Inceputurile familiei Crood – Minimax
In acest material vom continua sa detaliem surprizele oferite de posturile de desene animate celor mici in luna februarie. Vom detalia surprizele oferite de Minimax si Jim Jam.

Minimax
Inceputurile familiei Crood (2018) – in fiecare zi, de la ora 15:30. Acest serial este facut dupa filmul Familia Crood din 2013. In serialul Inceputurile Familiei Crood, toti membrii familiei vor avea parte de aventuri din epoca primitiva a omenirii. Serialul are 4 sezoane cu un total de 52 episoade iar fiecare episod are durata de 22 minute.

In fiecare duminica din luna februarie, postul Minimax le ofera celor mici filme animate din seria Taramul uitat de timp. Aceasta serie animata va incepe de la 16:30.
Astazi, 6 februarie, va fi difuzat filmul Taramul uitat de timp 5: Insula Pierduta. In acest film, micii dinozauri si parintii lor raman fara mancare din cauza unor creaturi preistorice care mananca tot si lasa pamantul fara vegetatie. Insa, acest lucru se intampla pana intr-o zi, atunci cand cei mici vor descoperi o insula plina de vegetatie.

Taramul uitat de timp 6: Secretul lui Saurus Rock – 13 februarie, ora 16:30. Micutul Littlefoot este fascinat de povestea spusa de bunicul sau despre un dinozaur singuratic. Dupa un timp, Littlefoot cade intr-o rapa si este zalvat de un dinozaur pe nume Doc care seamana cu cel din povestea bunicului.

Taramul uitat de timp 7: Piatra din focul rece – duminica, 20 februarie, ora 16:30. In acest film, micii dinozauri au parte de aventuri ciudate. Ei descopera un meteorit albastru. Taramul uitat de timp 8: Marele inghet – 27 februarie, ora 16:30. Familia de dinozauri va fi surprinsa de o zapada venita din senin care le acopera sursa de hrana, iar dinozaurii vor trebui sa gaseasca alt tinut mai cald pentru a trece cu succes de anotimul rece.

Inceputurile familiei Crood – Minimax

Postul de televiziune JimJam va difuza in fiecare zi, de la orele 10 si 14, un program educativ in care cei mici vor invata diferse lucruri, urmarind episoade din serialele Clubul Micilor Castane, Bobita si Buburuza si Sa invatam cu Timmy.

Posturile Minimax si JimJam se adreseaza copiilor prescolari. Cele doua posturi sunt prezente in grilele de baza ale celor mai mari operatori din tara noastra cum ar fi: RCS – RDS (Digi), Vodafone si Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

 1. Minimax este și la Telekom și Next Gen
  Regret ca celalalt canal nu este la Next Gen
  Era foarte frumos acum 9 ani când îl aveam înainte sa plec la Next Gen
  Era chiar foarte educativ și interesant
  Acum cum o fi?
  A rămas ca înainte?