Dragoste, viata si toate celelalte – Netflix
Dragoste, viata si toate celelalte (Love, Life & Everything in Between) este un serial arab ce va fi adaugat luna aceasta pe Netflix. Aceasta este o drama romantica, o antologie care abordeaza subiecte precum iubirea si intimitatea. Serialul prezinta cu umor negru relatii detaliate ale unor cupluri din mai multe zone arabe.

In acest serial vom vedea actori sauditi precum Ahmed Ezz (a interpretat rolul lui Reda in filmele Sons of Rizk), Samer Bisharat (The Looming Tower – 2018, Omar – 2013), Asser Yassin (Messages from the Sea – 2010), Mishal Almutairi, Amer Hlehel (Paradise Now – 2005), Shaden Kanboura (Sand Storm – 2016), Reem AlHabib (Barakah Meets Barakah – 2016) si altii.

Serialul Dragoste, viata si toate celelalte este regizat de Azza Shalaby si va fi adaugat de Netflix pe 10 martie 2022. Acesta este unul dintre putinele seriale saudite disponibile pe Netflix.

Daca sunteti interesati si de alte seriale saudite disponibile pe Netflix, in prezent pot fi vizionate si urmatoarele: Hai la noi, Soapte si secrete, Straini in intuneric, Barakah meets Barakah (in care joaca Reem AlHabib, unul dintre actorii din Dragoste, viata si toate celelalte) sau Sase ferestre in desert.

Influencerii din Byron Bay (Byron Baes) este un reality show australian ce exploreaza cultura social media intr-un loc plin de antreprenoriat, lifestyle si practici de sanatate.

Filmarile au fost efectuate in oraselul de pe plaja Byron Bay, New South Wales, Australia iar cateva mii de localnici au protestat impotriva acestui reality show din cauza ca atrage atentie nedorita asupra acestui loc linistit.
Aceasta productie va fi disponibila pe Netflix din 9 martie.

E tort sau nu? (Is it cake?) este un game show american in care artistii cofetari creeaza torturi in forma de diverse obiecte precum posete sau masini de cusut iar concurentii trebuie sa ghiceasca daca obiectele expuse sunt torturi.

Acest game show este prezentat de Mikey Day, actor si scenarist nominalizat la un premiu Emmy datorita contributiei din Saturday Night Live (2016).
E tort sau nu? va fi disponibil pe Netflix din 18 martie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.