Bratara fitness Lenovo Cardio Plus HX03W – una din cele mai bune bratari fitness low-cost

Bratara fitness Lenovo Cardio Plus HX03W este o bratara subtire, usoara (cantareste doar 0.02 kg) si pare sa fie mult mai buna decat modelul anterior.

Procesorul Nordic 52832 ajuta la economisirea bateriei insa are o putere de procesare foarte buna ajutat de sistemul de operare prorietar Lenovo, bateria avand o perioada de standby de pana la 7 zile (85 mAh).

Bratara fitness Lenovo HX03W vine intr-o cutie mica, neagra si foarte eleganta impreuna cu instructiunile de utilizare scrise in limba engleza.

Cureaua bratarii este dintr-un cauciuc termpolastic foarte comod iar pentru incarcarea bateriei trebuie sa desprindem un capat al bratarii care va descoperi conectorul pe care il vom introduce in orice port usb, o metoda destul de ingenioasa pentru incarcarea bateriei. Se introduce in portul usb cu display-ul in sus.

Bratara Lenovo Cardio Plus HX03W este certificata IP68, ceea ce inseamna ca este rezistenta la praf si rezista sub apa timp de maxim 30 de minute la o adancime de maxim 1.5 m.

Ecranul OLED are o marime de 0.96 inch si rezolutia 128 x 64.

Modul sport al bratarii fitness Lenovo HX03W este foarte detaliat si avem disponibila inclusiv functia de reamintire pentru a evita sedentarismul.

Avem disponibila si functia „Find my phone” prin care telefonul va produce 4 sunete puternice pentru a ii putea identifica locatia. In plus, functia Anti Sleep ne ajuta sa nu adormim, bratara vibrand in acest scop (functie foarte utila cand conducem pe timp de noapte).Bratara fitness Lenovo Cardio Plus HX03W - una din cele mai bune bratari fitness low-cost

Bratara fitness Lenovo HX03W este compatibila cu sistemele de operare iOS 8.0 (sau versiunile iOS mai noi) si Android 4.4 (sau versiunile Android mai noi).

Aplicatia necesara pentru sincronizarea bratarii cu telefonul este Lenovo Healthy, aplicatie pe care avem disponibile informatii precum numarul de pasi, numarul de ore dormite, ritmul cardiac si multe alte informatii.

Bratara Lenovo HX03W este o bratara eleganta, comoda, modul de functionare este foarte fluent iar bateria tine destul de mult avand in vedere multitudinea de functii pe care Lenovo le pune la dispozitive.

Momentan putem achizitiona bratara doar pe negru sau albastru.

Putem achizitiona aceasta bratara de pe GearBest la pretul de 21.55 euro (aproximativ 100 RON) insa pretul poate sa difere in functie de promotii. Putem comanda dispozitivul Lenovo HX03W AICI.

Pretul accesibil, varietatea de functii si modul de functionare fac din bratara Lenovo HX03W una din cele mai accesibile bratari fitness de pe piata.

Putem comanda bratara fara sa platim transportul selectand optiunea „Unregistered Air Mail(no tracking information)” – 15-28 zile lucratoare –  insa avem si alte variante contracost prin care putem primi produsul mai devreme (exemplu: DHL).

Lenovo Cardio Plus HX03W

100
9.5

Nota Produs

9.5/10

Pro

  • Eleganta
  • Comoda
  • Slim
  • Bogata in functii

Contra

  • Doar 2 culori
  • Autonomie mica(7 zile)

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.