Activare si dezactivare serviciu HBO GO

Daca va intrebati cum putem activa sau dezactiva serviciul HBO GO, activarea este simpla insa modalitatile de dezactivare a acestui serviciu marca HBO pot varia in functie de tipul abonamentului pe care il detinem. Putem avea un abonament HBO GO fara sa activam acest serviciu cu ajutorul unui operator de telecomunicatii sau putem avea abonamentul HBO GO activat printr-un operator.

Activare si dezactivare serviciu HBO GO gratuit sau facturat de HBO
Activarea contului gratuit o luna HBO GO se face foarte usor selectand Utilizator Nou – Cumpara – urmand sa completam datele noastre, o adresa e-mail valida si cardul bancar. Prima luna este gratuita si daca dorim sa avem doar aceasta luna gratuita, putem dezactiva imediat contul HBO GO deoarece va ramane activ o luna si se va dezactiva automat fara sa platim. Daca dorim sa continuam, vom plati 10 lei pe luna abonament la HBO.
Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

Activare sau dezactivare cont HBO GO la RCS – RDS (Digi)
Daca va intrebati cum se poate face dezactivarea serviciului HBO GO la RCS – RDS (Digi Romania), raspunsul este ca nu se poate face manual dezactivarea. Acesta este un serviciu gratuit al abonatilor Digi care opteaza pentru una dintre extraoptiunile de televiziune HBO sau Maxpack, dezactivarea contului HBO GO la Digi se poate face doar daca solicitam dezabonarea de la extraoptiunea HBO/Maxpack.
Activarea HBO GO la Digi se face de pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – Serviciile mele – HBO GO – selectam Activeaza si primim linkul de activare in contul Digi. Accesam linkul si codul PIN necesar activarii este completat automat.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Telekom

Activarea contului HBO GO la Telekom se poate face logandu-ne pe platforma MyAccount Telekom, urmand sa putem activa din contul nostru Telekom serviciul HBO GO. HBO GO este gratuit si la Telekom daca beneficiem de extraoptiunea HBO sau Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la UPC

Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.

La UPC, serviciul HBO GO este gratuit daca avem una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Interesant ca daca selectam serviciul HBO GO separat la UPC, costa 15 lei, mai mult decat daca am face abonament direct la HBO. Practic percep 5 lei pe luna pentru ca intermediaza crearea contului.

Dezactivarea contului HBO GO la UPC se face automat in momentul in care renuntam la extraoptiunea HBO/Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Orange

In reteaua Orange, activarea serviciului HBO GO se poate face in felul urmator:

 • daca avem televiziune prin satelit trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO HD, Maxpak HD sau HBO GO HD;
 • daca avem televiziune prin cablu trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO, Maxpak sau HBO GO;
 • daca avem internet fix trebuie sa avem extraoptiunea HBO GO;

Pentru activarea contului HBO GO pe site-ul HBOGO trebuie sa introducem codul de client OrangeTV si codul PIN pe care il putem afla dupa ce solicitam activarea serviciului din contul MyOrange.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Vodafone

Activarea contului HBO GO la Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo dupa care accesam platforma HBO GO, selectam Utilizator Nou – Vodafone – introducem numarul de telefon Vodafone care are activat serviciul HBO GO – introducem o adresa de e-mail valida – alegem un nume de utilizator si o parola – acceptam conditiile.

Dezactivarea HBO GO in reteaua Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo – selectam Activare – introducem numarul de telefon pe care este activat HBO GO – o sa apara un mesaj ca avem deja abonament, dorim sa-l dezactivam? – selectam Da – primim un SMS de confirmare pe numarul de telefon pe care trebuie sa-l introducem in urmatoarea fereastra – selectam Confirmare.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Akta

In reteaua Akta, activarea serviciului HBO GO se face creand un cont nou pe platforma HBO GO, selectam operatorul Akta, introducem codul de client si ultimele 4 cifre din CNP – alegem o adresa de mail, un utilizator si o parola.

Dezactivarea contului HBO GO creat prin Akta, se face accesand aceeasi pagina ca atunci cand am adaugat contul, in momentul in care vom introduce codul de client va identifica un cont pe acel cod de client, vom avea un mesaj de informare ca deja exista un cont si selectam dezactivare.

