Factura detaliata – desfasurator – Digi voce si date
In reteaua Digi (RCS – RDS), factura detaliata (desfasuratorul) se poate obtine foarte usor din contul Digi Romania urmand pasii detaliati mai jos.

Pe un PC (varianta web/desktop) putem accesa desfasuratorul urmand acesti pasi (contul Digi este singura modalitate prin care putem obtine factura detaliata in reteaua Digi):

Accesam site-ul DigiRomania.ro – sectiunea Contul Meu – ne logam (daca nu avem inca un cont, selectam Inregistrare si introducem informatiile solicitate) – selectam Serviciile MeleDigi Mobil – nu conteaza numarul de telefon selectat (desfasuratorul va afisa informatii despre toate numerele) – apasam click unde scrie Configureaza si selectam Descarca desfasurator urmand sa se afiseze o lista cu desfasuratoarele disponibile – selectam PDF-ul pentru luna dorita urmand ca documentul sa fie descarcat.

Factura detaliata – desfasurator – Digi voce si date – aplicatie de mobil Digi Romania

Din aplicatia de mobil putem accesa desfasuratorul logandu-ne cu contul Digi – Serviciile Mele – selectam serviciul Digi Mobil – selectam ConfigureazaDesfarca desfasurator convorbiri
Descarcand desfasuratorul (factura detaliata), vom avea acces la urmatoarele informatii:

 • numarul de minute si costul efectuate catre retelele Digi (Romania, Spania, Italia), Vodafone, Orange, Telekom sau catre alte retele
 • traficul de internet efectuat luna respectiva
 • totalul costului suplimentar
 • detalierea traficului de voce pentru fiecare numar de telefon, aici vom avea afisate informatii precum:
  • data si ora apelului
  • apelant (numarul de pe care s-a initiat apelul)
  • apelat (destinatar, persoana apelata)
  • numele retelei de destinatie
  • durata
 • defalcarea datelor mobile efectuate (cat trafic de date am consumat in fiecare zi)

Este bine de stiut ca putem avea acces la desfasuratorul (factura detaliata) atat pentru voce cat si pentru date mobile (internet) din ultimele 12 luni. Daca avem nevoie de desfasurator pentru o perioada mai veche de 12 luni, putem face o solicitare catre Digi (RCS – RDS) telefonic la relatii cu clientii Digi (0314004414) sau online pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contact – completam formularul de contact.

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii suplimentare despre obtinerea desfasuratorului in reteaua Digi, lasati un comentariu mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

38 COMENTARII

 1. Mi-am facut un cont și îmi spune să aștept că voi primi un maill, dar aștept de o lună și nu am primit nimic. Vă rog să rezolvați această problemă. Multumesc.

  • Nu se emite instant in prima zi a lunii, din cate stiu se emite la cateva zile dupa emiterea facturii de pe luna noiembrie, asta inseamna ca cel tarziu pana pe 10 noiembrie ar trebui sa aveti disponibil desfasuratorul.

 2. Buna! Am adresa email …si torusi ….Nu mă descurc să – mi fac cont pe Digi România la secțiunea Contul meu.
  Doresc desfășurătorul facturilor mele!
  Cum sa procedez să intru în posesia facturilor mele!
  Mulțumesc anticipat!

  • Buna Geni,
   Daca nu te descurci, poti suna la relatii cu clientii Digi sa te indrume pas cu pas sau poti apela la o cunostinta care te poate ajuta. Doar online pe site-ul Digi se poate verifica desfasuratorul Digi.

 3. Buna ziua,
  Unde pot vizualiza factura curenta ???
  Este 28.08.2020 si inca nu am primit factura pe adresa de email, desi am activat
  factura electronica si in luna iulie a primit-o.
  Nu doresc sa fac plati cu cardul bancar.
  In My account digi nu am gasit o copie a facturii, doar lista facturilor.
  Multumesc anticipat

  • Buna ziua,
   Puteti vizualiza factura creandu-va un cont pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contul Meu – va logati si aveti acces la situatia financiara completa.
   O alta varianta de a vizualiza ultima factura emisa este sa adaugati numarul 0316300505 pe WhatsApp la Contacte si trimiteti un mesaj cu textul factura pe WhatsApp catre acest numar.
   In contul Digi facturile se pot descarca in format PDF, la ce alta copie a facturii va referiti?