Factura detaliata – desfasurator – Digi voce si date
In reteaua Digi (RCS – RDS), factura detaliata (desfasuratorul) se poate obtine foarte usor din contul Digi Romania urmand pasii detaliati mai jos.

Pe un PC (varianta web/desktop) putem accesa desfasuratorul urmand acesti pasi (contul Digi este singura modalitate prin care putem obtine factura detaliata in reteaua Digi):

Accesam site-ul DigiRomania.ro – sectiunea Contul Meu – ne logam (daca nu avem inca un cont, selectam Inregistrare si introducem informatiile solicitate) – selectam Serviciile MeleDigi Mobil – nu conteaza numarul de telefon selectat (desfasuratorul va afisa informatii despre toate numerele) – apasam click unde scrie Configureaza si selectam Descarca desfasurator urmand sa se afiseze o lista cu desfasuratoarele disponibile – selectam PDF-ul pentru luna dorita urmand ca documentul sa fie descarcat.

Factura detaliata – desfasurator – Digi voce si date – aplicatie de mobil Digi Romania

Din aplicatia de mobil putem accesa desfasuratorul logandu-ne cu contul Digi – Serviciile Mele – selectam serviciul Digi Mobil – selectam ConfigureazaDescarca desfasurator convorbiri
Descarcand desfasuratorul (factura detaliata), vom avea acces la urmatoarele informatii:

 • numarul de minute si costul efectuate catre retelele Digi (Romania, Spania, Italia), Vodafone, Orange, Telekom sau catre alte retele
 • traficul de internet efectuat luna respectiva
 • totalul costului suplimentar
 • detalierea traficului de voce pentru fiecare numar de telefon, aici vom avea afisate informatii precum:
  • data si ora apelului
  • apelant (numarul de pe care s-a initiat apelul)
  • apelat (destinatar, persoana apelata)
  • numele retelei de destinatie
  • durata
 • defalcarea datelor mobile efectuate (cat trafic de date am consumat in fiecare zi)

Este bine de stiut ca putem avea acces la desfasuratorul (factura detaliata) atat pentru voce cat si pentru date mobile (internet) din ultimele 12 luni. Daca avem nevoie de desfasurator pentru o perioada mai veche de 12 luni, putem face o solicitare catre Digi (RCS – RDS) telefonic la relatii cu clientii Digi (0314004414) sau online pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contact – completam formularul de contact.

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii suplimentare despre obtinerea desfasuratorului in reteaua Digi, lasati un comentariu mai jos.

Update 24.12.2021: In urma modificarii meniului de pe site-ul Digi, desfasuratorul se poate descarca urmand acesti pasi: Serviciile mele – Mobil – Descarca desfasurator convorbiri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

388 COMENTARII

  • inseamna ca telefonul e pus pe modul de cautare automata a retelei si nu intotdeauna reuseste sa denumeasca numele retelei si numarul de telefon . aceasta se intampla in special celor care suna din strainatate .

 1. ************@gmail.com doresc sa aflu apeluri efectuate cat si Cele primite dar pt un singur nr din Cele 4 abonamente ,este posibil??

  • Da dupa ce faceti cererea de reziliere/ renuntare la acel nr iar simul nu va mai functiona veti pierde si desfasuratorul. Mai exact dupa 30 de zile de la cererea de reziliere

 2. Buna ziua,de ce este trecut Indisponibil, la apeluri sau sms roaming.
  Am verificat desfasuratorul si nu imi apare numarul sau tara de destinatie catre care s-au efectuat apeluri,respectiv sms-uri.
  Multumesc anticipat!