Euronews Romania HD a fost introdus in grilele Vodafone si Orange
Euronews Romania HD a intrat ieri in grila operatorului Digi (RCS & RDS) iar astazi a fost inclus si in grilele altor doi operatori majori, Vodafone si Orange. Vodafone a notificat CNA pentru introducerea Euronews Romania in cursul sedintei de ieri.

In grila Vodafone a fost introdus pe pozitia 410 iar la Orange este disponibil pe pozitia 117. Nu avem informatii daca la Orange este disponibil si pentru abonatii Orange Romania Communications sau doar in zonele cu retea proprie (fibra optica), momentan avem confirmari doar din zonele cu infrastructura proprie.

Euronews Romania a fost lansat oficial astazi iar grila de programe este formata din urmatoarele emisiuni:

 • Buna dimineata, Romania cu Daniel Coman
 • Euronews Acum cu Vitalie Cojocari / Andreea Gurban
 • Buna seara, Romania cu Claudiu Popa / Miruna Mihailovici
 • rubici precum Cube, Sport sau No comment

Euronews Romania HD a fost introdus in grilele Vodafone si Orange
Euronews Romania se poate viziona si online, gratuit, pe canalul oficial YouTube. Televiziunea a primit licenta audiovizuala la inceputul anului 2021 si reprezinta o colaborare intre grupul Eurones si Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB).

Euronews Romania nu a fost introdus inca in grilele operatorilor DTH (satelit) ci doar in retelele de cablu. Postul are peste 200 de angajati iar redactorul-sef al televiziunii este Andra Miron Diaconescu.

Acestea sunt ultimele posturi introduse de Orange Romania (retea proprie) si Vodafone:

 • Orange Romania: Orange Sport 1 HD, Orange Sport 2 HD, Orange Sport 3 HD si Orange Sport 4 HD au intrat in grila la finalul lunii martie 2022;
 • Vodafone: Aleph Business si News Romania au intrat in grila tot la finalul lunii martie

Vom actualiza acest articol atunci cand Euronews Romania va fi disponibil si in grila Orange Romania Communications.
Daca ati urmarit Euronews Romania, ce parere aveti despre noua statie de stiri? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

39 COMENTARII

  • Va referiti la DTH nu? Pentru ca pe cablu este Euronews Romania la OC. Da vor intra canale noi si pe DTH. AP si Discovery Chanel sunt in teste , s-a eliberat un tp pentru a introduce si alte canale. Deci lucrurile se misca insa cu viteza melcului ca asa este la romani.

  • Nu vor intra pe 16 iunie cele 2 posturi de la Discovery. Astazi s-a incheiat prima oferta comerciala a companiei OC. Vedem ce ne va oferi viitorul. Vedem cu ce oferta comerciala vor veni .

 1. A zis vlad pe Facebook ca telekom comunication a băgat Discovery și animal planet la dth și a lăsat la liber brazzers tv și erdery tv .este adevărat ?

  • Posturile Discovery Channel HD si Animal Planet HD nu au intrat oficial sunt in teste, celelalte canale pe care le-ati enumerat da erau la liber cand am verificat.

 2. Am avut o discutie stupida cu cei de la deranjamente Telekom, la numarul de telefona al lor 1930. Am solicitat informatii cand si cum au de gand sa introduca Euronews Romania in grila de programe, mi s-a raspuns sec ca nu cunosc si nici n-am de unde sa aflu aceasta informatie. In acest caz, am rugat, sa mi se inregistreze solicitarea si sa cunoasca ca exista cerere pe acest post pentru a fi introdus in grila de programe standard, la fel ca toti ceilalti provideri de televiziune, surpiza a fost ca pe un ton arogant, nu are cum el ***** sa inregistreze aceasta sesizare si m-a trimis sa vorbesc cu colegii sai de la contractare. Ce n0am mentionat a fost ca drumul pana la apelul 1930 a fost lung, adica cei de la Orange Romania nu au treba cu Orange Communication si ca ar trebui sa sun la fostul Telekom.. aici odata ce am sunat, o doamna n-a stiut ce sa raspunda si m-a asigurat ca ma va lamuri colegul ei de la grila de programe si mi-a facut transferul. ca in cele din urma sa am discutia expusa mai sus.
  Nush dar este Noaptea mintii cu angajatii de la call centere sau servicii de consultanta in alungatul clientilor…

  • Nu au de unde sa stie cei de la relatii cu clientii care sunt planurile managementului privind noi contracte cu detinatorii posturilor de televiziune.
   In ceea ce priveste sugestiile, daca tineti neaparat puteti face una online insa nu prea tine cont nimeni de ele.

 3. Comentariu mutat pe articolul: Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

    • Orange a cumpărat Telekom doar pentru a primi bani de la abonați și a mai elimina din concurență, în rest nu au un motiv serios. Să nu vă așteptați la nimic spectaculos de la ei . Va rămâne în continuare aceeași grilă penibilă, cu dubluri penibile și SD-uri și mai penibile , deoarece la OC se promovează decât penibilitatea , fiind și el un operator penibil , mai penibil chiar și decât Digi .

     Nu au fost în stare nici măcar Euronews România să introducă , (rămânând singurul operator care nu-l are, inclusiv de fibra lor îl au, asta fiind una dintre cele mai mari dovezi ale penibilități și ale dezinteresului față de abonați ale lor), da păi să introducă Discovery sau alte canale bune din grila lor . Doar în vise se va întâmpla așa ceva

     • Gabriel am o supozitie. Ma gandesc ca poate Orange nu a platit intreaga suma de bani catre Telekom si din aceasta cauza nu s-au unificat grilele.

  • Nu o să intre , așa că nu-ți mai fă speranțe. E prea distrus OC ca să introducă ceva . Nu ai să vezi nimic la ei . I-au cumpărat ORO doar ca să-și bată joc de abonați și să demonstreze că există operator mai penibil ca Digi.

     • Au intrat HD? Pe site-ul Nextgen am vazut ca sunt sd. Greseala mea Arcadia este HD insa Euronews HD/SD nu este trecut.

     • La Euronews este trecută doar varianta HD ,poate Euronews Ro v-a intra în SD sau tot HD

     • Eu m-am referit la Euronews ro cand am spus ca o sa intre in grila nextgen. De acea am intrebat daca au intrat. Pe un PDF am vazut Arcadia tv in SD, am uitat ca acest canal este in hd la nextgen. De fapt un agent OC m-a mintit ca grilele OC si Nextgen sunt asemanatoare dar nu este adevarat.

    • Cele 4 de la AMC (AMC, JimJam, CBS Reality, Film Cafe) e OK că intră SD, știind că sunt SD și la Orange Propriu

     Dar Arcadia World și Euronews România de ce intră SD dacă sunt HD pe inf proprie. Mi se pare stupid, mai ales că toți operatorii le au HD

     • Cei de la OC s-au plans in fata CNA-ului cand s-a pus problema postului Party Mix HD ca nu au spatiu pentru HD-uri care au bitii mari.

     • Și totuși , au găsit spațiu și l-au introdus cu biții aproape originali . Au 7,8 din 8 .

      Dacă vor , se face, dar aici nu se vrea . Găsesc ei frecvențe noi . Dacă toți operatorii pot, pot și ei

     • Pentru cei de la OC si Vodafone este mai greu sa gaseasca frecvente atata timp cat ei ofera internetul in stilul canalelor tv ( cu ajutorul frecventelor tv) in multe zone ( acolo unde nu au fibra).