Trilogia Case si mistere va fi difuzata de DIVA

Postul de televiziune DIVA urmeaza sa difuzeze in premiera in Romania trilogia Fixer Upper Mysteries / Case si mistere. Primul film, Fixer Upper Mysteries: Framed for murder / Case si mistere: Acuzat de crima este programat pe 27 septembrie, ora 21. Cele trei filme sunt facute dupa 10 volume scrise de Kate Carlisle, ea s-a inspirat dupa oraselele de coasta din California. In acele orasele locuitorii locuiesc in vile victoriene.

Filmul Case si mistere: Acuzat de crima urmareste aventurile unui expert in renovari si un reporter in investigatii care devine scriitor de romane politiste. Mac Sullivan (Colin Ferguson) cumpara o casa darapanata care a dat numele orasului Lighthouse Cove. Dupa ce cumpara acea casa, Mac o angajeaza pe Shannon Hughes (Jewel), o specialista in renovari, sa ii renoveze casa. Toti locuitorii orasului Lighthouse o stiu pe Shannon ca fiind cea mai buna in renovari, ea detine o companie, este o femeie independenta, pe langa toate aceste calitati in timpul ei liber rezolva mistere.

Pe tot parcursul renovarilor, Mac locuieste in casa de oaspeti a lui Shannon. Dupa ce renoveaza o pensiune, Shannon participa la o conferinta organizata de un localnic. La scurt timp dupa acea conferinta, localnicul este gasit mort in casa iar politia sustine ca localnicul a cazut pe scari, lovindu-se la cap. Insa, Shannon nu este de acord cu concluzia data de politie si incepe propria investigatie, fiind ajutata de Mac. Indiciile descoperite de cei doi duc catre crima. Acest caz este prima colaborare a celor doi.

Trilogia Case si mistere va fi difuzata de DIVA
Filmul Case si mistere: Acuzat de crima are durata de o ora si 24 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,6.

Al doilea film din trilogia Case si mistere este programat pe 4 octombrie, de la ora 21 si se numeste Concrete Evidence: A fixer upper mystery / Case si mistere: Probe solide. In acest film, Shannon si Mac gasesc ramasitele unei fete disparute de 15 ani, descoperite in casa cumparata de Mac, asa ca inainte sa continue renovarile Shannon trebuie sa rezolve acest caz. Astfel,  cei doi incep o noua aventura.

Case si mistere: Probe solide are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

Al treilea film din seria Case si mistere se numeste Deadly Deed: Fixer upper Mysteries/ Case si mistere: Contract mortal si va fi difuzat pe 11 octombrie, de la ora 21. In acest film Shannon, accepta sa renoveze un conac construit in stil victorian. Un bancher o angajeaza pe Shannon sa renoveze un conac. In timpul renovarii are loc o crima pe care Shannon promite ca o rezolva.
Filmul are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.