Activare si dezactivare serviciu HBO GO

Daca va intrebati cum putem activa sau dezactiva serviciul HBO GO, activarea este simpla insa modalitatile de dezactivare a acestui serviciu marca HBO pot varia in functie de tipul abonamentului pe care il detinem. Putem avea un abonament HBO GO fara sa activam acest serviciu cu ajutorul unui operator de telecomunicatii sau putem avea abonamentul HBO GO activat printr-un operator.

Activare si dezactivare serviciu HBO GO gratuit sau facturat de HBO
Activarea contului gratuit o luna HBO GO se face foarte usor selectand Utilizator Nou – Cumpara – urmand sa completam datele noastre, o adresa e-mail valida si cardul bancar. Prima luna este gratuita si daca dorim sa avem doar aceasta luna gratuita, putem dezactiva imediat contul HBO GO deoarece va ramane activ o luna si se va dezactiva automat fara sa platim. Daca dorim sa continuam, vom plati 10 lei pe luna abonament la HBO.
Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

Activare sau dezactivare cont HBO GO la RCS – RDS (Digi)
Daca va intrebati cum se poate face dezactivarea serviciului HBO GO la RCS – RDS (Digi Romania), raspunsul este ca nu se poate face manual dezactivarea. Acesta este un serviciu gratuit al abonatilor Digi care opteaza pentru una dintre extraoptiunile de televiziune HBO sau Maxpack, dezactivarea contului HBO GO la Digi se poate face doar daca solicitam dezabonarea de la extraoptiunea HBO/Maxpack.
Activarea HBO GO la Digi se face de pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – Serviciile mele – HBO GO – selectam Activeaza si primim linkul de activare in contul Digi. Accesam linkul si codul PIN necesar activarii este completat automat.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Telekom

Activarea contului HBO GO la Telekom se poate face logandu-ne pe platforma MyAccount Telekom, urmand sa putem activa din contul nostru Telekom serviciul HBO GO. HBO GO este gratuit si la Telekom daca beneficiem de extraoptiunea HBO sau Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la UPC

Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.

La UPC, serviciul HBO GO este gratuit daca avem una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Interesant ca daca selectam serviciul HBO GO separat la UPC, costa 15 lei, mai mult decat daca am face abonament direct la HBO. Practic percep 5 lei pe luna pentru ca intermediaza crearea contului.

Dezactivarea contului HBO GO la UPC se face automat in momentul in care renuntam la extraoptiunea HBO/Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Orange

In reteaua Orange, activarea serviciului HBO GO se poate face in felul urmator:

 • daca avem televiziune prin satelit trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO HD, Maxpak HD sau HBO GO HD;
 • daca avem televiziune prin cablu trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO, Maxpak sau HBO GO;
 • daca avem internet fix trebuie sa avem extraoptiunea HBO GO;

Pentru activarea contului HBO GO pe site-ul HBOGO trebuie sa introducem codul de client OrangeTV si codul PIN pe care il putem afla dupa ce solicitam activarea serviciului din contul MyOrange.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Vodafone

Activarea contului HBO GO la Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo dupa care accesam platforma HBO GO, selectam Utilizator Nou – Vodafone – introducem numarul de telefon Vodafone care are activat serviciul HBO GO – introducem o adresa de e-mail valida – alegem un nume de utilizator si o parola – acceptam conditiile.

Dezactivarea HBO GO in reteaua Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo – selectam Activare – introducem numarul de telefon pe care este activat HBO GO – o sa apara un mesaj ca avem deja abonament, dorim sa-l dezactivam? – selectam Da – primim un SMS de confirmare pe numarul de telefon pe care trebuie sa-l introducem in urmatoarea fereastra – selectam Confirmare.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Akta

In reteaua Akta, activarea serviciului HBO GO se face creand un cont nou pe platforma HBO GO, selectam operatorul Akta, introducem codul de client si ultimele 4 cifre din CNP – alegem o adresa de mail, un utilizator si o parola.

Dezactivarea contului HBO GO creat prin Akta, se face accesand aceeasi pagina ca atunci cand am adaugat contul, in momentul in care vom introduce codul de client va identifica un cont pe acel cod de client, vom avea un mesaj de informare ca deja exista un cont si selectam dezactivare.

