Digi JS20 – noul decodor pentru televiziune prin satelit
Digi (RCS & RDS) a inceput livrarea unui nou model de decodor pentru televiziunea prin satelit (DTH) numit Digi JS20, la aproximativ 6 luni de la lansarea ultimului model pentru televiziune prin cablu, Digi JC20.

Decodorul este similar modelului JC20, diferenta majora fiind modalitatea de criptare, la Digi JC20 criptarea este Irdeto (se realizeaza fara smartcard) pe cand la Digi JS20 criptarea este Nagra (se realizeaza prin smartcard).

Majoritatea functiilor disponibile pe cele doua modele, Digi JS20 si Digi JC20, sunt aceleasi, functii precum PVR si Timeshifting (aceste functii pot fi utilizate doar prin conectarea unui dispozitiv extern precum un HDD, stick, etc.), liste favorite sau posibilitatea de a sorta posturile TV.

Instalare si configurare decodor Digi JS20
Instalarea noului receptor se face foarte usor, la fel ca la modelul pentru cablu, conectam cablul HDMI la televizor si la decodor, conectam decodorul la o sursa de alimentare si trecem sursa TV-ului pe portul HDMI in care am introdus cablul.Configurarea decodorului Digi JS20 se face la fel de usor, selectam limba, tara si asteptam scanarea completa a programelor care nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva minute.

Cum se introduce cartela in decodorul Digi JS20?
CIP-ul cartelei trebuie sa fie orientat in sus, urmarind sensul sagetii de pe cartela, in lacasul situat in spatele decodorului.

Digi JS20 – noul decodor pentru televiziune prin satelit
Desi in ultimul timp investitiile efectuate de Digi pentru televiziunea prin satelit au parut sa stagneze, acestia incheie anul cu lansarea unui nou receptor DTH.
Reamintim ca TV5 Monde HD a fost ultimul program introdus in grila de televiziune prin satelit Digi, in luna mai 2020.

Digi ofera receptoare pentru televiziune prin satelit achizitionate de abonati (integral sau in rate, pretul unui decodor este 150 de lei) sau in chirie (doar in anumite conditii, reconditionate).

De asemenea, Digi a lansat un update firmware disponibil pentru decodorul Kaon NA1000HD, unul dintre receptoarele folosite pentru satelit.

In ceea ce priveste noutatile pregatite de Digi, reamintim ca din 1 ianuarie 2021 tarifele in roaming pentru datele mobile efectuate si apelurile primite vor fi reduse.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare.
Daca ati primit modelul de decodor Digi JS20, ce parere aveti despre acest echipament?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

29 COMENTARII

 1. NU SINT MULTUMIT DELOC , DACA IL INCHID DE LA TELECOMANDA SE PIERDE TOATA LISTA DE FAVORITI , ORI IL LASI DESCHIS MEREU CEEA CE INSEAMNA CA CONSUMA CURENT ORI IL SCOTI DIN PRIZA

  • Receptoarele Digi sunt facute din soft sa reactualizeze grila de programe la fiecare stingere a receptorului. Daca doriti ca receptorul sa ramana setat pe lista de Favorite facuta de dvs, dupa ce va faceti lista nu mai opriti receptorul decat tv-ul. Opriti receporul doar daca plecati de acasa mai multe zile si nu ramane nimeni. Aceasta este singura solutie sa va ramana receptorul setat pe lista de favorite.

   • BUNA ZIUA , DUMNEAVOASTRA CREDETI CA ESTE NORMAL SA LASAM DECODORUL DESCHIS MEREU , CEEA CE INSEAMNA CA VA CONSUMA CURENT , ESTE PRIMA DATA CIND AUD ASTA , PINA ACUMA A FUNCTIONAT PERFECT SI CIND AM CUMPARAT NOUL DECODOR SE PIERDE FAVORITII

    • Acest receptor consuma extrem de putin curent, si am dat aceasta solutie de a nu il mai stinge pentru a nu mai reface lista de canale favorite. Insa daca nu folositi aceasta functie de lista favorita atunci puteti sa stingeti receptorul de fiecare data cand nu va mai uitati la tv.

  • BUNA ZIUA , EU AM ACEEASI PROBLEMA , NU ESTE NORMAL CA UN DECODOR TREBUIE SA MEARGA NON STOP CEEA CE INSEAMNA CA VA CONSUMA CURENT , LA MINE SE PIERDE FAVORITII , NU AM INCREDERE IN DIGI

 2. Nu sunt mulțumit de JS20, deoarece functiile sale sunt în urmă față de unitatea mea interioară Kaon HD. PVR și Timeshifting (aceste funcții pot fi utilizate numai prin conectarea unui dispozitiv extern, cum ar fi HDD, stick etc.), capacitatea de a sorta listele preferate sau posturile TV nu funcționeaza! Favorite nu pot fi salvate, deși Favorite vor fi șterse după oprirea scurtă a dispozitivului.
  Nu este posibil să înlocuiți interiorul JS20 cu Kaon NA1000HD !! De ce nu pot?

  Comentariu moderat

  • V-am tradus comentariul deoarece permitem doar comentarii in limba romana, puteti utiliza Google Translate daca nu cunoasteti limba romana.
   Noi nu suntem de la Digi, puteti face o sesizare catre ei pentru a va exprima nemultumirea privind decodorul Digi JS20, poate va aproba inlocuirea echipamentului.

 3. E ridicol sa mai vii cu un alt model de receptor,după ce acestei mase de abonati nu le ai oferit niciodata nimic,nici o facilitate nici pe timpul pandemiei,probabil vor să le vândă abonatilor în continuare