doar urmatoarele posturi mentionate mai sus exista in grila: Aleph News, Look Sport+, Trinitas TV, Etno TV, Favorit, Taraf TV si Duna (in pachetul Magiar).

Voi ce parere aveti despre posturile Aleph News, Profit News, Look Sport+, NCN, IDA TV, Maria TV, Medika TV, Trinitas, București TV, Etno TV, Favorit, Taraf TV, Magic TV, Rock TV, Duna, DW si Telestar 1? Sunteti multumiti de introducerea acestora in grila Digi Online? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Un lucru bun. Insa nu exista inca PRIMA, PRO TV, ANTENA 1, TVR 3. Pe satelit e si mai rau! Nu exista Cinemax 2 si multe alte canale. BBC Earth – nu exista pe satelit!

      • Posturile Pro ,si Antenele nu vor intra doar dacă nu vor cei de la Digi să le introducă în aplicația Digi Online. Nu de alta dar la ceilalți operatori sunt disponibile aceste posturi Horizon Go, Orange tv Go, Telekom ,Focussat la acesta din urmă Antenele sunt disponibile gratuit prin intermediul aplicației Antena Play.

      • Mai trebuie adăugat Sport Extra și avem și noi abonați DTH acces la canalele care nu sunt in grilă.Voi aveți probleme cu Magic/Rock tv in aplicație?La mine când deschid unul din cele două apare o eroare.Nu merg mai mult de 1minunt.Pe un telefon Nokia 5.3.E o problemă de la sursă sau încă lucrează cei de la Digi?