Zoom TV HD, Profi 24 TV si Job TV in grila Orange
Operatorul de cablu Orange Romania a introdus in data de 29 iulie pe reteaua de cablu proprie 4 canale noi, dintre care 2 canale in format HD si 2 canale in format SD.

Canalele TV ce au intrat pe 29 iulie in reteaua Orange Romania (in zonele cu retea proprie) sunt: Zoom TV HD, Profi 24 TV SD, Job TV SD si TeleMoldova+ HD. Toate cele 4 canale au intrat in reteaua nationala cu toate ca 3 dintre aceste canale au licenta regionala, un singur canal are licenta nationala, Zoom TV HD.

Iata care sunt pozitiile si frecventele acestor canale:

  • Zoom TV HD – pozitia 638, frecventa 770 MHz
  • Profi 24 TV – pozitia 54, frecventa 738 MHz
  • TeleMoldova+ HD – pozitia 59, frecventa 650 MHz
  • Job TV – pozitie 138, frecventa 682 MHz

Doua dintre aceste canale au licenta de post generalist, este vorba de TeleMoldova+ HD si Profi 24 TV. Job tv are licenta tematica, find primul post din Romania care prezinta oferte de munca. Zoom TV HD are licenta tematica si este un post ce promoveaza turismul din Romania.

Orange Romania este primul mare operator de cablu care introduce in grila digitala Zoom TV HD. Conform reprezentantilor postului, acesta ar urma sa intre si in grila operatorului Digi. TeleMoldova+ este un post cu licenta regionala ce ofera informatii si emisiuni din zona Moldovei.

Zoom TV HD, Profi 24 TV si Job TV in grila Orange
Orange Romania este primul operator de cablu care ofera clientilor sai peste 100 de canale in format HD.

Reamintim ca Orange Romania si AMC Networks au prelungit contractul. Cu ocazia semnarii noului acord dintre Orange Romania si AMC Networks, abonatii companiilor Orange Romania, Orange Romania Communications si Nextgen vor beneficia in continuare de programele companiei AMC Networks, este vorba de AMC, JimJam, Minimax, FilmCafe si TV Paprika.

Tot recent, Orange Romania si-a prezentat bilantul pentru al doilea trimestru al anului 2022. Iata care sunt aceste rezultate financiare ale companiei. In intervalul aprilie-iunie, cifra de afaceri a companiei Orange este de 380 de milioane de euro. La 30 iunie, Orange avea 10,04 milioane de clienti pe partea de servicii mobile, 1,3 milioane de clienti servicii fixe in banda larga si 1,5 milioane de clienti la serviciul de televiziune cablu si satelit.

Orange Romania ofera acoperire 4G pentru peste 8.000 de locuitori din mediu rural din 21 de localitati, aceasta acoperire reprezinta 98,41% din populatie. De asemenea, compania anunta ca reteaua 5G a ajuns si in municipiul Bacau. Orange ofera retea 5G in 18 orase ale Romaniei.

Orange Romania este unul dintre cei mai mari si importanti operatori de telecomunicatii din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

        • Cand am spus ca Digi poate reorganiza grila si in februarie un tip Stefan zicea ca nu stiu nimic ca o vor face in 30 de zile ca nu stiu ce. Era atat de sigur de ce spune incat mai a propus si un pariu . Ca vezi Doamne sa nu mai scriu pe aici daca vor reorganiza grila in august.