Comori scufundate / Expeditiile secrete naziste – History Channel
In acest material vom detalia documentarele lunii aprilie difuzate pe postul History Channel.

Comori scufundate – in fiecare marti, din 5 aprilie, de la ora 21. Serialul documentar Comori scufundate prezinta telespectatorilor modul in care echipele de salvare din marina recupereaza navele care naufragiaza din cauza conditiilor meteo de pe mare. Din cauza fenomenelor extreme, recuperarea navelor naufragiate devine din ce in ce mai grea.

Documentarul Comori scufundate are acces la imagini inedite ale modului de salvare de pe marile din anumite zone ale globului. Documentarul urmareste 4 echipe de salvare din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si America Centrala. Comori Scufundate are 8 episoade iar fiecare episod are durata de 60 de minute.

Colectia de la Count’s Kustoms – sezonul 9, din 16 aprilie, in fiecare  sambata, de la ora 19. Danny Koker revine cu un nou sezon al serialului in care acesta este foarte hotarat sa obtina masinile dorite, fiind dispus sa dea chiar si bani cash.

Danny si echipa sa achizitioneaza masini vechi de colectie, le restaureaza, dupa care le vinde. Ei reconditioneaza aproape orice tip de masini, motociclete cu atas, chiar si masini de jucarie. Sezonul 9 al serialului documentar Colectia de la Count’s Kustoms are 10 episoade, fiecare episod are durata de o ora.

Expeditiile secrete naziste – din 21 aprilie, de la ora 22, in fiecarejoi. In timp ce se afla la conducerea Germaniei, Hitler si liderul Heinreich Himmler au condus echipa de savanti numita Ahnenerbe. Aceasta echipa avea misiunea de a rescrie istoria si de a restabili superioritatea rasei ariene iar aceasta credinta a sustinut ideologia nazista.

Grupul Ahnenerbe a facut expeditii in cele mai indepartate zone ale planetei in cautarea artefactelor stravechi care sa ajute Germania pe campul de lupta in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Comori scufundate / Expeditiile secrete naziste – History Channel

Serialul documentar Expeditiile secrete naziste prezinta povestea adevarata si se bazeaza pe noi dovezi, cercetari si pe spusele expeditorilor. Seria are 6 episoade iar fiecare episod are durata de o ora.

Comori misterioase – sezonul 2 – din 1 mai, in fiecare duminica, de la ora 18:05. In acest al doilea sezon, fratii Lagina si partenerul lor, Matty Blake, sunt in cautare de comori dar nu pe insula Oak. Ei vor cauta comori prin Statele Unite ale Americii si Canada. Se vor intalni cu alti cautatori de comori si vor colabora pentru a gasi comori pierdute.

Fratii Rick si Marty Lagina vor gasi epavele unei flote de nave spaniole din 1715 sau alte comori ingropate. Sezonul 2 al serialului documentar Comori misterioase este alcatuit din 10 episoade, fiecare episod are durata de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.