HBO GO este gratuit in reteaua Akta doar pentru clientii abonati la extraoptiunea Akta Digital Maxpak. In caz contrar, HBO GO costa pretul de 20 de lei pe luna care mi se pare foarte mult, mai ales in conditiile in care poti beneficia de HBO GO fara Akta la un pret la jumatate.

Daca intampinati probleme la activarea sau dezactivarea contului HBO GO, lasati un comentariu mentionand daca incercati printr-un anumit operator si cat mai multe detalii despre problema.

Multumiri colegului Bebe pentru contributia adusa acestui material;

Update 20.02.2019: Dezactivarea serviciului HBO GO facturat de catre HBO se poate face doar de pe platforma web, nu si de pe aplicatia mobila; Ii multumim Ellei pentru informatii;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

138 COMENTARII

   • Aplicația Hbogo funcționează doar pri Wi-Fi era vorba de aplicația Digi online a nu-mi mai funcționează pe TV Smart care este unul 4k din Croația vad ca ai sters comentariile de la subiectul Digionline

 1. Buna seara !
  Sunt abonat la digi si folosesc hbo go.
  De curand am schimbat adresa de domiciliu si mi-am transferat si serviciile digi la noua adresa.
  Am incercat sa ma loghez pe hbo go dar imi spune ca abonamentul a expirat.
  Intru pe platforma digi si la hbo go apare ca nu e activat.( o fi din cauza schimbarii adresei )
  Activez serviciul si cand ibtroduc adresa de mail imi spune ca este deja folosita…
  Pot sa sterg contul vechi…sau trebuie sa creez altul folosind o alta adresa de mail?

  • Buna seara,
   Chiar daca adresa este schimbata contul ar trebui sa ramana activ cat timp inca indepliniti conditiile Digi pentru a avea contul HBO GO, presupunand ca serviciile au ramas pe acelasi titular, acelasi cod de client.
   Dezactivarea nu se poate face manual, doar daca renuntam la extraoptiunea HBO/Maxpack (din nou mentionez ca trebuie sa aveti in continuare aceasta extraoptiune la noua adresa), deci va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi sa va activeze contul.

 2. Buna seara! Am prelungit abonamentul la UPC acum o luna si de atunci nu mai pot folosi aplicatia HBO GO. Inainte de a prelungi a mers fara probleme avand pachetul MAXPACK. Acum la prelungirea abonamentului am ramas cu aceleasi servicii, nu am modificat nimic. Incerc sa intru pe hbo go, dau autentificare, intra in cont (te-ai abonat la hbo go printr-un operator), selectez operatorul UPC si scrie ca ma redirectioneaza pe myupc ca sa ma loghez acolo dar nu se intampla nimic, revine la pagina initiala hbo go unde scrie autentificare sau creare cont. A mai intalnit cineva problema asta? Exista rezolvare sau trebuie sa sun la UPC?

 3. Buna seara, as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am achizitionat un cont de HBO GO, insa acesta functioneaza doar pe telefon si pe calculator. Pe televizor sunt constienta ca trebuie activat dispozitivul, dar am urmat pasii necesari inutil,mentionand ca imi apare faptul ca HBO GO nu functioneaa decat in U.S. si anumite zone din U.S. V as ruga sa ma ajutati daca puteti.
  Multumesc anticipat

  • HBO GO este o platforma VOD (video on demand) online prin care utilizatorii pot alege ce doresc sa vizioneze dintr-o colectie online de continut video (seriale, filme, documentare).
   In reteaua Digi (din cate am inteles, in aceasta retea va intereseaza) acest serviciu se activeaza gratuit de catre abonatii Digi care beneficiaza de una din extraoptiunile HBO sau Maxpack.

 4. Rog dezactivaţi opţiunea HBO GO în cadrul lunii de funcţionare gratuite.Cod client UPC *****.Cred că l-am activat direct pe HBO pe baza reclamei găsită pe Cinemagia. Mă puteţi ajuta pentru că am 83 ani şi nu ştiu să mă descurc cu conturile?. Rog răspuns de confirmare, mulţumesc

 5. Salut
  Am avut un cont
  Pe 2 luni dupa care le am dezactivat, cum il activez inapoi?
  Si aplicatia imi da eroare cand o deschid
  gw_error_authn_loginsession_invalid

  • Aveti un abonament gratuit facut printr-un operator de telecomunicatii sau un abonament facturat lunar de catre HBO?
   Incercati de pe desktop sau mobil? Ati urmat pasii din articol? Daca da, ce problema ati intampinat si la ce pas?

