Crossy Road este un joc dezvoltat de Yodo1 Games si ocupa prima pozitie in topul aplicatiilor noi pe Android. Jocul este disponibil pentru IOS, Amazon AppStore si Google Play.
Scopul jocului este acela de a progresa cat mai mult posibil pe diferite drumuri, rauri sau diferite terenuri fara sa sa mori. Jucatorul este o mascota si trebuie fie sa apasam pe ecran pentru a muta in fata si sa glisam in stanga sau in dreapta pentru mutarea in directa dorita. Pe parcurs intalnim multe obstacole printre care rauri, copaci, masini, trenuri sau chiar cavouri. Daca ramanem pe loc prea mult timp, atunci vom fi ucisi de un vultur. Cu fiecare mutare cu care avansam, primim un punct in plus. Pe parcursul jocului vom intalni monede aurii cu litera C inscriptionata pe ele. Pentru a acumula aceste monede, trebuie decat sa ajungem cu mascota pana la ele.

De-a lungul jocului avem posibilitatea de a alege mascota. Mascota standard este o gaina iar pentru a o schimba cu un alt caracter trebuie sa achitam suma de 0.99 $.

Jocul este foarte placut, se aseamana in anumite sensuri cu Flappy Bird (doar ca este mai usor, parerea mea) si poate provoca dependenta. 🙂

Dupa Crossy Road se afla in top 5 aplicatii noi Android urmatoarele: Punch Boxing 3D, MutiCraft II – Free Miner!, Kill the Deer si Snoop Snitch.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.