Promotie Februarie/Martie 2015 DigiMobil

Compania cu brandul Digi revine cu o noua promotie DigiMobil Optim Nelimitat (se pare ca se doreste foarte mult promovarea acestor pachete). Diferenta fata de promotiile trecute este ca se adreseaza clientilor fara servicii de internet fix (prin cablu) sau cablu tv. Mai exact, pe parcursul perioadei 01.02.2015-31.03.2015, clientii DigiMobil Optim Nelimitat care isi porteaza (sau au deja un numar portat) pot avea urmatoarele beneficii:

Orice client, atat existent sau nou, care are un pachet DigiMobil Optim Nelimitat si un numar portat, fara sa aiba vreun serviciu prin cablu, va beneficia de 2 euro reducere. Adica, in loc de 10 euro, va plati 8 euro pentru abonament.  De asemenea, clientii care vor avea un numar portat (nu trebuie neaparat sa fie portate toate numerele) si mai multe abonamente DigiMobil Optim Nelimitat cu 7 euro, vor avea o reducere de 1 euro pe fiecare abonament, adica vor plati 6 euro pe luna pentru fiecare abonament Optim Nelimitat.

RCS-RDS ofera o mica schimbare prin faptul ca nu mai suntem obligati sa avem servicii prin cablu pentru aceasta promotie, ceea ce este un lucru bun.

Compania continua sa-si imbunatateasca serviciile, dupa ce in ultima perioada a introdus constant noi modele de telefoane in oferta, printre care ultimul model: LG L70. Tot ceea ce doriti sa aflati despre acest model puteti gasi aici.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.