Grila de toamna Antena 1 – 2022
Postul de televiziune Antena 1 a anuntat surprizele pregatite telespectatorilor in grila de toamna. Grila de toamna Antena 1 va intra in vigoare treptat incepand de joi, 25 august, de la ora 20:30 atunci cand va intra pe post ultimul sezon al serialului Adela, Ce este al meu este si al tau!.

Sezonul cu numarul 4 va fi ultimul sezon. In sezonul 4, Adela (Mara Oprea) si Mihai (Alecsandru Dunaev) isi vor regasi copilul dupa ce au stat cateva luni separati de copilul lor. Adela va constientiza ca daca vrea sa fie fericita cu familia ei, trebuie sa se indeparteze de sora ei Andreea (Oana Mosneagu).

Reality Show-ul Mireasa va incepe pe 29 august, de la ora 14 si 17, de luni pana vineri. Sezonul cu numarul 6 al emisiunii matrimoniale va fi prezentat de Simona Gherghe, singura noutate majora a sezonului 6 o reprezinta locul de unde se va transmite emisiunea. Filmarile se produc in Turcia, in Istanbul. Modul de desfasurare al emisiuni matrimoniale Mireasa ramane neschimbat.

O alta noutate a grilei de toamna Antena 1 o reprezinta jurnalul de stiri de la ora 17, revine la ora 16 din 29 august, buletinul de stiri va fi prezentat de Olivia Paunescu si Florin Caruceru. Aceasta pereche de prezentatori a aparut la pupitrul stirilor din 23 mai.

Grila de toamna Antena 1 – 2022

O alta emisiune indragita de telespectatori va reveni in grila, este vorba de emisiunea culinara Chefi la cutite. Emisiunea va reveni duminica, 4 septembrie, de la ora 20 cu o editie speciala maraton. Dupa aceasta editie, emisiunea va fi difuzata in zilele de luni, marti si miercuri de la ora 20:30. Amfitrionii emisiunii sunt Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu.

Chefi la cutite este la al 10-lea sezon si vine cu doua mari noutati. Emisiunea va fi filmata intr-un platou nou si va fi prezentata pentru prima data de doua doamne superbe pe post de prezentatoare. Primele editii vor fi prezentate de Irina Fodor urmand ca pe parcursul emisiunii rolul de prezentator sa il ocupe Gina Pistol.

Acestea sunt primele noutati ale grilei de toamna Antena 1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

 1. Dacă Mireasa e la dublu, Observatorul se va reîntoarce de la 16, Atunci Quiz show-ul „Prețul cel bun,” cu Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu va fi scoasă din grila de toamnă Antena 1, bănuiesc?

   • Salut, am o intrebare ma poti ajuta cu un raspuns?am facut contract cu vodafone la servici fixe net si tv in contractul meu scrie ca este pe perioada nedeterminata, intrebarea este legat de modificare contract unilateral cu acea lege data recent ca companiile…. Pot sa iti mareasca abonamentul oricand… Intrebarea mea este eu avand contractul pe perioada nedeterminata pot sa renunt oricand indiferent de situatie scumpire abonament sau o extraobtiune sau pur si simplu ca renunt la ei cand nu mai vreau serviciile lor?acea lege 198 pe 2022 imi poate modifica contractul din perioada nedeterminata in pe un anumit timp de 1 an sau 2 ani fara acordul meu ?am toata grila vodafone cap coada cu toate extraobtiunile si HBO MAX

    • Salut.1 Chiar daca aveti contract pe perioada nedeterminata dvs puteti renunta numai in momentul in care primiti acea instiintare ca se mareste pretul contractului si ca daca nu sunteti deacord puteti renunta in termen de 30 de zile. 2 Atunci cand pretul unei extraoptiuni se mareste dvs nu puteti renunta la tot contractul ci doar la extraoptiunea respectiva chiar daca aceasta extraoptiune v-a fost data la inceputul contractului ca bonus sau fidelizare. Perioada contractuala nu poate fi modificata fara acordul titularului. Acest acord se poate obtine fie telefonic fie fizic atunci cand titularul se prezinta intr-un sediu al companiei respective.

     • Ok, am inteles, mersi fain, dar nu inteleg asta cu contractul pe perioada nedeterminata, cum eu nu pot sa renunt de exemplu peste 3 luni fiindca nu mai vreau pur si simplu, care este diferenta intre un contract pe 24 de luni , si unul cum il am eu pe perioada nedeterminata? Acela pe 24 de luni practic 24 de luni nu poti pleca, dar acesta pe perioada nedeterminata ce inseamna cand si cum pot renunta?

     • Cu placere! In comentariul anterior am spus ca nu puteti rezilia contractul daca se mareste pretul unei extraoptiuni. Teoretic puteti renunta oricand daca aveti un contract pe o perioada nedeterminata dar doar in niste conditii: 1 Trebuie sa depuneti o cerere de reziliere si dupa cele 30 de zile de la depunerea cererii, contractul se incheie. 2 Puteti rezilia atunci cand primiti o instiintare de la operator in care vi se spune ca se mareste pretul abonamentului, dar trebuie sa depuneti cererea de reziliere in termen de 30 de zile de la primirea instiintari.

     • Anonim,
      Exista articole dedicate pentru aceste subiecte, iti recomand sa folosesti functia de cautare de pe pagina principala pentru a gasi subiectul dorit.

   • Olivia Păunescu și-a făcut apariția la Observator 17, pe 17 ianuarie, 9 februarie și pe 28 martie, deoarece, la Observator 12, a venit Andra Petrescu, alături de colegii noștri Andreea Țopan și Valentin Butnaru.