Creatorii de miracole – sezonul 3 pe Warner TV
Postul de televiziune Warner TV va difuza din 20 februarie al 3-lea sezon al serialului de comedie Miracle Workers / Creatorii de Miracole (2019). Sezonul 3 incepe pe 20 februarie, de la ora 11:05 si va fi difuzat in fiecare zi de duminica.

Pe 20 februarie se vor difuza nu mai putin de 4 episoade din sezonul 3.
Primul sezon al acestui serial a inceput cu dorinta lui Dumnezeu (Steve Buscemi) de a distruge pamantul insa doi dintre ingerii lui il roaga sa salveze omenirea. Dumnezeu ii spune ingerului Craig (Daniel Radcliffe) ca nu va omori oameni daca el va reusi sa faca asa incat doi oameni sa se indragosteasca.

Ingerul duce la indeplinire porunca lui Dumnezeu si astfel omenirea este salvata de la pieire. In sezonul 2 (numit Evul Mediu), dupa cum spune si titlul, actiunea serialului se muta acum in perioada de inceput a omenirii. Actiunea sezonului 2 spune povestea unui grup de tarani care incearca sa supravietuiasca intr-un mediu ostil unde saracia era la tot pasul.

Sezonul 2 al serialului Creatorii de Miracole ne arata ca atunci cand oamenii dau de greu, pentru a supravietui ei trebuie sa fie uniti. Sezonul 3 (cel care incepe pe 20 februarie) se numeste Oregon Trail / Drumul spre Oregon.

Actiunea se desfasoara in Vestul Salbatic, in jurul anului 1844, cand un grup de oameni vor sa ajunga in Oregon pentru a incepe o viata noua. Cativa oameni dintr-un sat acaparat de foamete si condusi de preotul Ezekiel Brown (Daniel Radcliffe), pleaca spre Oregon in speranta ca acolo vor putea duce o viata mai buna.

Creatorii de miracole – sezonul 3 pe Warner TV

Serialul Creatorii de Miracole a fost lansat in 2019 si a fost scris de comediantul Simon Rich. Sezonul 3 a fost lansat in Statele Unite ale Americii in iulie 2021 iar in Romania va fi difuzat pe Warner TV. Cele 3 sezoane se pot viziona si pe platforma de streaming HBO GO.

Sezonul 3 (Drumul spre Oregon) are 10 episoade, fiecare episod avand durata medie de 22 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Warner TV apartine companiei Warner Media si se afla in grilele de baza ale celor mai importanti cablisti din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.