Ne-am trezit cu Oana Lovin revine la Metropola TV
Postul de televiziune Metropola TV revine in acest inceput de an cu cateva noutati atat in grila cat si in componenta echipei tehnice a postului. Emisiunea Ne-am trezit produsa de Oana Lovin revine pe post dupa ce in luna iunie 2021 a fost scoasa din grila.

Ne-am trezit va fi difuzata de luni pana joi, de la ora 22:30. Oana Lovin a declarat ca emisiunea va fi un pamflet ce va trata subiecte de interes general cu zambetul pe buze. Tot despre emisiune, Oana Lovin a mai spus ca prima data nu a plecat cu scandal ci a plecat pentru ca Metropola TV trecea printr-o reorganizare.

In trecut, prezentatoarea Oana Lovin a primit un avertisment despre limbajul din emisiune atunci cand a prezentat materiale despre primarita Clotilde Amand.

Oana Lovin, care a mai avut cateva aparitii pe posturile Antena 3 si Romania TV este unul dintre cei care au fost si sunt impotriva restrictiilor anti-covid. Prin mesajele ei promovate de cele doua posturi, Antena 3 si Romania TV, acestea au fost sanctionate de Consiliul National al Audiovizualului.

Prima editie a emisiunii Ne-am trezit a fost difuzata pe Metropola TV in 10 mai 2021 si era difuzata in intervalul orar 23:30 – 00:30.

Ne-am trezit cu Oana Lovin revine la Metropola TV

O alta noutate venita tot din partea postului Metropola TV o reprezinta recrutarea jurnalistului Rafaelo Varga. Jurnalistul va ocupa functia de sef al departamentului stiri. Pe scurt, se va ocupa de tot ce tine de buletinele de stiri difuzate pe Metropola TV.

Rafaelo Varga are 25 de ani, a studiat Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti. Rafaelo Varga a lucrat la mai multe televiziuni dar cele mai reprezentative din CV-ul sau sunt Romania TV si Antena 3. La Antena 3 a fost reporter pe sectiunea evenimente.

Metropola TV este detinut de Publivol Creativ, al carui asociat unic este Orasul Voluntari condus de Florentin Pandele. Televiziunea are o licenta generalista si a fost transformata dintr-o televiziune regionala care acoperea Ilfov si Bucuresti intr-un post national. Metropola TV este in grilele tuturor operatorilor de cablu, fiind inclus in lista must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII