Digi vine cu oferta Digi Days
Digi Romania anunta lansarea unei noi oferte saptamana urmatoare, oferta fiind numita Digi Days. Oferta presupune reduceri pentru clientii existenti, exclusiv online.

Printr-o reclama afisata pe site-ul oficial DigiRomania.ro, Digi (RCS & RDS) anunta lansarea ofertei Digi Days, o ofera care se va lansa saptamana urmatoare, dedicata clientilor existenti. Desi majoritatea ofertelor lansate sunt destinate clientilor noi, de aceasta data clientii existenti vor putea beneficia de reduceri.

Momentan nu au fost oferite informatii concrete privind in ce consta campania Digi Days, insa cel mai probabil reducerile oferite vor fi aplicatie la fidelizare, pentru clientii care doresc prelungirea contractelor pe 24 de luni. Din informatiile obtinute pana in prezent, oferta va fi valabila exclusiv pentru clientii existenti, nu si pentru clienti noi.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii suplimentare despre oferta Digi Days, informatii privind serviciile pentru care vom putea beneficia de reducere, care este reducerea aplicata, daca se va aplica atat pentru adaugarea unor servicii noi (exemplu: extraoptiuni) sau la upgrade, etc.
Digi anunta lansarea campaniei Digi Days luni dimineata.

Digi vine cu oferta Digi Days
Reamintim ca Digi a lansat in luna februarie 2020 campania numita Digi declara 5 zile din februarie, Netuarie, prin intermediul careia, timp de 5 zile (19-23 februarie) clientii care optau pentru serviciul de internet fix (sau efectuau upgrade la internetul fix) beneficiau de reducere 50% timp de 6 luni. Oferta Digi Days poate fi asemanatoare, oferind reducere 50% timp de 6 luni la anumite servicii, la prelungirea contractului.

Reamintim ca in cadrul ofertei Netuarie, au existat probleme tehnice de functionare a site-ului DigiRomania, situatie in care abonatii nu puteau solicita modificarile dorite in acel interval de 5 zile, primind eroare. Totusi, in urma sesizarilor efectuate, conform informatiilor primite din partea unor clienti Digi, problemele au fost rezolvate ulterior si promotia a fost aplicata.

Voi ce parere aveti despre campania Digi Days si pentru ce reduceri ati fi dispusi sa prelungiti contractul pe 24 de luni? Ii multumim lui Bogdan pentru pont;

Update 05.05.2020: Abonatii existenti Digi care opteaza pentru un serviciu nou (serviciu fix sau extraoptiune) sau fac upgrade la internet vor beneficia de reducere 50% timp de 6 luni iar contractul se va prelungi pe 24 de luni; Informatia a fost confirmata de la relatii cu clientii Digi (0314004414);

Update 07.05.2020: Conform mesajelor tip push trimise abonatilor, Digi ofera de luni, 11 mai 2020, 50% reducere timp de 6 luni pentru fiecare serviciu nou, extraoptiune noua sau pentru upgrade. Oferta este disponibila doar pentru clientii existenti la prelungirea contractului pe 24 de luni;

Update 10.05.2020: Digi days a inceput de astazi, desi promotie a fost anuntata initial ca fiind valabila de maine; Oferta este disponibila pana pe 15 mai 2020;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Interesant. Eu aveam pachet TV Analogic cu 26 de lei si am facut upgrade la pachetul digital cu 30 de lei. Cand am primit factura surpriza: am primit discount 50% la diferenta dintre cele 2 pachete ( adica platesc 28 de lei in loc de 30 de lei… 50% din 4 lei = 2 lei discount ).
  Foarte buna promotia!!! Sper sa mai primim asa oferte !!

   • Salut Robert.
    Am fost ironic la final la faza cu promotiile. Adica mi-am facut upgrade la pachetul tv si mi-am prelungit abonamentul pe 24 de luni, ca sa primesc discount 12 lei ?? ( adica 6 luni * 2 lei / luna). Eu am inteles ca primesc 50% reducere 6 luni din valoarea pachetului. Dar nu e asa..