HBO GO este gratuit in reteaua Akta doar pentru clientii abonati la extraoptiunea Akta Digital Maxpak. In caz contrar, HBO GO costa pretul de 20 de lei pe luna care mi se pare foarte mult, mai ales in conditiile in care poti beneficia de HBO GO fara Akta la un pret la jumatate.

Daca intampinati probleme la activarea sau dezactivarea contului HBO GO, lasati un comentariu mentionand daca incercati printr-un anumit operator si cat mai multe detalii despre problema.

Multumiri colegului Bebe pentru contributia adusa acestui material;

Update 20.02.2019: Dezactivarea serviciului HBO GO facturat de catre HBO se poate face doar de pe platforma web, nu si de pe aplicatia mobila; Ii multumim Ellei pentru informatii;

Update 16.04.2021: Dezactivarea abonamentului HBO GO nu se poate face in ziua scadenta;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

281 COMENTARII

 1. Sunt **** Maria am Telefonul 07****** de la orange si vreau sa dezactivez HBO go incepand din acest moment. Se intrerupe foarte des si ma deranjeaza.
  Nu mai vreau abonamentul cu voi.

 2. Buna ziua,
  Tot incerc sa reactivez Hbo Go prin operatorul Digi. L-am mai avut in trecut si l-am dezactivat. Nu reusesc de nici o forma, am linkul de activare fac toti pasii, dar la final imi spun ca contul deja exista si sa ma loghez direct cu el. Cand incerc sa ma loghez direct cu el imi zice ca nu e activata optiunea. Oare ma puteti ajuta?
  Multumesc.

  • Dezactivarea HBO GO se face urmand acesti pasi:

   Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
   Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

 3. Bună ziua , încerc sa dezactivez abonamentul iar la Setări nu îmi apare nimic legat se abonament pentru a-l putea dezactiva . Contractul este pe numele ***** .
  Multumesc .

 4. De mai bine de 2 luni am solicitat dezabonarea de la hbo go mai ales că dintotdeauna nu am putut să mă conectez…Puteti verifica faptul că nu este accesat niciodată postul pentru a viziona ceva…Am făcut și solicitare scrisă dar …degeaba.Lunar mi se retrage din cont suma echivalentă pentru 3,99 euro.Eu sunt pensionară și pot să fac altceva cu banii ăștia….Nr.de referință este ***** reținut de către HBO Europe SRO.Vă rog să sistați oprirea banilor din cont și să-mi returnați în cont sumele oprite abuziv fiindcă altfel mă consider furată și va dau în judecată..Nu mai aveți permisiunea mea de a reține bani din cont.Va mulțumesc pentru înțelegere!!!

  • Noi nu suntem de la HBO.
   Dezactivarea abonamentului se poate face urmand acesti pasi din web, nu de pe aplicatia de mobil: Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
   Daca ati urmat acesti pasi iar contul nu a fost dezactivat, luati legatura din nou cu cei de la HBO.

 5. Plătesc abonament hbo.go de câteva luni fără să îl am activat(puteți verifica…).
  Vă rog mult să-l închideți fiindcă plătesc degeaba 3,99€ lunar.

  • Noi nu suntem de la HBO.
   Dezactivarea contului HBO GO se poate face doar de pe web (nu din aplicatia mobila) urmand acesti pasi:
   Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

 6. Buna ziua ,as dorii sa ma dezactivati la HBO GO deoarece am facut un contract nou la serviciul de televiziune si acolo avem gratuitate la programul HBO GO.
  Va multumesc!

 7. buna dimineata ma numesc romica bucuresti sct 1 si as dori sa ma dezabonez de la hbo europe eu nam facut abonament si nu vad acest program platesc 4 euro degeaba in fiecare luna vreau sa fiu sunat si sa nu mai fiu abonat la acest canal nr telefon 07****** mersi dau bani fara sa vad acest canal

 8. Am un abonament HBO de ca 3 ani pe care nu-l folosesc dar plătesc 19.60 lei in fiecare luna. Nici nu mai țin minte cine e providerul meu.
  CNP *******
  Sper sa ma puteți ajuta
  Stelina

  • Daca dvs nu stiti prin ce provider este facut abonamentul, noi nu avem de unde sa stim deoarece nu suntem de la HBO. Va recomand sa sunati la relatii cu clientii HBO GO la numarul 800400159, poate va ajuta ei.

