Digi (RCS & RDS) ofera HBO sau Maxpack gratuit o luna
Digi lanseaza o noua oferta privind extraoptiunile oferite, in acest caz fiind vorba despre HBO sau Maxpack. La activarea Digi online primim o luna gratuita pentru extraoptiunea HBO sau Maxpack, oferta este valabila pana la data de 13 septembrie 2020.

Extraoptiunea HBO sau Maxpack se poate dezactiva ulterior, fara sa fim obligati sa achitam pretul extraoptiunii. Insa, daca dorim sa pastram extraoptiunea activata, avem urmatoarele preturi:

 • HBO (cablu digital: HBO SD/HD, HBO2 SD/HD, HBO3 SD/HD – pe satelit avem HBO, HBO2, HBO3) – 13 RON/luna
 • Maxpack (cablu digital: HBO SD/HD, HBO2 SD/HD, HBO3 SD/HD, Cinemax SD/HD, Cinemax 2 SD/HD – pe satelit avem HBO, HBO2, HBO3 si Cinemax) – 15 RON/luna

Putem activa serviciul Digi Online pe site-ul Digi Romania prin logare in sectiunea Contul Meu – selectam Serviciile Mele – Digi Online – alegem un nume de utilizator si o parola – accesam linkul de confirmare primit pe adresa e-mail.

Prin Digi Online avem acces la peste 70 de canale TV online prin platforma/aplicatia de mobil detinuta de RCS & RDS, programe precum:

Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Hit Music Channel, Music Channel, UTV, Paprika, Travel Channel HD, History HD, National Geographic Wild HD, National Geographic HD, Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney Junior, Disney Channel, B1 TV, TVR1, TVR2, Eurosport 1, Eurosport 2, Romania TV, Realitatea Plus, Digi Animal World HD, Digi Life HD, Digi World HD, Film Now (doar cu extraoptiune activa), Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD, Digi Sport 4 HD, Digi 24, ABC Studios, Disney Movies, HBO, HBO 2, HBO 3 (doar cu extraoptiune activa),

TV1000, AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin, Film Cafe, TNT, Comedy Central, BBC Earth, Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, Travel Mix Channel, Fishing & Hunting, CBS Reality, Da Vinci Learning, Cartoon Network, Boomerang, Mezzo, Slager, France 24, TV5 Monde, CNN, Epic Drama, Bollywood TV, Cinemax, Cinemax 2, Digi 24 HD, HGTV, AMC, Cinemaraton, Comedy Est, MTV Europe, Diva, Kanal D, VH1, Nicktoons, Paramount Channel, Nick Jr.

Digi (RCS & RDS) ofera HBO sau Maxpack gratuit o luna

O oferta asemanatoare a fost lansata in perioada 15-28 iulie 2020 insa pentru extraoptiunea Film Now. De asemenea, in luna martie Digi a oferit 2 luni gratuite pentru extraoptiunile HBO sau Maxpack.

Informatia este publicata pe site-ul oficial digionline.ro.
Update 14.08.2020: Oferta este acum afisata si pe site-ul oficial Digi Romania.

Update 27.08.2020: Digi trimite si notificari push pe telefoanele mobile cu urmatorul continut: „Daca nu l-ai activat deja, activeaza acum Digi Online si ai 1 luna cadou de HBO sau MAXPAK. In plus, nu uita ca vezi tot continutul HBO GO si in Digi Online.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

 1. Digi trimite si notificari push pe telefoanele mobile cu urmatorul continut: „Daca nu l-ai activat deja, activeaza acum Digi Online si ai 1 luna cadou de HBO sau MAXPAK. In plus, nu uita ca vezi tot continutul HBO GO si in Digi Online.”

 2. Da imi cer scuze de data asta Nu verificasem digionline scuze iartare😁😜 Pentru Data precedenta nu imi cer scuze ramane fake in opinia mea 😊Nu am mai primit acel mesaj prin sms sau mail!
  Increderea se castiga domnu Robert daca Nu afisezi sursa informatiei ce o postezi

  • O scriu din nou, asa cum am scris-o si atunci, daca nu ai primit SMS nu inseamna ca stirea nu este adevarata. Daca dadeai un telefon la relatii cu clientii te convingeai si de acea informatie, insa ai preferat sa nu o faci. 🙂 E alegerea ta, dar asta nu inseamna ca ceea ce am scris nu este adevarat.
   De obicei mentionam daca sursa este preluata de altundeva, in special cand e vorba de site-urile oficiale ale companiilor telecom insa in acest articol am omis, am trecut acum.
   In alte situatii avem informatii datorita surselor noastre interne, angajati sau alte persoane pe care nu le putem mentiona.

 3. Iar inventezi minciuni/Fake News domnu Robert?!!!!!!
  Am intrat pe siteul lor official si Nu scrie asa ceva nicaieri!!!! Acum cateva saptamani a fost cu Filmnow oferta asta cu digionline🤔
  Le trimit linkul cu postarea asta si daca e fake news poate iti inchide siteul….!!!

  • Oferta este afisata pe site-ul Digi Online. La ei ai sunat pentru a-ti confirma/infirma valabilitatea ofertei inainte sa ma acuzi de ceva?
   Astept niste scuze din partea ta, desi vad ca scopul comentariului tau nu este de a verifica veridicitatea ofertei ci de a ma ataca pe mine. 🙂
   Trimite-le linkul cu postarea mea, poate ai noroc si inchide Digi acest site. 😂

   • P.S.: Vezi ca-mi mai datorezi niste scuze de la ultimul comentariu asemanator pe care l-ai lasat si se aduna la datorie, te trec pe caiet. 🙂
    Sau esti genul de om care sare la gat, afla ca nu are dreptate si dispare pana data viitoare?

  • Nu primesti nimic, oferta se aplica extraoptiunilor nou-activate. Nu stiu daca vei primi gratuitate daca dezactivezi extraoptiunea si Digi Online si le activezi din nou, e posibil sa nu.