Rana Naidu: cand apare sezonul 2 pe Netflix?

Rana Naidu este un serial indian de actiune, crima si thriller care a fost lansat la data de 10 martie 2023. Seria este adaptarea oficiala a serialului TV de crima din 2013 Ray Donovan. Platforma de streaming Netflix a confirmat sezonul 2 al povestii lui Rana Naidu, sezon care va aparea anul acesta. Primul sezon al serialului este compus dintr-un numar de 10 episoade cu durata de 50 de minute.

Rana Naidu a obtinut nota 7.1 pe IMDb si are cota de popularitate 1914, in crestere. Serialul a fost creat de Karan Anshuman, director, producator si scriitor cunoscut si pentru filmele Grahan (2021, scenarist), Inside Edge (2017-2021, scenarist), Mirzapur (2018, scenarist). Pentru serialul Inside Edge, Karan Anshuman a fost nominalizat la premiul Emmy.

Rana Naidu este cel care rezolva problemele celebritatilor de la Bollywood pentru a le asigura o existenta lipsita de conflicte. Insa, in ciuda abilitatilor lui profesionale remarcabile, barbatul se simte instrainat de sotia sa si de proprii copii.

Cand tatal lui este eliberat cu 5 ani mai devreme din inchisoare, unde fusese condamnat pentru 15 ani pentru o crima pe care nu o comisese, problemele personale ale lui Rana Naidu se complica. Naga Naidu, tatal lui Rana Naidu, isi doreste sa devina tatal care nu a reusit sa fie pentru fiul sau, insa in acelasi timp porneste in propria calatorie de cautare a razbunarii.

Serialul a fost nominalizat de catre IWM Awards in anul 2023 pentru cel mai popular actor intr-un serial web de drama (Rana Dabbubati) si pentru cel mai popular personaj negativ intr-un serial web (Ashish Vidyarthi).

Rana Naidu: cand apare sezonul 2 pe Netflix?

In rolul lui Rana Naidu il vedem pe Rana Daggubati, actor, producator si antreprenor indian. Acesta si-a inceput cariera ca producator al filmului Bommalata (2004), pentru care a castigat un premiu national. In anul 2005, Rana Daggubati a infiintat Spirit Media, o companie specializata in animatii si VFX, iar Rana Daggubati a lucrat ca si coordonator VFX in peste 70 de filme. Debutul in actorie si l-a facut cu filmul Leader (2010).

In anul 2017, actorul a mai castigat un premiu national pretigios, de data aceasta pentru filmul The Ghazi Attack, primul film subacvatic indian. Actorul este cunoscut publicului si pentru rolurile din: Baahubali: inceputul (2015, Bhallaladeva), Baahhubali 2: finalul (2017, Bhallaladeva) sau Misiune: baby (2015, Jal Singh Rathore). Rana Dabbugati are in palmares un numar de 11 premii si 14 nominalizari.

In rolul lui Naga il vedem pe actorul Venkatesh Daggubati, care este unchiul lui Rana Dabbubati. Venkatesh Daggubati a mai jucat si in Ganesh (1998), Guru (2017, Adi), si multe altele. Venkatesh Daggubati detine 11 premii pentru actorie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.