 9. Am castigat la lays un vaucer cu hbogo o luna gratis dar acum nu pot sa mai inchid abonamentul pentru ca in aplicatie si in cont nu am sectiunea cu gestionare abonament. Cum pot opri abonamentul?

 10. Ne induc in eroare cand iti spun pe site ca iti poti dezactiva contul HBO oricand de oriunde, insa nu iti spun ca in ziua scadenta nu poti face asta. Am scos toti banii de pe card ca HBO sa nu imi extraga banii automat in ziua scadenta, iar cand am incercat sa imi inchid abonamentul de pe site-ul lor, buotnul de dezabonare era inactiv pentru ca mi-au emis o noua factura in ziua scadenta cica… si am sunat la hbo si la banca mea si inapoi la hbo si inapoi la banca mea sa nu imi extraga banii pt inca o luna, dar degeaba. Mi-au extras banii chiar daca eu nu voiam, pentru ca nu imi inchisesem contul inainte de ziua scadenta.

  La netflix, daca in ziua scadenta nu iti gasesc bani in cont, nu au ce extrage, se opreste serviciul si nu poti vizualiza nici un film pana nu faci din nou plata manual. Daca vrei sa faci plata manual, o poti face cand vrei tu si beneficiezi de filme si tot tacamul. Dar daca nu vrei sa continui sa platesti, poti intra si poti opri membership-ul la Netflix. Atat de simplu.

  Cei de la HBO sunt smecheri. Spun ca poti opri abonamentul oricand de oriunde insa in ziua scadenta butonul de dezabonare e inactiv. Si iti emit ei facturi fortate in avans. Daca nu platesti, asteapta ca rechinii sa iti intre banii pe card si iti scot ei banii. Nu te intreaba, nu ai optiunea sa faci tu manual plata… nu… ei scot banii si asta la vista. Daca m-am trezit sa inchid contul in ziua scadenta, m-am trezit cu inca o factura in plus, asa ca am mai platit o luna. O luna pe care nu voiam sa o platesc dar nu s-a oferit nimeni sa ma ajute chiar daca am sunat de 3 ori la ei. -au trimis sa vorbesc cu cei de la banca mea si cei de la banca m-au trimis sa vorbesc cu cei de la HBO si uite asta e romania noastra din epoca de piatra. Oameni neprofesionisti pt ca nu au invatat inca nici unul sa spuna: „Sigur… haideti sa vedem cum va putem ajuta. Ne pare rau pentru situatia creata. O sa schimbam si pe site ca sa nu inducem lumea in eroare si o sa facem sa fie mai clar pen tru ca oamenii sa inteleaga exact ce au de facut.”

  • Asa ar fi normal, sa nu se poata face plata din moment ce nu sunt bani in cont, la fel mi s-a intamplat si mie la Netflix cand am uitat sa las bani pe card pentru plata abonamentului. La HBO GO nu as putea confirma daca e asa, nu am platit niciodata abonament direct la ei.
   Am adaugat aceasta informatie si in articol.

 11. ” Acesta este un serviciu gratuit al abonatilor Digi care opteaza pentru una dintre extraoptiunile de televiziune HBO sau Maxpack. ”
  Niciodată nu am înțeles cum e serviciul gratuit dacă extraopțiunea costă 13 sau 15 lei.

  • Se platesc cei13 si 15 lei pe posturile tv din extraoptiune nu pe HBO GO . HBO GO costa mai mult de 13 lei daca vrei sa il cumperi separat .Sper ca ai inteles acum.

  • Intr-adevar, nu este tocmai corect gratuit ci inclus.
   Insa, daca nu avem extraoptiunea HBO sau Maxpack si dorim activarea HBO GO direct la HBO, vom plati 4 euro pe luna, adica mai mult decat costa extraoptiunea.
   Asadar, daca scopul este de a activa HBO GO, este mult mai avantajos sa activam acest serviciu prin operatorul TV.

