Filmele lunii august pe Film Now
In acest material va vom prezenta filmele lunii august pe Film Now.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (Sherlock Holmes Jocurile Umbrelor) – vineri, 13 august, de la ora 21:40. In acest film, Sherlock il intalneste pe cel mai periculos adversar al sau, Moriarty (Jared Harris). Acesta ar putea avea un plan ce ar schimba cursul istoriei. Ancheta lui Sherlock se desfasoara pe teritorul mai multor tari ca Anglia, Franta, Germania si Elvetia.

Zombieland: Double Tap (Zombieland: Runda Dubla) – sambata, 14 august, ora 21:40. O echipa de vanatori de zombi se muta in centrul Americii si vor avea parte de dueluri cu zombi mult mai evoluati si experimentati. In acest fil ii vom vedea pe: Woody  Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin.

Divergent Series: Allegiant – duminica, 15 august, de la ora 20. Dupa moartea lui Janine, Tris, Four si prietenii lor vor pleca din Chicago trecand de zidurile orasului. In calatoria lor, tinerii dau peste o organizatie care este condusa de un lider ce detine cheia viitorului. David crede ca Tris este exemplarul genetic perfect si ca aceasta va schimba soarta lumii. Tris si prietenii vor trebui sa ia o decizie importanta pentru ei. In acest film ii vom vedea pe: Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels.

Charlie’s Angels (Ingerii lui Charlie – 2019) – duminica, 22 august, de la ora 20. Elan Houghlin este un om de stiinta, inventator a unei surse de energie durabile care are nevoie de ajutor. Calisto, sursa de energie, este furata iar ingerii lui Charlie vor trebui sa o recupereze. Ingerii lui Charlie sunt interpretate de: Kristen Stewart, Naomi Scott si Ella Balinska.

Filmele lunii august pe Film Now

What Men Want (Ce isi doresc barbatii – 2019) – sambata, 21 august, ora 20. Ali Davis (Taraji Henson) este un agent sportiv de succes insa ea nu este promovata, cu toate ca merita aceasta promovare. Ea isi doreste sa fie promovata insa nu stie ce sa mai faca si intr-o zi bea un lichid ciudat care ii permite sa auda tot ce gandesc barbati. Cu aceasta abilitate pe care o are, Ali va fi promovata intr-o activitate dominata de barbati si anume in sport.

CATS 2019 – sambata, 28 august, de la ora 20. Acest musical este compus de Andrew Lloyd Webbers si vom vedea personalitati cunoscute precum: Taylor Swift, James Corden, Jason Derulo si altii.

Jumanji: The Next Level (Jumanji: Nivelul Urmator – 2019) – duminica, 29 august, ora 20. Spencer, Bethany, Fridge si Marta sunt studenti si revin in vacanta in orasul Brantford. Spencer intra fara sa vrea in Jumanji iar prietenii lui vor veni sa il salveze. Cei 4 prieteni trec printr-o serie de intamplari nemaiintalnite din cauza unei erori pe care o are jocul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.