    • Conturile HBO GO pot fi de 2 feluri:
     1. Gratuit, facut printr-un operator de telecomunicatii;
     2. Platit cu 10 lei pe luna, facut direct la HBO;
     Dvs ar trebui sa stiti daca v-ati facut un cont, si ce fel de cont v-ati facut.
     Daca doriti sa aflati daca aveti un cont platit lunar la HBO, va recomand sa luati legatura cu cei de la HBO la numarul 800400159 sau pe e-mail la adresa contact @hbogo.ro.

     • Chiar daca acceseaza datele dvs, are nevoie de datele de pe cardul dvs bancar pentru a crea contul. Si la card presupunem ca nu are acces acel cineva.

 6. Buna seara.Am pb cu contul hbogo prin rcsrds.La adresa de mail pe care am folosit-o la activare spune ca nu exista cont.Am intrat in contul meu digi si optiunea este activa dar eu nu pot sa ma autentific.Am dat resetare parola si acelasi raspuns:nu exista cont pe aceasta adresa.

    • Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

     Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

     Important! Dezactivarea se poate face doar de pe desktop, nu se poate face de pe aplicatia mobila.

  • Buna ziua,
   Activarea HBO GO la Digi se face de pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – Serviciile mele – HBO GO – selectam Activeaza si primim linkul de activare in contul Digi. Accesam linkul si codul PIN necesar activarii este completat automat.

 7. Buna ziua, am contract la furnizorul telekom pachetul L plus Maxpack activat si HBO GO inclus, iar cand incerc sa ma loghez imi apare „login error HBO GO could not validate through the Single Sign On service. Please contact the operator.”

    • Am intrebat daca aveti un abonament HBO GO facut direct la HBO SAU un cont creat printr-un operator de telecomunicatii? Care din cele doua variante? Deoarece modalitatea de dezactivare este diferita.

     • Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

      Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

      Important! Dezactivarea se poate face doar de pe desktop, nu se poate face de pe aplicatia mobila.

  • Buna seara,
   Este un cont HBO GO facut printr-un operator de telecomunicatii sau facut direct la HBO GO si platit la ei? De pe desktop sau de pe un dispozitiv mobil doriti dezactivarea contului?

    • Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

     Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

 8. Buna ziua. Am si eu o problema. Nu am mai folosit de mult hbo go si am uitat parola. Problema este ca mailu pe care a fost facut este foarte vechi si nu mai am acces la el. Sunt abonat digi si am platit serviciul hbo deci am hbo go inclus. Puteti sa ma sfatuiti va rog ce ar trebui sa fac sa resetez cumva contu si sa schimb user si pw?

 9. Hristos a Înviat!
  Bună ziua,
  – Numele meu este H. Emil, sunt din Botoșani și sunt abonat (vechi) la UPC.
  – Vă rog să-mi spuneți dacă Programul ”HBO GO” (dacă nu prin televiziune, atunci prin Internet și ”Cum?”) se poate receptiona în televiziunea UPC? Ce număr are?
  – În repetate rânduri (de 6 luni) încerc, telefonic, la nr. 031/1000872 (intervine robotul telefonic și-mi cere să tastez cifre, funcție de situațiile de interes; este foarte greu) să vorbesc cu cineva de-al lor! De 3-4 ori am început o discuție, însă o întrerupeau cum auzeau despre Ce este vorba, tot timpul … ”vorbind singur”!
  – Am încercat și pe Internet, am schimbat Parola (pentru a încerca să vizionez pe internet; nu mi se permite să-mi fac cont sau să accesez un cont mai vechi) chiar, de câteva ori, însă, invariabil, la Adresa ”******”, primesc Răspunsul ”Acest site nu poate fi accesat. Nu s-a găsit adresa IP pentru serverul ******”!
  – Vă rog foarte mult să mă ajutați să rezolv Problema, să-mi răspundeți la Adresa de Email ”****** @gmail.com”, drept pentru care vă și mulțumesc anticipat!
  Numai BINE!