 12. Am cerut sa ma dezabonati de la hbo.go pentru ca mai platesc un abonament la telekom si nu sa intimplat nimic . Cum trebuie sa procedez pentru a se rezolva aceasta problema? Imi opriti bani lunar din cont si acum dupa ce am solicitat dezabonarea de la hbo.go. Multumesc si astep rezolvarea acestei probleme.

 13. Bună. Am câștigat o lună gratuita pe hbogo, iar acum nu reusesc sa ma dezabonez.
  De ce este așa usor să activez luna gratuit și fiarye greu să mă dezabonez? Am căutat pe site-ul gbogo, dar nu am gasit dezabonare pentru luna gratuita. Bine ca imi intră reclame și mesaje cu ,,Lucica imi trimite pupici…”

  • Salut Robert,
   Dezactivarea contului HBO GO se poate face doar de pe web (nu din aplicatia mobila) urmand acesti pasi:
   Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

   • Bună! Si eu ma aflu in aceeiasi situație. Nu exista pasi care să urmărească administrarea abonamentului, pentru că acea lună gratuită s-a oferit prin datele de card bancar. Am incercat atat din aplicatie, cat si pe site si nu sunt pasii pe care tu i-ai mentionat mai sus. Merci!

 14. Știți cum aș putea schimba contul care în prezent este platit online lunar cu unul de la furnizor? Am pachetul de la Orange cu HBO și am vrut să renunț la cel vechi (online) și să îl dezactivez și să fac unul nou folosind codul Orange, dar nu pot pentru că este aceeași adresă de email ca la contul vechi.

  • Nu cred ca poti sa il modifici ci trebuie dezactivat si activat din nou pe site-ul Orange.
   Daca ai probleme la activarea prin Orange (mai apar probleme daca a existat in trecut un cont HBO GO pe aceeasi adresa e-mail, stiu asta din reteaua Digi), atunci faci o sesizare catre Orange sa rezolve.

 15. Bună ziua! Sunt abonat Digi, am activat azi extraoptiunea Hbo, am urmat pașii pentru înscrierea în HBOGO(link-ul spre hbogo cu nr factura și PIN). Problema începe în momentul în care orice adresa de mail și utilizator as trece, apar ca fiind incorecte. Precizez ca am avit acum ceva timp, poate 1,5 ani, cont hbogo având la vremea respectiva contract Telekom. Dar acum, pe lângă adresa pe care ei poate o mai au în baza de date, am încercat și alte variante și na mers, răspunsul fiind învatiabil același. Ma puteți ajuta? Mulțumesc!

  • Buna seara,
   Va recomand sa luati legatura cu cei de la HBO GO sa va stearga adresele e-mail din baza lor de date iar ulterior reluati pasii pentru activarea HBO GO din contul Digi Romania.

 16. Buna ziua,
  Am avut cont HBO Go prin Vodafone dar dupa un timp l-am dezactivat.
  Acum am activat serviciul HBO MaxPack (deci si HBO Go) prin Digi dar nu pot sa creez un cont prin operatorul Digi deoarece apare ca adresa de email e folosita ( ma gandesc ca de la contul cu Vodafone).
  Cum pot sa activez HBO Go pe site-ul HBO fara sa fiu nevoit sa imi creez o noua adresa de email.
  Bineinteles ca daca incerc sa ma conectez prin Digi si dau „Am uitat parola” la adresa de email existenta imi spune ca nu exista userul

  • Buna seara,
   Logati-va cu adresa e-mail existenta si verificati daca aveti vreo optiune de dezactivare a contului.
   Daca nu reusiti, faceti o sesizare catre HBO GO sa va stearga adresa e-mail din baza lor de date.

  • Incercati sa folositi un VPN si sa va conectati la un server din Romania (un exemplu de VPN gratuit este Windscribe, insa traficul este limitat), posibil sa functioneze.

