Campionatele Europene de Gimnastica se vad la TVR
Campionatele Europene de Gimnastica se vad in direct pe TVR 2. Prima data vor intra in competitie baietii, in zilele de 12 si 13 decembrie, TVR 2 transmite de la ora 14:55: vor fi finalele pe echipe sambata, 12 decembrie, iar duminica, 13 decembrie, de la ora 13:55 vor fi transmise finalele pe aparate.

Echipa de Gimnastica Masculina a Romaniei este compusa din urmatorii gimnasti: Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Nicolae Bera, Raul Stoica, Marian Dragulescu, Razvan Marc, Andrei Muntean, Vlad Cotuna si Andrei Groza. Competitia are loc in Turcia.

TVR pregateste diverse emisiuni ce ii va avea ca invitati pe gimnastii romani.
Luni, 14 decembrie, Irina Pacurariu o are ca invitata pe Andreea Raducan in emisiunea Reteaua de Idoli (la ora 21:00).
Sambata, 19 decembrie, Catalin Cazacu o va avea invitata in emisiunea sa pe Diana Bulimar (de la ora 21:00).

Campionatele Europene de Gimnastica se vad la TVR
In zilele de 19 decembrie si 20 decembrie TVR va transmite Campionatele Europene de Gimnastica Feminina .

Nu ne ramane decat sa le uram succes echipelor noastre de gimnastica. Posturile Televiziunii Romane sunt in grilele de baza ale cablistilor din tara. Postul Sport Extra a anuntat ca va transmite gala Glory 76 ce va avea loc pe data de 19 decembrie. In gala Glory 76 va avea loc lupta dintre sportivul roman Benny Adegbuyi si Badr Hari. Lupta s-a amanat de 2 ori din cauza crizei sanitare. Benny, in varsta de 35 de ani, este unul dintre cei mai buni luptatori romani si are o inaltime de 1,98. Adversarul sau, Badr Hari, este de origine olandeza in varsta de 36 de ani si are aceeasi inaltime de 1,98.

Gala va fi transmisa pe platforma online in sistem pay-per-view iar costul competitiei va fi de 12,99 euro. Reamintim ca postul de televiziune Sport Extra HD a intrat luni in grila operatorului Digi. Pe langa postul de televiziune Sport Extra HD, Digi a mai introdus si postul Prima TV HD. Pozitia postului in grila difera in functie de zona.

Sport Extra HD este si in grila operatorilor Vodafone, Telekom si pe IPTV Ines. Sport Extra  transmite competitii dupa cum urmeaza: Motorsport Indycar, DTM, Campionatele Nationale de viteza in coasta si Super Rally, Fotbal Seria B, Campionatul italian, ciclism si wrestling. Printre comentatorii postului Sport Extra vom enumera: Antal Putinica, Dragos Suciu, Cristi Petre.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.