Data lansare Film Mania
Compania AMC Networks a anuntat data cand vor aduce in Romania un nou canal TV cu tematica filme si seriale clasice. In acest material vom detalia toate amanuntele pe care le cunoastem in acest moment despre noua televiziune, ce spun reprezentantii dar si ce filme se vor putea urmari in perioada 1-21 aprilie.

Film Mania Romania a primit licenta de la autoritatea ceha pe 12 martie. Pe data de 25 martie, Consiliul National al Audiovizualului a luat act despre faptul ca Film Mania Romania va putea fi preluat de cablistii OTT si cei care detin DTH si IPTV. Reprezentantii postului au declarat printre altele ca AMCNI CNE este pregatita sa lanseze Film Mania in Romania pentru telespectatori prin retele digitale de cablu si satelit din 1 aprilie.

Film Mania ofera o gama variata de divertisment de calitate cu o gama de filme nemuritoare, oferind filme de inalta calitate de diferite genuri cu vedete internationale cunoscute si indragite. Film Mania si-a dovedit deja atuurile in regiunea Europei Centrale, fapt demonstrat de rezultatele unui studiu multinational recent al AMCNI CNE realizat si pentru Romania.

Data lansare Film Mania

Structura de programe a postului Film Mania este conturata dupa obiceiurile telespectatorilor romani la o calitate HD. Pe Film Mania Romania se pot urmari filme clasice. In perioada 1-21 aprilie vom putea urmari filmele: Cei 7 magnifici, Seful, Drumul Dragonului, Al cincilea element, Terminator, King Kong, Super Politistul, Robocop, Nikita si altele.

Din comunicatul oficial reiese ca Film Mania Romania ar avea doar licenta pentru varianta HD. Film Mania Romania se adreseaza unui public cu varsta 35+. Unele surse media spun ca postul de televiziune se va afla la momentul lansarii doar in grilele operatorilor Orange Romania si Vodafone.

Fiind contactati despre acest subiect, reprezentantii Digi au oferit un raspuns standard: „Din pacate este indisponibila o asfel de informare. Va putem ajuta cu informatii despre grila existenta in momentuul de fata. Am transmis sugestia dumneavoastra urmand sa fie verificata din punct de vedere tehnic si comercial.”

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

  1. Nu contează că e doar HD pentru cablu și satelit. Cei de la Digi se vor descurca și de data asta, cum au făcut cu TVR Sport, vor face un downscale și își vor răsfăța abonații cu o frumusețe de program SD. Când este vorba să își distrugă imaginea, Digi a dovedit că se pricepe de minune.

  2. Salut!
    Am o întrebare: Dacă intră și la Digi, Film Mania România ce frecvență va avea acest post de film?
    Va fi pe aceeași frecvență cu: PRO Cinema, Film Now, Diva, TV1000, Cinemaraton, AXN, AXN White, AXN Black, AXN Spin, Warner TV, Epic Drama, AMC, FilmCafe, Comedy Central, Prima Comedy, BBC First, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax sau Cinemax 2?