  • Te rog nu iti fa la HBO. Sunt foarte neprofesionisti si au filme foarte proaste. Si la capitolul servicii clienti stau ingrozitor. Plus ca sunt tzepari rau. Induc lumea in eroare si apoi tu esti fraierul ca nu ai citit toti termenii si conditiile de 100 de km, cand ei pe site spuneau „poti anula oricand de oriunde!” Nu e chiar asa! Sunt nenumarati clienti care si-au luat tepe ca nu puteau sa se dezaboneze in ultima zi care cica e prima zi de plata de fapt. Nu e normal ca daca platesti pe o luna, sa ai serviciu din 14 de exemplu, pana in 14? Nu… daca te trezesti in ziua de 14 sa anulezi abonamentul, mai ai o factura de platit pt ca ti s-a emis noua facutra… deci inca o luna de plata. Asa neprofesionisti si tzepari sunt!

 17. Buna ziua!Mi am facut in cont de HBO GO online direct la ei si cand intru sa vad un serial sau film imi zice:,,Nu ai un abonament activ.Te rugam sa verifici in setari si sa ti activezi din nou contul sau sa ti creezi un cont,,.Ce pot face?

 18. buna seara detin hbo.go dela rcs rds din pacate nu ma pot loga la hbo.go depe tv pe care il detin imi spune sa introduc un cod pe platforma hbo.go din pacate se pare ca nu am reusit sal fac cum trebuie contu pe hbo.go si nu mai merge in sistemul dela rcs imi spune ca este activ dar eu nu ma pot loga la hbo.go pe tv
  o seara buna si sper sa ma puteti ajuta

  • Incercati sa va abonati printr-un operator sau aveti cont direct la HBO GO? Daca e vorba de prima varianta, prin ce operator incercati sa va conectati?

  • Daca selectati operatorul RCS – RDS ar trebui sa functioneze. Ce eroare va apare cand incercati sa va conectati?
   Pana acum v-a functionat sau este prima data cand incercati?

     • Da este activ dar cind vreau sa ma autentific pun adresa de imeil si parola imi spune client inexistent

     • Daca intr-adevar contul HBO GO s-a activat, atunci ar trebui sa functioneze sa va logati cu aceeasi adresa e-mail folosita pentru contul Digi. Daca nu se intampla acest lucru, luati legatura cu cei de la Digi sa verifice daca s-a activat contul.

  • Buna seara, daca doriti sa aveti HBO GO gratuit la RCS – RDS trebuie sa activati una din extraoptiunile TV HBO (13 lei) sau Maxpack (15 lei).
   Gasiti in articol, mai sus, modalitatea prin care puteti activa HBO GO in reteaua RCS – RDS.

 19. […] Gasiti aici informatii privind activarea si dezactivarea contului HBO GO. […]

  • Dezactivarea HBO GO se poate face urmand acesti pasi (de pe desktop, nu puteti dezactiva de pe mobil): Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

  • Buna ziua,
   Dezactivarea HBO GO se poate face urmand acesti pasi (de pe desktop, nu puteti dezactiva de pe mobil): Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

    • Dezactivarea HBO GO se poate face urmand acesti pasi (de pe desktop, nu puteti dezactiva de pe mobil): Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

 20. Doresc dezabonarea la HBO GO, nu îl folosesc de câteva luni, am crezut ca l-am dezactivat și îmi vine plata în fiecare lună pe cardul de cumpărături Vodafone

  • Dezactivarea abonamentului HBO GO facut la HBO se poate dezactiva in felul urmator:
   Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
   Dezactivarea se poate face doar de pe un computer, nu de pe un dispozitiv mobil.

  • Buna ziua, aveti abonament facut direct la HBO sau printr-un operator de telecomunicatii? Doriti sa faceti dezactivarea pe un computer sau pe un dispozitiv mobil?

 21. Am abonament hbo go,plătesc cu card,și nu reușesc să plătesc, am întîrziat cu 2 săptămâni și în aplicație nu gasesc nimic. Sunt în Italia nu am operatori aici

  • Cand ati configurat contul, v-a cerut un card bancar iar de acolo ar trebui sa fie retrasa suma aferenta abonamentului lunar. Verificati daca aveti cardul trecut in contul HBO GO.

 22. Rog sa-mi precizati procedura pentru modificarea contractului cu dvs pentru renuntare la pachetul HBO. Toate celelalte servicii RCS-RDS raman neschimbate.
  Din pacate nu pot sa merg la unul din centrele dvs.
  Cu multumiri,
  Gheorghe