Activare si dezactivare serviciu HBO GO

Daca va intrebati cum putem activa sau dezactiva serviciul HBO GO, activarea este simpla insa modalitatile de dezactivare a acestui serviciu marca HBO pot varia in functie de tipul abonamentului pe care il detinem. Putem avea un abonament HBO GO fara sa activam acest serviciu cu ajutorul unui operator de telecomunicatii sau putem avea abonamentul HBO GO activat printr-un operator.

Activare si dezactivare serviciu HBO GO gratuit sau facturat de HBO
Activarea contului gratuit o luna HBO GO se face foarte usor selectand Utilizator Nou – Cumpara – urmand sa completam datele noastre, o adresa e-mail valida si cardul bancar. Prima luna este gratuita si daca dorim sa avem doar aceasta luna gratuita, putem dezactiva imediat contul HBO GO deoarece va ramane activ o luna si se va dezactiva automat fara sa platim. Daca dorim sa continuam, vom plati 10 lei pe luna abonament la HBO.
Dezactivarea contului HBO GO care nu are legatura cu un operator de telecomunicatii se poate face foarte usor urmand acesti pasi:

Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

Activare sau dezactivare cont HBO GO la RCS – RDS (Digi)
Daca va intrebati cum se poate face dezactivarea serviciului HBO GO la RCS – RDS (Digi Romania), raspunsul este ca nu se poate face manual dezactivarea. Acesta este un serviciu gratuit al abonatilor Digi care opteaza pentru una dintre extraoptiunile de televiziune HBO sau Maxpack, dezactivarea contului HBO GO la Digi se poate face doar daca solicitam dezabonarea de la extraoptiunea HBO/Maxpack.
Activarea HBO GO la Digi se face de pe site-ul Digi Romania – Contul Meu – Serviciile mele – HBO GO – selectam Activeaza si primim linkul de activare in contul Digi. Accesam linkul si codul PIN necesar activarii este completat automat.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Telekom

Activarea contului HBO GO la Telekom se poate face logandu-ne pe platforma MyAccount Telekom, urmand sa putem activa din contul nostru Telekom serviciul HBO GO. HBO GO este gratuit si la Telekom daca beneficiem de extraoptiunea HBO sau Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la UPC

Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.

La UPC, serviciul HBO GO este gratuit daca avem una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Interesant ca daca selectam serviciul HBO GO separat la UPC, costa 15 lei, mai mult decat daca am face abonament direct la HBO. Practic percep 5 lei pe luna pentru ca intermediaza crearea contului.

Dezactivarea contului HBO GO la UPC se face automat in momentul in care renuntam la extraoptiunea HBO/Maxpack.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Orange

In reteaua Orange, activarea serviciului HBO GO se poate face in felul urmator:

 • daca avem televiziune prin satelit trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO HD, Maxpak HD sau HBO GO HD;
 • daca avem televiziune prin cablu trebuie sa avem una din extraoptiunile HBO, Maxpak sau HBO GO;
 • daca avem internet fix trebuie sa avem extraoptiunea HBO GO;

Pentru activarea contului HBO GO pe site-ul HBOGO trebuie sa introducem codul de client OrangeTV si codul PIN pe care il putem afla dupa ce solicitam activarea serviciului din contul MyOrange.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Vodafone

Activarea contului HBO GO la Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo dupa care accesam platforma HBO GO, selectam Utilizator Nou – Vodafone – introducem numarul de telefon Vodafone care are activat serviciul HBO GO – introducem o adresa de e-mail valida – alegem un nume de utilizator si o parola – acceptam conditiile.

Dezactivarea HBO GO in reteaua Vodafone se poate face accesand vodafone.ro/hbogo – selectam Activare – introducem numarul de telefon pe care este activat HBO GO – o sa apara un mesaj ca avem deja abonament, dorim sa-l dezactivam? – selectam Da – primim un SMS de confirmare pe numarul de telefon pe care trebuie sa-l introducem in urmatoarea fereastra – selectam Confirmare.

Activare si dezactivare cont HBO GO la Akta

In reteaua Akta, activarea serviciului HBO GO se face creand un cont nou pe platforma HBO GO, selectam operatorul Akta, introducem codul de client si ultimele 4 cifre din CNP – alegem o adresa de mail, un utilizator si o parola.

Dezactivarea contului HBO GO creat prin Akta, se face accesand aceeasi pagina ca atunci cand am adaugat contul, in momentul in care vom introduce codul de client va identifica un cont pe acel cod de client, vom avea un mesaj de informare ca deja exista un cont si selectam dezactivare.

HBO GO este gratuit in reteaua Akta doar pentru clientii abonati la extraoptiunea Akta Digital Maxpak. In caz contrar, HBO GO costa pretul de 20 de lei pe luna care mi se pare foarte mult, mai ales in conditiile in care poti beneficia de HBO GO fara Akta la un pret la jumatate.

Daca intampinati probleme la activarea sau dezactivarea contului HBO GO, lasati un comentariu mentionand daca incercati printr-un anumit operator si cat mai multe detalii despre problema.

