Happy Channel difuzeaza Furtuna pe Bosfor
Happy Channel a anuntat printr-un clip de promovare difuzarea serialului turcesc de succes Furtuna pe Bosfor (Paramparça / Broken pieces – 2014).

Rezumat serial Furtuna pe Bosfor
Furtuna pe Bosfor este o poveste despre alegeri dificile si parinti ce ajung in punctul de a alege intre copii si dragoste. Gulseren (Nurgül Yesilçay) provine dintr-un mediu sarac, pe cand Dilara (Ebru Özkan), sotia lui Cihan (Erkan Petekkaya) provine dintr-o familie bogata. Amandoua au nascut in acelasi spital in aceeasi zi cu 15 ani in urma insa destinele lor sunt schimbate in urma unei greseli.

O asistenta incurca din greseala bebelusii, nimeni nu observa avand in vedere ca prenumele sunt similare. Pe masura ce adevarul despre fete iese la iveala, apar probleme in viata celor doua familii, din cauza modului de viata si a statutului social total diferit.

Insa, aceste evenimente ii apropie pe Cihan si Gulseren, cei doi avand sentimente inexplicabile unul pentru celalalt, sentimente pe care nu le pot ignora.

In serial putem vedea actorii Nurgül Yesilçay (Dragoste si pedeapsa – 2010), Ebru Özka (Hekimoglu – 2019, Türkler Geliyor: Adaletin Kilici – 2019), Erkan Petekkaya (Ayla: The Daughter of War – 2017, Time Goes By – 2010), Nursel Köse (The Edge of Heaven – 2007), Alina Boz (Iubirea: curs pentru incepatori – 2020), Leyla Tanlar si altii.

Serialul a fost produs de Endemol Shine Turkey iar in Turcia a avut premiera pe Star TV. Datorita succesului sau, a fost difuzat in foarte multe tari la nivel global.

Happy Channel difuzeaza Furtuna pe Bosfor

Seria Furtuna pe Bosfor a mai fost difuzata in Romania de Kanal D in 2017, aducand postului audiente record. Happy Channel nu a anuntat inca data si ora difuzarii acestui serial insa vom anunta cand vom avea aceste informatii.

Furtuna pe Bosfor a avut in Turcia 98 de episoade structurate in 3 sezoane si difuzate intre 2014 – 2017. Pe IMDb a obtinut 5.9 din peste 1.500 de recenzii.

Clipul de promovare difuzat de Happy Channel poate fi vazut si pe YouTube:

Daca ati urmarit Furtuna pe Bosfor, ce parere aveti despre acest serial?

Update 19.07.2022: Happy Channel va difuza Furtuna pe Bosfor din 8 august 2022, de luni pana vineri, de la ora 22:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII