Netflix a confirmat deja sezonul 3 The Witcher
Reprezentantii Netflix au anuntat in cadrul evenimentului TUDUM sezonul 3 al serialului de succes The Witcher, o noua animatie si detalii despre The Witcher: Blood Origin.

Asa cum a fost anuntat si in trecut, universul The Witcher are potential si vor fi lansate productii noi. Pe langa cartile si jocurile care au facut cunoscut acest univers, Netflix a lansat pana acum serialul principal The Witcher (are un singur sezon lansat, sezonul 2 va fi lansat pe 17 decembrie 2021) si o animatie (The Witcher: Nightmare of the Wolf – 2021).

Tot in cadrul TUDUM au fost difuzate doua noi clipuri ale sezonului 2, unui cu Ciri si unul cu Nivellen, omul blestemat din Redania. In sezonul 2 vom vedea actori noi precum Simon Callow, Adjoa Andoh, Graham McTavish, Cassie Clare sau Chris Fulton.

Creatoarea serialului The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich, a confirmat ca vor lansa inca o animatie si o serie pentru copii si familie din acelasi univers.

In ceea ce priveste noul serial The Witcher: Blood Origin, au fost prezentate platourile de filmare dar si scene din Islanda, acolo unde se vor desfasura o parte din filmari. Actiunea serialului se va desfasura inainte de Conjunctia Sferelor, astfel incat nu vom vedea prea multe elemente ale supranaturalului.

Netflix a confirmat deja sezonul 3 The Witcher

Reprezentantii Netflix au confirmat reinnoirea serialului The Witcher cu sezonul 3 la cateva luni inainte de lansarea sezonului 2 insa nu au fost oferite detalii in acest sens. Un scurt clip este disponibil in acest sens si pe pagina oficiala Facebook The Witcher Netflix.

Desi nu a fost confirmata inca data lansarii sezonului 3, probabil nu vom vedea episoade din acest sezon mai devreme de finalul lui 2022 – inceputul lui 2023. Nu exista informatii daca au inceput deja filmarile noului sezon.

Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii despre sezonul 3 al serialului The Witcher.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.