Cum recuperam pozele sterse accidental?
Fiecare dintre noi am sters din greseala poze sau fisiere din calculatorul personal sau din telefon. Pe langa asta, se intampla de multe ori sa cedeze cardul SD din aparatul foto sau din telefon si sa pierdem toate pozele ce sunt stocate pe acel card.

Aceasta problema este expusa pe foarte multe forumuri iar cate topicuri exista, tot atatea rezolvari sau solutii sunt prezentate acolo.

In acest post vom prezenta o solutie prin care vom reusi sa recuperam pozele sau imaginile sterse accidental.

Cum recuperam pozele sterse accidental? 

Fotografiile sau fisierele sterse se pot recupera doar cu ajutorul unor softuri speciale. Unul dintre aceste softuri este Yodot Photo Recovery (Windows).

Acest soft este capabil sa recupereze atat fotografiile sterse cat si pe cele de pe unitati de stocare ce au fost formatate (carduri, hdd-uri, ssd-uri). In plus, softul poate recupera mai multe tipuri de fisiere cu ar fi cele audio si video.

Cum recuperam pozele sterse accidental
Cum recuperam pozele sterse accidental

Iata care sunt cele mai bune atuuri ale softului Yodot Photo Recovery:

  • Poate recupera fisiere sterse accidental precum fotografii, video-uri, fisiere audio etc.;
  • Se pot previzualiza imaginile inainte de a le recupera;
  • Se pot recupera fisiere de pe carduri formatate accidental;
  • Procedura de recuperare a fisierelor este read-only pentru a proteja si celelalte fisierele;
  • Identifica automat dimensiunea reala a fisierului, chiar daca unitatea de stocare nu face sau nu a facut parte din Windows (un card sd formatat in telefon de exemplu);
  • Te forteaza sa salvezi datele recuperate pe o alta unitate de stocare pentru a nu suprascrie si alte fisiere ce trebuie recuperate;

Yodot Photo Recovery se poate folosi in 3 variante:

  1. Versiunea free (trial) care va ajuta sa aveti o privire de ansamblu asupra datelor ce pot fi recuperate;
  2. Versiunea Yodot Photo Recovery ce ne ajuta sa recuperam fisiere sterse, fotografii sterse si muzica si fisiere video sterse (nu poate fi folosit si pentru recuperarea fisierelor dupa formatare). Aceasta versiune poate fi folosita la pretul de 49.95 dolari;
  3. Versiunea Yodot Recovery Software ce poate recupera fisierele sterse si inclusiv fisierele de pe unitati de stocare ce au fost formatate. In plus, aveasta versiune beneficiaza si de suport avansat. Ea poate fi achizitionata la pretul de 49.95 dolari.

Toate cele 3 versiuni de mai sus pot fi achizitionate de pe siteul: Yodot Photo Recovery .

Puteti incerca versiunea gratuita pentru a va putea face o idee despre cum functioneaza aplicatia. Ea nu are nevoie de calculatoare foarte perfomante. Pentru a va functiona aveti nevoie de un calculator/laptop cu Windows si de minim 1 GB ram si 50 mb spatiu liber. In plus, aplicatia functioneaza atat de 32bit cat si pe 64bit.

Trebuie mentionat faptul ca nu este garantant ca veti putea recupera toate fisierele. In cazul in care peste acele fisiere au fost suprascrise altele, sansa ca ele sa poata fi recuperata scade drastic.

Voi ati intampinat astfel de probleme? Daca da, cum le-ati rezolvat? Daca ati reusit sa va recuperati pozele sterse din greseala, impartaseste solutia cu noi in campul de comentarii dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.