Resetare parola smart CAM CI+/decodor Digi

In acest articol vom detalia modalitatile prin care putem reseta parola setata pe un canal TV, fie ca avem un smart CAM CI+, fie ca avem un decodor de la Digi. Setarea unei parole pe un program se poate face prin functia Control Parental.

De regula setarea unei parole se face pe programul din pachetul Adult (SuperOne HD) pentru a evita accesarea de catre copii a acestui program.

Daca am schimbat parola utilizata pentru Control Parental si am uitat-o, in functie de echipamentul utilizat, resetarea parolei se poate face urmand anumiti pasi, dupa cum vom detalia mai jos.

Resetare parola smart CAM CI+; Resetarea parolei pe cardurile smart CAM CI+ oferite de catre Digi se poate face in functie de modelul dispozitivului.
1. Smart CAM CI+ (modul cu cartela). Modelele mai vechi de smart cam-uri oferite de catre Digi includ o cartela introdusa in modul iar resetarea parolei se poate face din interfata modulului CI+. In functie de fiecare televizor pasii pot varia insa in principiu trebuie sa cautam meniul modulului CI+ – Setarile modulului – aici trebuie sa gasim o optiune Control Parental in care putem schimba/reseta parola;
2. Smart CAM CI+ (modul fara cartela – cardless). Acestea sunt modelele noi de module CI+ oferite de catre Digi. In cazul acestor module, resetarea parolei se face prin revenirea la setarile fabricantului / setarea implicita a televizorului.

Resetare parola decodor (receptor)

1.Receptor (decodor) Humax. Pe modelele de receptoare Humax oferite de catre Digi, pentru a reseta parola setata prin Control Parental trebuie sa urmam acesti pasi: Meniu – Setari – Sistem – Informatii Sistem – aici trebuie sa apasam consecutiv butoanele rosu -> verde -> galben -> albastru -> verde -> galben -> albastru – o sa ne apara optiunea Resetare Parola pe care o selectam; Pe unele modele de decodoare Humax e nevoie sa selectam Meniu – Sistem – Stare inainte de a apasa butoanele cu culori.
2. Receptor (decodor) Hyundai. Pe modelele vechi Hyundai parola se reseteaza urmand acesti pasi: Meniu – Setarea Sistemului – Control Parental – aici setam parola dorita
3. Receptor (decodor) Kaon. Pe receptoarele Kaon parola este resetata urmand acesti pasi: Setare Sistem – este solicitata parola, apasam butoanele rosu -> verde -> galben -> albastru – selectam optiunea pentru restrictionarea accesului, de unde putem reseta parola.

Resetare parola decodor (receptor) televizor

Pentru televizoarele care au un receptor inclus si nu folosim un receptor de la Digi, resetarea parolei se face de regula prin revenirea la setarile din fabrica. La unele modele de televizoare Sony, resetarea parolei se face prin introducerea codului PIN 9999. Ulterior, putem accesa Setari sistem – Blocare de catre parinti – Schimbati codul PIN pentru a schimba parola.

Daca avem un decodor/smart cam CI+ oferit de catre Digi si intampinam probleme cu resetarea parolei, putem contacta departamentul de relatii cu clientii Digi la numarul 0314004000 pentru asistenta.

De asemenea, pentru modelele de decodoare unde nu avem optiunea de resetare parola (decat optiunea pentru schimbarea parolei, daca o cunoastem pe cea veche), este nevoie sa sunam la relatii cu clientii Digi.

Daca aveti probleme cu resetarea parolei setate prin Control Parental, lasati un comentariu mentionand dispozitivul utilizat (smart cam CI+ sau receptor) sau modelul TV folosit, daca nu aveti un echipament de la Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

60 COMENTARII

 1. Buna ziua,am aparat.de la Digi tv HDMI si am.uitat parola care trebuie sa intru in meniu. Ce as putea sa fac sa o recuperz sau cum sa fac sa resetez aparatul din nou? Multumesc.

  • Ce tv aveti? La un Philips este asa: Meniu -setari- configurare- interfata comuna si acolo scrie cum se numeste camul Irdeto Acces – ok si acolo intrati in meniul camu-lui. intrati la Setari cam si acolo aveti functia Control parental dati ok setati pe dezactivat si apasati ok.

 2. Bună seara
  Am încercat sa introduc smart camul 3 cel din dormitor în televizorul din bucătărie și îmi arata la fel ca semnalul este bruiat sau smart camul nu poate fi decodat.
  În aceasta situație ce pot sa fac ,ca să se rezolve problema?
  As vrea sa știu de ce aceste programele tv :Realitatea Sport, Atomic tv, Arcadia HD, Tralala, Moldova tv, Realitatea Star, Rapsodia tv, Smart tv și Ercis FM, nu au întrat în grila de programe tv și FM în București sector 6,dar ele apar în grila de programe tv de pe saitul oficial digi?
  Va multumesc

  • Exista o singura solutie la ambele probleme ale dvs. Sunati la Relatii Clientii si cereti inlocuirea camului cu un receptor HD. 2 Faceti o sesizare la Relatii Clientii si pentru problema nr 2.

 3. La ultimul tv Sony ,merg toate canalele ,în afara de canalele tv din extra opțiuni cu ar fi Balkan Music tv, Film Now, Super One ,Maxpak ,4k
  Televizorul Sony din dormitor la respectivele programe tv din extra opțiuni îmi arata pe televizor în coltul din dreapta jos ca programele sunt bruiate sau nu pot fi decodate.
  Ce trebuie sa fac ca să se remedieze problema ,ca să funcționeze aceste programe specificate??
  Va multumesc

  • Faceti schimb de camuri intre tv-uri si daca acel cam face aceleasi probleme sunati la Relatii Clientii si vorbiti cu un operator sa va reinitializeze camul in sistem.

