Cinemax disponibil fara Maxpak la Vodafone (UPC)
Canalul premium de filme Cinemax a fost lasat liber pentru vizionare in reteaua Vodafone (UPC), astfel incat abonatii serviciului de televiziune il pot receptiona chiar daca nu au optat pentru optiunea Maxpak. Modificarea facuta este, cel mai probabil, temporara.

Momentan nu exista informatii oficiale pentru ce perioada va fi disponibil acest program necriptat in reteaua Vodafone (UPC) si daca il pot viziona inclusiv abonatii serviciului de televiziune analogica. Am primit confirmari de la abonatii UPC doar pentru canalul Cinemax SD, nu avem informatii daca functioneaza „la liber” si Cinemax HD. Cinemax 2 nu a fost decriptat.

Cinemax SD este in grila Vodafone (UPC) pe pozitia 134. Pachetul suplimentar Maxpak costa 25 de lei lunar si contine urmatoarele programe: HBO, HBO HD, HBO2, HBO2 HD, HBO3, HBO3 HD, Cinemax, Cinemax HD, Cinemax 2 si Cinemax 2 HD. Activand acest pachet vom avea acces si la platforma HBO GO. Vodafone ofera si optiunea Cinemax la 10 lei pe luna, optiune care contine Cinemax SD/HD si Cinemax 2 SD/HD.

Cinemax este un canal de televiziune premium de filme, disponibil in toate grilele operatorilor principali de televiziune prin cablu si televiziune prin satelit. Acest program este disponibil in optiunile Maxpak contracost, impreuna cu posturile HBO si Cinemax 2.

Cinemax este detinut de Home Box Office (o subsidiara a grupului Warner Media Entertainment) impreuna cu programele HBO1, HBO2, HBO3, Cinemax 2. Toate aceste posturi sunt disponibile atat in format SD cat si HD. HBO are peste 140 de milioane de abonati la nivel international.

Cinemax disponibil fara Maxpak la Vodafone (UPC)

HBO este cea mai veche televiziune cu plata, functionand in SUA inca din Noiembrie 1972. In aprilie 2015 HBO a lansat platforma VOD HBO Now avand in prezent peste 5 milioane de abonati. HBO pregateste lansarea platformei HBO Max, fiind anuntata pe 27 mai 2020. Aceasta platforma este asteptata si in Romania si vom putea vedea in prima faza 31 de seriale originale.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom obtine informatii suplimentare in acest sens. Voi receptionati Cinemax fara a avea activa extraoptiunea Maxpak? Lasati un comentariu mai jos.
Ii multumim lui Razvan pentru confirmare;

Update: Cinemax HD nu este decriptat;

Update 13.05.2020: Cinemax SD a fost codat din nou in reteaua Vodafone (UPC); Ii multumim lui Mario pentru confirmare;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

  • Te-ai trezit din somn acum cand a fost codat la loc? Ai asteptat momentul potrivit? Ghinionul tau daca nu te-ai uitat pana acum. 🙂

  • Fiecare cu preturile sale. Nu e scump la Vodafone ci e ieftin la Digi. Altii dau tot cam ca Vodafone, la Orange e vreo 25 de lei iar la Telekom aproximativ 20 de lei.

  • Se intampla acest lucru datorita numarului de abonati. Digi are cel mai mare nr de abonati si de aceea are o reducere din partea tuturor. de aceea isi permite sa dea pachetul de baza sau maxpachet la preturile cele mai mici.

 1. Canalul inca este decriptat. Oricum e sigur o greseala, pt ca versiunea HD este criptata, iar deobicei cand se fac promotii ca sa decripteze posturile HBO&Cinemax, se fac la toti operatorii, nu doar la unul.

  • Posibil, totusi dureaza destul de mult daca este intr-adevar o greseala.
   Cei de la Vodafone inca nu ne-au raspuns, vom vedea pana cand ramane liber pentru vizionare.
   Oricum, vom anunta daca aflam informatii noi despre acest subiect de la ei.

  • Ma frate da cine esti tu de sti ca se fac la toti operatori din tara, presedintele telecomunicatiilor din Romania, stai la tv la canalul tau preferat si nu mai vorbi balari, fiecare provider cu promotiile si ofertele le lui, ai inteles.Poate doar Gorila sa ma contrazica dar tu nu stiu de une ai scoso pe asta, ma amuz tare rau.

   • Nu contrazic pe nimeni ca nu sunt eu in masura sa contrazic. Insa omul (ronuqet) a scris parerea lui. Oricum a fost cam, ciudata treaba pentru ca a fost la liber doar cinemax sd si nu si varianta HD a postului.