Resetare parola smart CAM CI+/decodor Digi

In acest articol vom detalia modalitatile prin care putem reseta parola setata pe un canal TV, fie ca avem un smart CAM CI+, fie ca avem un decodor de la Digi. Setarea unei parole pe un program se poate face prin functia Control Parental.

De regula setarea unei parole se face pe programul din pachetul Adult (SuperOne HD) pentru a evita accesarea de catre copii a acestui program.

Daca am schimbat parola utilizata pentru Control Parental si am uitat-o, in functie de echipamentul utilizat, resetarea parolei se poate face urmand anumiti pasi, dupa cum vom detalia mai jos.

Resetare parola smart CAM CI+; Resetarea parolei pe cardurile smart CAM CI+ oferite de catre Digi se poate face in functie de modelul dispozitivului.
1. Smart CAM CI+ (modul cu cartela). Modelele mai vechi de smart cam-uri oferite de catre Digi includ o cartela introdusa in modul iar resetarea parolei se poate face din interfata modulului CI+. In functie de fiecare televizor pasii pot varia insa in principiu trebuie sa cautam meniul modulului CI+ – Setarile modulului – aici trebuie sa gasim o optiune Control Parental in care putem schimba/reseta parola;
2. Smart CAM CI+ (modul fara cartela – cardless). Acestea sunt modelele noi de module CI+ oferite de catre Digi. In cazul acestor module, resetarea parolei se face prin revenirea la setarile fabricantului / setarea implicita a televizorului.

Resetare parola decodor (receptor)

1.Receptor (decodor) Humax. Pe modelele de receptoare Humax oferite de catre Digi, pentru a reseta parola setata prin Control Parental trebuie sa urmam acesti pasi: Meniu – Setari – Sistem – Informatii Sistem – aici trebuie sa apasam consecutiv butoanele rosu -> verde -> galben -> albastru -> verde -> galben -> albastru – o sa ne apara optiunea Resetare Parola pe care o selectam; Pe unele modele de decodoare Humax e nevoie sa selectam Meniu – Sistem – Stare inainte de a apasa butoanele cu culori.
2. Receptor (decodor) Hyundai. Pe modelele vechi Hyundai parola se reseteaza urmand acesti pasi: Meniu – Setarea Sistemului – Control Parental – aici setam parola dorita
3. Receptor (decodor) Kaon. Pe receptoarele Kaon parola este resetata urmand acesti pasi: Setare Sistem – este solicitata parola, apasam butoanele rosu -> verde -> galben -> albastru – selectam optiunea pentru restrictionarea accesului, de unde putem reseta parola.

Resetare parola decodor (receptor) televizor

Pentru televizoarele care au un receptor inclus si nu folosim un receptor de la Digi, resetarea parolei se face de regula prin revenirea la setarile din fabrica. La unele modele de televizoare Sony, resetarea parolei se face prin introducerea codului PIN 9999. Ulterior, putem accesa Setari sistem – Blocare de catre parinti – Schimbati codul PIN pentru a schimba parola.

Daca avem un decodor/smart cam CI+ oferit de catre Digi si intampinam probleme cu resetarea parolei, putem contacta departamentul de relatii cu clientii Digi la numarul 0314004000 pentru asistenta.

De asemenea, pentru modelele de decodoare unde nu avem optiunea de resetare parola (decat optiunea pentru schimbarea parolei, daca o cunoastem pe cea veche), este nevoie sa sunam la relatii cu clientii Digi.

Daca aveti probleme cu resetarea parolei setate prin Control Parental, lasati un comentariu mentionand dispozitivul utilizat (smart cam CI+ sau receptor) sau modelul TV folosit, daca nu aveti un echipament de la Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

31 COMENTARII

 1. Bună ziua!
  Astăzi am activat de curiozitate (temporar doar, pentru o lună iar după voi cere anularea extraopțiunii Adult), canalul de adulți de la DIGI SuperOne, și îmi apare în continuare semnal demodulat. Durează mai mult procesul de activare, nu este instantaneu ca la telefon gen când se activează o extraopțiune mobilă?
  Mai menționez că am și un decodor din acela humax cu cartelă dar nu l-am conectat la tv minentan, ci am doar simplu, conectat cablul de semnal în tv și atât.
  Oare să nu îl vadă fără acel decodor, este posibil?
  Menționez, că am un samsung smart tv din 2013.

  Vă mulțumesc anticipat!

  • Buna ziua,
   Extraoptiunile sunt decodate doar cu un decodor sau un smart cam. Deci, este obligatoriu sa folositi unul dintre aceste echipamente pentru a functiona canalul pentru adulti.

  • Puteti dezactiva extraoptiunea Adult (SuperOne) sunand la relatii cu clientii Digi. Era posibil si din contul Digi insa momentan nu mai este posibila dezactivarea extraoptiunilor de acolo.

 2. Am un tv sony. As dori sa schimb parolade la un canal blocat, insa nu mi o amintesc pe cea veche..
  Poate a schimbat o chiar copilul

  • Buna dimineata,
   Puteti activa optiunea Adult pentru canalul SuperOne din contul Digi de pe site-ul Digi Romania sau sunand la relatii cu clientii Digi.

 3. Sony bravia KDL-40RE455 digi smart cam fara cartela
  Mi-a cerut o parola noua pt control parental cand am resetat televizorul
  a cautat din nou canalele
  Nu sant f sigur ca am dacut pasii corext