  • Buna seara,

   Adevarat a Inviat!

   1. Va referiti la canalul TV HBO sau la platforma online HBO GO? Pentru programul de televiziune trebuie sa aveti activata una din extraoptiunile HBO sau Maxpack si veti beneficia de posturile HBO pe televizor. Activarea contului pentru platforma online HBO GO se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

   -daca doriti sa activati prin reteaua UPC, atunci trebuie sa aveti una din extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. De exemplu, daca optati pentru extraoptiunea HBO platiti 15 lei lunar si aveti canalele TV HBO, HBO2, HBO3, HBO HD, HBO2 HD si HBO3HD + cont gratuit HBO GO.

   -daca nu doriti sa activati prin reteaua UPC, puteti activa un cont direct la HBO (fara sa ii implicati pe cei de la UPC) si va costa 10 lei pe luna abonamentul HBO GO;

   In functie de varianta pe care o alegeti, activarea contului HBO GO se poate face in felul urmator:

   -Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.

   -Activarea contului gratuit o luna HBO GO se face foarte usor selectand Utilizator Nou – Cumpara – urmand sa completam datele noastre, o adresa e-mail valida si cardul bancar. Prima luna este gratuita si daca dorim sa avem doar aceasta luna gratuita, putem dezactiva imediat contul HBO GO deoarece va ramane activ o luna si se va dezactiva automat fara sa platim. Daca dorim sa continuam, vom plati 10 lei pe luna abonament la HBO.
   2. Nu stiu ce sa zic despre convorbirile telefonice, eu nu am avut probleme cu intreruperile convorbirilor la UPC insa navigarea prin optiunile robotului telefonic poate fi dificila uneori. Puteti incerca online cand aveti nelamuriri pe site-ul UPC sau pe pagina Facebook UPC Romania, daca aveti cont Facebook.

   3. Nu stiu exact ce link este cel pe care l-ati trimis insa nici mie nu imi functioneaza, posibil sa aveti salvat in browser un link mai vechi care nu mai este valabil. Va recomand sa accesati site-ul UPC – MyUPC – aici puteti sa va creati un cont nou sau sa va autentificati.

   Va stam la dispozitie daca aveti nelamuriri.

   Numai bine!

 10. Bună ziua.
  Am un abonament la HBO facut cu cardul. As vrea sa ma dezabonez însă nu-mi apare în setări opțiunea „anulare abonament” cu toate ca am verificat de mai multe ori. Cum as putea proceda ?

  • Salut Ionel,
   Prin ce operator doresti activarea contului HBO GO? Daca nu ai buton in contul operatorului inseamna ca nu indeplinesti conditiile operatorului respectiv pentru a beneficia de HBO GO.

 11. De vineri seara am incercat sa intru pe HBO GO. Nu reusesc. Ba nu am drept sa ma loghez, ba sun probleme cu factura. Am platit pe 14/02/2019 suma de 123 lei la TELEKOM. Daca nu se poate va rog sa ma deconectati de HBO GO. E a doua oara cand va scriu

 12. Referitor la punctul Activare si dezactivare serviciu HBO GO gratuit sau facturat de HBO, ar trebui menționat că dezactivarea se face doar pe pagina web și nu se regăsește în aplicație

    • Buna ziua,
     Rezilierea abonamentului facut direct la HBO (fara sa fie facut printr-un furnizor de servicii din Romania) se poate face in felul urmator:

     Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
     Dezactivarea serviciului HBO GO facturat de catre HBO se poate face doar de pe platforma web, nu si de pe aplicatia mobila;
     Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

 13. Am o problema, va rog sa ma ajutați. Încerc sa anulez abonamentul dar când apăs pe setați, apoi administrație nu mi apare nicio pagina de anulare a abonamentului. De ce?

  • Buna seara,
   Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.
   La UPC, serviciul HBO GO este gratuit daca avem una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Daca nu aveti una dintre aceste extraoptiuni, o sa platiti 15 lei pe luna abonament HBO GO, aceasta varianta din urma nu merita, deoarece puteti activa direct la HBO acest abonament mai ieftin.