Cealalta familie a sotului meu – telenovela Pro
Cealalta familie a sotului meu (Mi marido tiene familia – 2017) este una dintre telenovelele difuzate in prezent de Pro Gold.

Aceasta telenovela este o comedie dramatica mexicana produsa pentru Televisa dupa seria de drama sud-coreeana Unexpected you (Neongkuljjae Gulleoon Danshin – 2012) si difuzata in Mexic de Las Estrellas.

Julieta si Robert au o relatie perfecta, amandoi au locuri de munca, au hobby-uri comune si nu intentioneaza sa se casatoreasca. Secretul relatiei lor este bazat pe doua lucruri, comunicarea si faptul ca familia adoptiva a lui Robert locuieste intr-o alta tara, salvandu-i pe cei doi de problemele care ar putea interveni cu socrii. Insa, viata lor se schimba atunci cand decid sa se mute intr-un apartament din Oaxaca.

Atunci cand se muta in noua locuinta, ei vor face cunostinta cu familia Córcega, care detine cladirea in care se muta, fara sa stie ca acestia sunt familia biologica a lui Robert iar numele sau real este Juan Pablo. Din acel moment, Julieta va trebui sa invete sa traiasca alaturi de socrii Blanca si Eugenio, ceea ce se va dovedi mai complicat decat pare.

In aceasta serie sunt dezvoltate subiecte precum feminismul, homosexualitatea si homofobia, adoptia si alte subiecte diferite de familia traditionala.
Productia a fost creata de Pablo Ferrer García-Travesí (Mi corazón es tuyo – 2014).

In tara natala, telenovela Cealalta familie a sotului meu a avut 269 de episoade difuzate intre 2017 si 2019. Sezonul 2 a continuat ca un spin-off al productiei Una familia con suerte din 2011.

Cealalta familie a sotului meu – telenovela Pro

In serial putem vedea actorii Zuria Vega (I Don’t Know Whether to Slit My Wrists or Leave Them Long – 2013), Daniel Arenas (Corazón indomable – 2013), Diana Bracho (Focul iubirii – 2008, Suflete ranite – 2006, Clanul lupilor – 1986), Laura Vignatti (Prinde-l daca poti! – telenovela difuzata in prezent de Pro 2), Silvia Pinal (Ingerasul – 2000, The Exterminating Angel – 1962, Viridiana – 1961), Rafael Inclan (Camila – 1998) si altii.

Telenovela Cealalta familie a sotului meu este difuzata de Pro Gold zilnic de la ora 11:30.
Pe IMDb, aceasta productie a obtinut nota 6.6 din 109 recenzii.
Asemenea celor mai multe productii care se vad pe Pro Gold, seria a fost difuzata in trecut de Pro 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.