Digi lanseaza campania Optimestii
Operatorul de telecomunicatii Digi / RCS & RDS lanseaza incepand de astazi, 1 septembrie, pana pe 1 decembrie 2022, campania Optimestii. Aceasta campanie ofera tuturor abonatilor actuali si viitori o reducere a abonamentului cu 50% timp de 6 luni la portarea in reteaua mobila.

Aceasta oferta este disponibila in magazinele Digi, pe site-ul Digi[punct]ro si la toti agentii de vanzari. Optimestii prezinta epoca lui Caragiale si a personajelor sale care sunt incantati de ofertele Digi si invita clientii sa le cunoasca.

Pretul unui abonament lunar poate ajunge la 1,5 euro pe luna timp de 6 luni daca abonatul porteaza in reteaua Digi Mobil 4 sau 5 numere de telefon. Actualii si viitorii clienti Digi Mobil care isi porteaza unul sau mai multe numere de telefon in perioada 1 septembrie-1 decembrie vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea pretului abonamentului timp de 6 luni.

Abonatii care aleg abonamentul Optim Nelimitat vor plati timp de 6 luni doar jumatate din valoarea abonamentului in functie de cate numere porteaza in reteaua Digi Mobil:

  • 2,5 euro (1 abonament)
  • 2 euro (2 abonamente)
  • 1,75 euro (3 abonamente)
  • 1,5 euro (4/5 abonamente)

Cei care opteaza pentru abonamentul Optim Nelimitat beneficiaza de internet nelimitat, minute nelimitate in orice retea nationala fixa si mobila, SMS-uri in reteaua Digi si 3000 de minute internationale in principalele retele din Canada, SUA, China si UE.

Digi lanseaza campania Optimestii

Promotia se adreseaza tuturor clientilor si se poate face atat din prepaid cat si din postpaid pentru contracte incheiate pe o perioada de 2 ani. Reducerea se aplica la contractele de telefonie mobila, clientii pot opta pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie pot achizitiona un telefon in 24 de rate cu avans 0, aceasta din urma se adreseaza clientilor care au deja cel putin un serviciu fix Digi.

Digi este lider inca de la lansarea portabilitatii cu peste 3,6 milioane de numere de telefonie mobila portate in aproape 15 ani de existenta a serviciului de portabilitate, avand o cota de piata de 60% din numarul de portari in primul semestru al anului 2022, cu o medie lunara de 58.000.

In 2019, Digi a lansat serviciul 5G care este disponibil in Bucuresti si in alte 19 orase din tara. Reteaua Digi Mobil are acoperire de 99,5% outdoor din populatia Romaniei. Promotia la portarea in reteaua Digi nu se cumuleaza cu ratele pentru achizitionarea unui telefon mobil.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII