Aplicatie pentru redirectionare sms.
Se intampla sa avem adesea nevoie sa redirectionam mesajele catre un numar. De exemplu, putem detine doua telefoane, unul de serviciu si unul personal. Detinerea a doua telefoane este de multe ori foarte incomoda insa putem scapa usor de aceasta neplacere folosind functiile de redirectionare. Redirectionarea apelurilor se poate face simplu, din retea. Pentru a redirectiona apelurile din retea trebuie sa urmam cativa pasi simpli pe care ii regaim dand click pe articolul redirectionare apeluri.

Punctul forte al redirectionarii apelurilor din retea este ca se poate face acest lucru cu telefonul de pe care se face redirectul inchis. Din pacate nu putem spune acelasi lucru despre redirectionarea mesajelor. Redirectionarea mesajelor nu se poate face din retea ci doar cu ajutorul unei aplicatii.

Pentru redirectionare sms am testat din Google Play mai multe aplicatii insa una singura satisface cu usurinta scopul pentru care a fost creata.

Aplicatia pentru redirectionare sms din Google Play este SMS Auto Reply and Forward si o puteti gasi gratuita cautandu-i numele. Din testele noastre, aplicatia nu consuma baterie si nu are nevoie de resurse mari pentru a functiona. Tot ce trebuie sa faceti este sa activati functia de redirectionare sms (sms forwarding) din meniu si sa introduceti numarul de telefon spre care doriti redirectionarea.

Iata care sunt pasii pentru a instala si configura aplicatia de redirectionare sms din Google Play, SMS Auto Reply and Forward.

 1. Deschidem Google Play si cautam aplicatia SMS Auto Reply and Forward;
 2. Apasam butonul „Instalare”;
 3. Deschidem aplicatia si ii acordam toate drepturile pe care ni le solicita, exact ca in imaginea de mai jos (nu am inteles totusi de ce aplicatia are nevoie de locatie insa am trecut peste acest aspect);redirectionare sms
 4. Dupa ce am acordat drepturile, apasam butonul settings si bifam ultima optiune „Enable SMS Forwarding”;
 5. Dupa ca am activat functia de redirectionare sms din setari, trebuie sa introducem numarul catre care dorim redirectionarea sms-urilor. Pentru asta trebuie sa apasam butonul „SMS Forwarding”, introducem numarul de telefon si apasam save;
 6. Astea sunt toate setarile ce trebuiesc facute pentru redirectionarea sms-urilor pe un alt numar de telefon.

Aplicatia mai are si alte functii, cum ar fi redirectionarea mesajelor catre o adresa de email, autoraspunderea cu mesaje predefinite pe anumite cuvinte cheie, autoraspundere doar pentru anumite apeluri, autoraspundere atunci cand sunt apeluri pierdute, redirectionare apeluri etc. Ca punctaj, aplicatia are 4 stele (din 5), din 1000 de voturi.

Update: Aplicatia din articolul de mai sus a fost retrasa din google Play. Nu stim exact motivul insa va putem recomanda o aplicatie asemanatoare.

Aceasta aplicatie se numeste „SMS Forwarder: Messaging and More” si o puteti instala gratuit din Google Play. Cel mai probabil aceasta este disponibila si pe iOs.

Daca folositi sau cunoasteti o alta aplicatie pentru redirectionare sms sau daca intampinati probleme cu instalarea acesteia, nu ezitati sa postati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

 1. Bună seara ! Dacă este posibil să îmi redirectioneze cineva fără acceptul meu mesajele către alt număr de telefon! Este posibil așa ceva ? Va multumesc anticipat !!

   • Bună dimineața ! În cazul că cineva a avut acces la telefonul meu , cum pot verifica dacă mi-a dat cumva redirectionare mesaje către alt număr de telefon ? …

     • Și cum procedez să pot verifica acest Aspect ? Vă mulțumesc frumos …
      Unde pot căuta ?
      Dar , am dat block la acel număr de telefon pe care îl suspectez că ar fi, mai primește mesajele trimise de către mine …???

     • Sunt multe aplicatii care pot redirectiona SMS-urile, evident ca nu le cunoastem numele fiecarei astfel de aplicatii. Verificati daca aveti vreo aplicatie pe care nu o recunoasteti, ceva care sa contina SMS sau Message sau Redirect in nume.

 2. Se poate sa redirectionez doar sms-urile de pe anumite numere ? Si sa fie primite si de numarul unde este trimis si de numarul spre care se redirectioneaza ?

  • Nu am mai gasit aplicatia descrisa in articol pentru a testa daca este posibil pentru un singur numar dar am gasit o alta aplicatie, SMS Forwarder: Messaging and More, se pot redirectiona SMS-urile atat ca SMS cat si ca e-mail.

 3. Bună ziua, exista vreo modalitate prin care ți se pot redirecționat mesajele de tip sms către un alt număr de telefon?Va cer ajutorul deoarece cineva avea mesajul meu deși a fost trimis către alt număr de telefon(Orange-abonament. Va mulțumesc anticipat!

    • Nu inteleg, cum sa va protejati mesajele, de catre cine? Mesajele text sunt protejate cat timp nu are o alta persoana acces la acel telefon. Aplicatia din articol se poate folosi pentru redirectionarea mesajelor doar daca este instalata pe acel telefon, nu se redirectioneaza de la distanta de pe telefonul altcuiva.

  • Buna ziua,
   Puteti redirectiona SMS-urile de pe un un telefon pe alt telefon folosind o aplicatie, de exemplu SMS Auto Reply and Forward pe telefonul de pe care doriti redirectionarea SMS-urilor.