BIA sezonul 2 si alte noutati pe Disney
In acest articol vom prezenta surprizele disponibile pe posturile de desene animate Disney Junior si Disney Channel in luna noiembrie.

Pe Disney Junior, Mickey Mouse: Aventuri incurcate (Mickey Mouse: Mixed-Up Adventures – 2019) incepe la Disney Junior din 2 noiembrie de la ora 17:30. Acest serial va fi difuzat in fiecare zi. Copiii vor porni alaturi de Mickey si prietenii sai in noi aventuri desfasurate in orasul Hot Dog Hills. Micii telespectatori vor invata sa danseze alaturi de soricel si prietenii sai pe o noua melodie.

Fancy Nancy Clancy (2018) – episoade in premiera din acest serial din 2 noiembrie de la ora 18:00 pe Disney Junior (2-6 noiembrie). Acest serial de desene animate ne prezinta o fetita care, alaturi de sora mai mica Jojo, papusa Marabele si prietena ei Bree, incearca sa transforme lucrurile obisnuite in lucruri fantastice. Pentru acest lucru nu-i nevoie decat de o imaginatie bogata si o incredere fantastica. Asa ca fiti alaturi de Fancy in aventurile sale in fiecare seara de la ora 18:00.

Mira Detectiv Regal (Mira, Royal Detective – 2020) – pe 9 noiembrie de la ora 18:00 de luni pana vineri iar in data de 14 noiembrie va fi difuzat un maraton cu episoade din acest serial ce va incepe de la ora 13:00). Acest serial ne-o prezinta pe Mira, care este numita detectiv regal in tinutul indian Jalpur. Primul caz de detectiv al Mirei este sa gaseasca o esarfa  disparuta facuta special pentru regina.

Fetita Racheta: Steaua Craciunului –  din 30 noiembrie ora 18:00. Kit, o fetita in varsta de 6 ani primeste cadou un echipament de super erou cu care va survola intreg orasul Hughesville pentru a opri toti infractorii orasului. In aventurile ei, Kit este ajutata de  prietenul ei cel mai bun, Tesh, un caine pe nume Butch si bunicul ei Ambrose. De Craciun Kit trebuie sa il opreasca pe Sylvester Slapdash care intentioneaza sa fure toate cadourile din oras.

Pregatiti pentru Gradinita – din 16 noiembrie, de luni pana vineri de la ora 16:25. In aceasta serie copiii invata sa iubeasca gradinita cu ajutorul personajelor Disney si a povestilor magice.

BIA sezonul 2 si alte noutati pe Disney
Iata ce surprize pregateste postul Disney Channel in noiembrie:

BIA (2019) sezonul 2 – din 2 noiembrie, de la ora 21:30, de luni pana vineri.

Tabara cu peripetii (Bunk’d – 2015) – sezonul 4 – din 9 noiembrie.

Sydney si Max (Sydney to the Max – 2019) – sezonul 2 – din 16 noiembrie.

Magie cu susul in jos (Upside-Down Magic – 2020) – premiera acestui film va fi pe 28 noiembrie.

Acestea sunt surprizele pregatite de cele 2 posturi Disney pentru telespectatori. Posturile Disney sunt in grilele de baza ale operatorilor de cablu, DTH si IPTV din Romania: Digi, Vodafone, Telekom, Focus Sat, iNES, insa posturile nu sunt in grila Akta.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua sunt maria sunt din Iași și vreau să comentez cei din junior special să văd seriare noi sezonul 1,2,3,4,5 fetița rachetă lansată Pe program tv pe Disney+ sezonul 1 până la 5 vreau.