   • Buna seara
    În București sector 6 ,programele tv : Realitatea Sport, Arcada hd, Tralala, Atomic tv, Moldova tv, Realitatea Star, Rapsodia tv, Smart tv și postul FM : Ercis FM .
    As vrea sa știu de ce aceste programe nu se prind?
    Încă nu au întrat pe banda aceste programe pana acum??
    Va multumesc

    • Aceste canale se receptioneaza in Bucuresti . Aveti dvs probleme cu reteaua dvs din casa. Sunati la Relatii Clientii si faceti o sesizare si vor veni sa va rezolve problema.

 4. Bună ziua
  Am o problema ,am 3 smart carduri dintre care 1 smart card functioneaza toate canalele inclusiv cel pt adulți(tv Philips uhd 108 cm diagonala din anul 2015). Al doilea smart card funcționează toate canalele mai puțin programul pt adulți, care îmi cere sa introduc codul pin ,am încercat toate variantele posibile și imposibile și nu a vrut sa meargă nici o varianta ,după fiecare pin încercat îmi scria ca ,codul pin nu este bun (tv Sony Bravia 4k 123 cm diagonala din anul 2019).
  Al treilea smart card lam introdus în televizor și la toate programele din pachete în scrie jos în coltul din dreapta ca semnalul este bruiat (tv Sony Bravia 4k 123 cm diagonala din anul ).
  As vrea sa știu care ar fi cauza și cum se poate remedia problema??
  Va mulțumesc.

  • 1 Toate Smart Cardurile Digi vin setate cu un cod PIN pentru postul Super One. Codul initial al smart cardului este 0000. Daca nu merge acest cod este posibil ca si tv-ul dvs sa aiba activata setarea control parental in setari. Codul Pin poate fi 0000 sau 1234. Pentru a dezactiva functia Control Parental intrati in setarile tv-ului si unde scrie Control parental bifati nici o varsta. Daca vreti sa dezactivati functia Control Parental din camul Digi imi dati un mesaj aici si va explic cum se face. 2 La TV-ul al 2 lea cu probleme o sa va intreb ceva, ca sa va pot da solutia corecta. Pe acel tv va functioneaza toate canalele ? Sau nu va functioneaza cele codate?

   • Smart cardul principal este cel din primul tv cel din televizorul Philips ,în televizorul Sony din bucătărie a mers al doilea smart card doar după ce lam într-o dus mai întâi pe cel principal ,același lucru lam făcut și cu al treilea smart card ,lam introdus mai întâi pe cel principal și după pe cel de al treilea smart card dar nu a vrut sa meargă deloc.
    La televizorul Sony din dormitor merg toate programele în afara de programele din extra pachete cum ar fi Balkan Music tv ,Film Now, Super One, Maxpak și 4K.
    În București sector 6.
    Va multumesc

     • Am încercat sa o introduc pe principala smart cam și nu merge nici principala și nici smart camul care e introdus în televizorul din bucătărie nu merg la televizorul din dormitor nu merge nici una din ele la televizorul din dormitor.
      Va multumesc

     • Atunci problema este la tv. Incercati daca se poate si aveti de unde face rost sa achizitionati camuri din generatia veche ( cele cu cartela). Daca nu, schimbati camul respectiv cu un receptor HD de la Digi.

     • Salut. Nu am cam sau receiver de la DIGI. Bag direct cablul tv. Am un tv JVC, însă am problema cu mesajul „Codificat”, deşi pachetele criptate sunt active. Am încercat şi treaba cu schimbatul parolei la control parental, am resetat şi televizorul. Apare un mesaj în partea de sus: „videoclip codificat”. Ce-i de făcut? Mulţumesc anticipat!

 5. Bună ziua!
  Astăzi am activat de curiozitate (temporar doar, pentru o lună iar după voi cere anularea extraopțiunii Adult), canalul de adulți de la DIGI SuperOne, și îmi apare în continuare semnal demodulat. Durează mai mult procesul de activare, nu este instantaneu ca la telefon gen când se activează o extraopțiune mobilă?
  Mai menționez că am și un decodor din acela humax cu cartelă dar nu l-am conectat la tv minentan, ci am doar simplu, conectat cablul de semnal în tv și atât.
  Oare să nu îl vadă fără acel decodor, este posibil?
  Menționez, că am un samsung smart tv din 2013.

  Vă mulțumesc anticipat!

  • Buna ziua,
   Extraoptiunile sunt decodate doar cu un decodor sau un smart cam. Deci, este obligatoriu sa folositi unul dintre aceste echipamente pentru a functiona canalul pentru adulti.

  • Puteti dezactiva extraoptiunea Adult (SuperOne) sunand la relatii cu clientii Digi. Era posibil si din contul Digi insa momentan nu mai este posibila dezactivarea extraoptiunilor de acolo.

 6. Am un tv sony. As dori sa schimb parolade la un canal blocat, insa nu mi o amintesc pe cea veche..
  Poate a schimbat o chiar copilul

  • Buna dimineata,
   Puteti activa optiunea Adult pentru canalul SuperOne din contul Digi de pe site-ul Digi Romania sau sunand la relatii cu clientii Digi.

 7. Sony bravia KDL-40RE455 digi smart cam fara cartela
  Mi-a cerut o parola noua pt control parental cand am resetat televizorul
  a cautat din nou canalele
  Nu sant f sigur ca am dacut pasii corext