Activare si dezactivare serviciu HBO GO

Daca va intrebati cum putem activa sau dezactiva serviciul HBO GO, activarea este simpla insa modalitatile de dezactivare a acestui serviciu marca HBO pot varia in functie de tipul abonamentului pe care il detinem. Putem avea un abonament HBO GO fara sa activam acest serviciu cu ajutorul unui operator de telecomunicatii sau putem avea abonamentul HBO GO activat printr-un operator.

Activare si dezactivare serviciu HBO GO gratuit sau facturat de HBO
Activarea contului gratuit o luna HBO GO se face foarte usor selectand Utilizator Nou – Cumpara – urmand sa completam datele noastre, o adresa e-mail valida si cardul bancar. Prima luna este gratuita si daca dorim sa avem doar aceasta luna gratuita, putem dezactiva imediat contul HBO GO deoarece va ramane activ o luna si se va dezactiva automat fara sa platim. Daca dorim sa continuam, vom plati 10 lei pe luna abonament la HBO.
Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

Activare sau dezactivare cont HBO GO la RCS – RDS (Digi)
Daca va intrebati cum se poate face dezactivarea serviciului HBO GO la RCS – RDS (Digi Romania), raspunsul este ca nu se poate face manual dezactivarea. Acesta este un serviciu gratuit al abonatilor Digi care opteaza pentru una dintre extraoptiunile de televiziune HBO sau Maxpack, dezactivarea contului HBO GO la Digi se poate face doar daca solicitam dezabonarea de la extraoptiunea HBO/Maxpack.
Activarea HBO GO la Digi se face de pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – Serviciile mele – HBO GO – selectam Activeaza si primim linkul de activare in contul Digi. Accesam linkul si codul PIN necesar activarii este completat automat.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Telekom

Activarea contului HBO GO la Telekom se poate face logandu-ne pe platforma MyAccount Telekom, urmand sa putem activa din contul nostru Telekom serviciul HBO GO. HBO GO este gratuit si la Telekom daca beneficiem de extraoptiunea HBO sau Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la UPC

Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.

La UPC, serviciul HBO GO este gratuit daca avem una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Interesant ca daca selectam serviciul HBO GO separat la UPC, costa 15 lei, mai mult decat daca am face abonament direct la HBO. Practic percep 5 lei pe luna pentru ca intermediaza crearea contului.

Dezactivarea contului HBO GO la UPC se face automat in momentul in care renuntam la extraoptiunea HBO/Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Orange

In reteaua Orange, activarea serviciului HBO GO se poate face in felul urmator:

 • daca avem televiziune prin satelit trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO HD, Maxpak HD sau HBO GO HD;
 • daca avem televiziune prin cablu trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO, Maxpak sau HBO GO;
 • daca avem internet fix trebuie sa avem extraoptiunea HBO GO;

Pentru activarea contului HBO GO pe site-ul HBOGO trebuie sa introducem codul de client OrangeTV si codul PIN pe care il putem afla dupa ce solicitam activarea serviciului din contul MyOrange.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Vodafone

Activarea contului HBO GO la Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo dupa care accesam platforma HBO GO, selectam Utilizator Nou – Vodafone – introducem numarul de telefon Vodafone care are activat serviciul HBO GO – introducem o adresa de e-mail valida – alegem un nume de utilizator si o parola – acceptam conditiile.

Dezactivarea HBO GO in reteaua Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo – selectam Activare – introducem numarul de telefon pe care este activat HBO GO – o sa apara un mesaj ca avem deja abonament, dorim sa-l dezactivam? – selectam Da – primim un SMS de confirmare pe numarul de telefon pe care trebuie sa-l introducem in urmatoarea fereastra – selectam Confirmare.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Akta

In reteaua Akta, activarea serviciului HBO GO se face creand un cont nou pe platforma HBO GO, selectam operatorul Akta, introducem codul de client si ultimele 4 cifre din CNP – alegem o adresa de mail, un utilizator si o parola.

Dezactivarea contului HBO GO creat prin Akta, se face accesand aceeasi pagina ca atunci cand am adaugat contul, in momentul in care vom introduce codul de client va identifica un cont pe acel cod de client, vom avea un mesaj de informare ca deja exista un cont si selectam dezactivare.

