Vanatorii de comori: Romania – o noua productie romaneasca pe History Channel
Postul de televiziune History Channel va lansa o noua emisiune autohtona. Emisiunea produsa in Romania se va numi Vanatorii de Comori: Romania si va intra pe post astazi, 14 mai, de la ora 21, urmand sa fie difuzata in fiecare zi de marti.

Emisiunea Vanatorii de comori este o copie a emisiunii americane Asii Amanetului. Iata despre ce este vorba in Vanatorii de comori: Romania: 4 oameni care detin magazine de anticariat au la dispozitie 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. Aceasta echipa de 4 dealeri este formata din: Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere si Stefania Micu.

In fiecare episod al show-lui, cei 4 dealeri merg prin pietele de vechituri pentru a gasi obiecte vechi de valoare pentru a le putea vinde in magazinele detinute de ei. In magazinele de anticariat pot veni si persoane cu diferite obiecte pretioase ce au o anumita vechime si pot fi vandute. Atat vanzatorul cat si proprietarul de magazin vor incerca sa obtina un pret cat mai convenabil pe obiectul pe care vor sa il vanda sau sa il achizitioneze.

Vanatorii de comori: Romania – o noua productie romaneasca pe History Channel

In cadrul emisiunii vor veni oameni cu obiecte de colectie de valoare din diverse domenii, cum ar fi: obiecte istorice de arta ce au apartinut familiei regale sau suveniruri din perioada comunista. Emisiunea Vanatorii de comori isi propune sa spuna povesti interesante despre istoria Romaniei prin intermediul obiectelor vechi pe care oamenii vor sa le vanda.

Vanatorii de comori: Romania este a treia emisiune produsa de History Channel special pentru publicul din Romania dupa Misterele aurului Dacic si Marcel Iuresi: Enigmele Romaniei. In cadrul emisiunii vom vedea si cateva vedete ce vor participa pe post de clienti surpriza: Catalin Botezatu, cobzarul Bogdan Mihai Simion, Augustin Viziru, vloggerul Horia Sarghi, Laura Maria Albani (directoarea Muzeului National Tehnic Dimitrie Leonida).

Emisiunea Vanatorii de comori: Romania are 6 episoade si este produsa de Paprika Studios. History Channel are licenta tematica – seriale si filme documentare si se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.