    • Sa fiu sincer, am sarit peste partea cu calculele, de aceea nu mi-am dat seama de ironie. 😀
     Era de asteptat sa se intample asa, ofera reducere doar pe ce este nou, e aceeasi situatie precum activarea unei extraoptiuni, daca activezi Film Now iti ofera 50% reducere din 3 lei, nu din 30 de lei cat costa pachetul Digital.
     Totusi, puteau sa faca o exceptie si sa ofere reducere pe abonamentul respectiv, insa se pare ca n-au facut-o.

 2. Conform mesajelor tip push trimise abonatilor, Digi ofera de luni, 11 mai 2020, 50% reducere timp de 6 luni pentru fiecare serviciu nou, extraoptiune noua sau pentru upgrade. Oferta este disponibila doar pentru clientii existenti la prelungirea contractului pe 24 de luni.

 3. Sunt neseriosi. Au zis ca avem 2 luni gratuite la MaxPack, dar mi-au pus din prima luna +7 lei pe factura. Deci nu mai prezinta incredere.

  • Undeva la 7 lei platesc cei care activeaza extraoptiunea undeva in data de 15 martie 2020..pe 15 mai se fac 2 luni si diferența de 7 lei si ceva este pana pe 31 mai 2020. Digi mereu au fost corecți la calculul facturii…inclusiv cu filmnow care pe cablu este gratis si innaccesibil pe digionline daca nu-i activa extraoptiunea

 4. Vibe tare din spate Orange cu fibra lor de aplică Digi reducerile astea sa stai la ei pentru 2 ani. Pe unde au intrat Orange cu fibra lor, a spart piata celor de la Digi.

  • Ofertele Orange pe reteaua lor sunt foarte bune si grila de program e bogata, intrebarea ramane cat de rapid se vor extinde.
   Sper sa se extinda cat mai repede pentru a avea si un alt 4-lea operator major pe segmentul fix (pe langa Digi, Vodafone si Telekom). Cu cat exista concurenta mai buna, cu atat sunt oferite de toti operatorii oferte mai bune si servicii de o calitate mai ridicata.

 5. Apa de ploaie. Daca deja am toate trei serviciile, nema reducere (decat daca upgradez FL 300 la 500). Cred ca mai consistente vor fi reducerile abia de Black Friday, ca anul trecut, gen pe un an de zile reducere 50% la toate serviciile). Nu-i graba, pot astepta pana in noiembrie.

 6. Abonatii existenti Digi care opteaza pentru un serviciu nou (serviciu fix sau extraoptiune) sau fac upgrade la internet vor beneficia de reducere 50% timp de 6 luni iar contractul se va prelungi pe 24 de luni; Informatia a fost confirmata de la relatii cu clientii Digi (0314004414).

 7. Vor mari perioada de gratuitate de la 4 luni cum este in prezent probabil la 6 luni la fiecare serviciu in parte, sau poate o gratuitate mai mare de 6 luni pentru clienti existenti.

  • Eu merg pe varianta cu 50% reducere timp de 6 luni la suplimentarea cu noi servicii sau upgrade-uri. Vom vedea saptamana urmatoare, daca nu cumva mai devreme.

 8. Orice oferta este binevenită.. Eu, personal am activat aseară optiunea Film Now, astfel am acces la nou optiune Play (DigiOnline). Cred că incepe bătălia colosilor.. Au rămas doar gigantii pe piață.

  • Daca asteptai pana saptamana urmatoare sa activezi extraoptiunea, beneficiai si de reducere. Totusi, acum nu cred ca vei mai beneficia daca o dezactivez si o reactivezi.
   Nu stiu daca e un lucru bun ca au mai ramas 3 operatori mari pe piata, sper sa ramana in continuare macar acestia 3, altfel e grav pentru noi.