HBO GO este gratuit in reteaua Akta doar pentru clientii abonati la extraoptiunea Akta Digital Maxpak. In caz contrar, HBO GO costa pretul de 20 de lei pe luna care mi se pare foarte mult, mai ales in conditiile in care poti beneficia de HBO GO fara Akta la un pret la jumatate.

Daca intampinati probleme la activarea sau dezactivarea contului HBO GO, lasati un comentariu mentionand daca incercati printr-un anumit operator si cat mai multe detalii despre problema.

Multumiri colegului Bebe pentru contributia adusa acestui material;

Update 20.02.2019: Dezactivarea serviciului HBO GO facturat de catre HBO se poate face doar de pe platforma web, nu si de pe aplicatia mobila; Ii multumim Ellei pentru informatii;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

232 COMENTARII

 1. Bună ziua! Sunt abonat Digi, am activat azi extraoptiunea Hbo, am urmat pașii pentru înscrierea în HBOGO(link-ul spre hbogo cu nr factura și PIN). Problema începe în momentul în care orice adresa de mail și utilizator as trece, apar ca fiind incorecte. Precizez ca am avit acum ceva timp, poate 1,5 ani, cont hbogo având la vremea respectiva contract Telekom. Dar acum, pe lângă adresa pe care ei poate o mai au în baza de date, am încercat și alte variante și na mers, răspunsul fiind învatiabil același. Ma puteți ajuta? Mulțumesc!

 2. Buna ziua,
  Am avut cont HBO Go prin Vodafone dar dupa un timp l-am dezactivat.
  Acum am activat serviciul HBO MaxPack (deci si HBO Go) prin Digi dar nu pot sa creez un cont prin operatorul Digi deoarece apare ca adresa de email e folosita ( ma gandesc ca de la contul cu Vodafone).
  Cum pot sa activez HBO Go pe site-ul HBO fara sa fiu nevoit sa imi creez o noua adresa de email.
  Bineinteles ca daca incerc sa ma conectez prin Digi si dau „Am uitat parola” la adresa de email existenta imi spune ca nu exista userul

  • Buna seara,
   Logati-va cu adresa e-mail existenta si verificati daca aveti vreo optiune de dezactivare a contului.
   Daca nu reusiti, faceti o sesizare catre HBO GO sa va stearga adresa e-mail din baza lor de date.

 3. Buna ziua!Mi am facut in cont de HBO GO online direct la ei si cand intru sa vad un serial sau film imi zice:,,Nu ai un abonament activ.Te rugam sa verifici in setari si sa ti activezi din nou contul sau sa ti creezi un cont,,.Ce pot face?

 4. buna seara detin hbo.go dela rcs rds din pacate nu ma pot loga la hbo.go depe tv pe care il detin imi spune sa introduc un cod pe platforma hbo.go din pacate se pare ca nu am reusit sal fac cum trebuie contu pe hbo.go si nu mai merge in sistemul dela rcs imi spune ca este activ dar eu nu ma pot loga la hbo.go pe tv
  o seara buna si sper sa ma puteti ajuta

  • Dezactivarea HBO GO se poate face urmand acesti pasi (de pe desktop, nu puteti dezactiva de pe mobil): Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

  • Buna ziua,
   Dezactivarea HBO GO se poate face urmand acesti pasi (de pe desktop, nu puteti dezactiva de pe mobil): Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.

 5. Doresc dezabonarea la HBO GO, nu îl folosesc de câteva luni, am crezut ca l-am dezactivat și îmi vine plata în fiecare lună pe cardul de cumpărături Vodafone

  • Dezactivarea abonamentului HBO GO facut la HBO se poate dezactiva in felul urmator:
   Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
   Dezactivarea se poate face doar de pe un computer, nu de pe un dispozitiv mobil.

 6. Am abonament hbo go,plătesc cu card,și nu reușesc să plătesc, am întîrziat cu 2 săptămâni și în aplicație nu gasesc nimic. Sunt în Italia nu am operatori aici

 7. Rog sa-mi precizati procedura pentru modificarea contractului cu dvs pentru renuntare la pachetul HBO. Toate celelalte servicii RCS-RDS raman neschimbate.
  Din pacate nu pot sa merg la unul din centrele dvs.
  Cu multumiri,
  Gheorghe