Multumiri colegului Bebe pentru contributia adusa acestui material;

Update 20.02.2019: Dezactivarea serviciului HBO GO facturat de catre HBO se poate face doar de pe platforma web, nu si de pe aplicatia mobila; Ii multumim Ellei pentru informatii;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

47 COMENTARII

 1. Hristos a Înviat!
  Bună ziua,
  – Numele meu este H. Emil, sunt din Botoșani și sunt abonat (vechi) la UPC.
  – Vă rog să-mi spuneți dacă Programul ”HBO GO” (dacă nu prin televiziune, atunci prin Internet și ”Cum?”) se poate receptiona în televiziunea UPC? Ce număr are?
  – În repetate rânduri (de 6 luni) încerc, telefonic, la nr. 031/1000872 (intervine robotul telefonic și-mi cere să tastez cifre, funcție de situațiile de interes; este foarte greu) să vorbesc cu cineva de-al lor! De 3-4 ori am început o discuție, însă o întrerupeau cum auzeau despre Ce este vorba, tot timpul … ”vorbind singur”!
  – Am încercat și pe Internet, am schimbat Parola (pentru a încerca să vizionez pe internet; nu mi se permite să-mi fac cont sau să accesez un cont mai vechi) chiar, de câteva ori, însă, invariabil, la Adresa ”******”, primesc Răspunsul ”Acest site nu poate fi accesat. Nu s-a găsit adresa IP pentru serverul ******”!
  – Vă rog foarte mult să mă ajutați să rezolv Problema, să-mi răspundeți la Adresa de Email ”****** @gmail.com”, drept pentru care vă și mulțumesc anticipat!
  Numai BINE!

  • Buna seara,

   Adevarat a Inviat!

   1. Va referiti la canalul TV HBO sau la platforma online HBO GO? Pentru programul de televiziune trebuie sa aveti activata una din extraoptiunile HBO sau Maxpack si veti beneficia de posturile HBO pe televizor. Activarea contului pentru platforma online HBO GO se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

   -daca doriti sa activati prin reteaua UPC, atunci trebuie sa aveti una din extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. De exemplu, daca optati pentru extraoptiunea HBO platiti 15 lei lunar si aveti canalele TV HBO, HBO2, HBO3, HBO HD, HBO2 HD si HBO3HD + cont gratuit HBO GO.

   -daca nu doriti sa activati prin reteaua UPC, puteti activa un cont direct la HBO (fara sa ii implicati pe cei de la UPC) si va costa 10 lei pe luna abonamentul HBO GO;

   In functie de varianta pe care o alegeti, activarea contului HBO GO se poate face in felul urmator:

   -Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.

   -Activarea contului gratuit o luna HBO GO se face foarte usor selectand Utilizator Nou – Cumpara – urmand sa completam datele noastre, o adresa e-mail valida si cardul bancar. Prima luna este gratuita si daca dorim sa avem doar aceasta luna gratuita, putem dezactiva imediat contul HBO GO deoarece va ramane activ o luna si se va dezactiva automat fara sa platim. Daca dorim sa continuam, vom plati 10 lei pe luna abonament la HBO.
   2. Nu stiu ce sa zic despre convorbirile telefonice, eu nu am avut probleme cu intreruperile convorbirilor la UPC insa navigarea prin optiunile robotului telefonic poate fi dificila uneori. Puteti incerca online cand aveti nelamuriri pe site-ul UPC sau pe pagina Facebook UPC Romania, daca aveti cont Facebook.

   3. Nu stiu exact ce link este cel pe care l-ati trimis insa nici mie nu imi functioneaza, posibil sa aveti salvat in browser un link mai vechi care nu mai este valabil. Va recomand sa accesati site-ul UPC – MyUPC – aici puteti sa va creati un cont nou sau sa va autentificati.

   Va stam la dispozitie daca aveti nelamuriri.

   Numai bine!

 2. Bună ziua.
  Am un abonament la HBO facut cu cardul. As vrea sa ma dezabonez însă nu-mi apare în setări opțiunea „anulare abonament” cu toate ca am verificat de mai multe ori. Cum as putea proceda ?

  • Salut Ionel,
   Prin ce operator doresti activarea contului HBO GO? Daca nu ai buton in contul operatorului inseamna ca nu indeplinesti conditiile operatorului respectiv pentru a beneficia de HBO GO.

 3. De vineri seara am incercat sa intru pe HBO GO. Nu reusesc. Ba nu am drept sa ma loghez, ba sun probleme cu factura. Am platit pe 14/02/2019 suma de 123 lei la TELEKOM. Daca nu se poate va rog sa ma deconectati de HBO GO. E a doua oara cand va scriu

 4. Referitor la punctul Activare si dezactivare serviciu HBO GO gratuit sau facturat de HBO, ar trebui menționat că dezactivarea se face doar pe pagina web și nu se regăsește în aplicație

    • Buna ziua,
     Rezilierea abonamentului facut direct la HBO (fara sa fie facut printr-un furnizor de servicii din Romania) se poate face in felul urmator:

     Selectam contul nostru in dreapta – sus – Setari – Administrarea Abonamentului – pagina de anulare abonament – anuleaza abonamentul – urmand sa primim un mesaj de confirmare ca abonamentul a fost anulat, moment in care optiunea „pagina de anulare abonament” se va schimba in „reactivare abonament”.
     Dezactivarea serviciului HBO GO facturat de catre HBO se poate face doar de pe platforma web, nu si de pe aplicatia mobila;
     Aceasta metoda este valabila doar daca avem un abonament facut pe pagina HBO GO separat, fara sa folosim serviciile unui operator de telecomunicatii.

 5. Am o problema, va rog sa ma ajutați. Încerc sa anulez abonamentul dar când apăs pe setați, apoi administrație nu mi apare nicio pagina de anulare a abonamentului. De ce?

  • Buna seara,
   Pentru activarea contului HBO GO prin UPC putem selecta pe platforma HBO GO optiunea Inregistrare – Activeaza – selectand operatorul UPC urmand sa fim redirectionati catre platforma online MyUPC unde trebuie sa ne logam pentru a putea activa HBO GO.
   La UPC, serviciul HBO GO este gratuit daca avem una dintre extraoptiunile TV HBO sau Maxpack. Daca nu aveti una dintre aceste extraoptiuni, o sa platiti 15 lei pe luna abonament HBO GO, aceasta varianta din urma nu merita, deoarece puteti activa direct la HBO acest abonament mai ieftin.