Sport Extra TV – Un nou program TV

Sport Extra TV – Un nou program TV – Telekom a anuntat prin scrisori trimise abonatilor introducerea Sport Extra in categoria Sport. Sport Extra este o platforma online care difuzeaza emisiuni sportive, vlog-uri si live-uri de la diverse competitii sportive.

Sport Extra este o platforma complexa de continut video care contine transmisiuni live de la diverse competitii sportive si vlog-uri de calitate. Platforma a fost destul de putin cunoscuta pana la informarile date de Telekom, fiind infiintata in anul 2018.

Reprezentantii Sport Extra au confirmat pe pagina oficiala Facebook faptul ca platforma online va functiona in continuare insa este in curs de dezvoltare si un canal TV. De asemenea, agentii de la relatii cu clientii Telekom au confirmat ca incepand cu 01 martie 2020 va fi disponibil in grila Telekom programul Sport Extra TV, nu platforma online.

Asta inseamna ca Sport Extra ar avea la dispozitie o luna sa obtina licenta TV de la CNA si sa inceapa emisia.
Pentru a beneficia de un abonament online Sport Extra Live trebuie accesam live.sportextra.ro si sa optam pentru unul din abonamentele existente, acestea fiind urmatoarele, in functie de modalitatea prin care ne abonam:

Abonare in site:
-o luna – 2 euro;
-3 luni – 6 euro;
-6 luni – 10 euro (redus de la 12 euro);
-12 luni – 19 euro (redus de la 24 euro);

Abonare prin SMS:
-o luna – 3 euro;
-3 luni – 7 euro;
-6 luni – 11 euro (redus de la 12 euro);
-12 luni – 20 euro (redus de la 24 euro);

Fara abonament putem vedea gratuit doar anumite transmisiuni, insa nu live. Pe Sport Extra putem vedea competitii precum Moto GP, One Championship, Glory, WGP Kickboxing, World Lethwei Championship (WLC), Drone Championship plus transmisiuni sportive din baschet, darts sau rugby.

Tot pe Sport Extra putem viziona emisiuni precum MotorSport Extra, Extra Interviu, Fotbal Viral sau vlog-uri precum Drop Shot, Vio Vidi Vici, Stop & Go, MANOLOg, K Pass #5. Pe platforma sportextra.ro este disponibil si radio online. Sport Extra este detinut de SC DigitalBroadcast SRL.

Voi ce parere aveti despre dezvoltarea unui nou canal TV Sport Extra, ati fi interesati de un nou program de sport cu acest continut?

Update 25.07.2020: Competitii sportive Sport Extra

In prezent, pe Sport Extra putem viziona competitii sportive precum:

Sporturi de contact

 • Galele Glory (exclusiv in Romania, cea mai puternica organizatie de kickboxing)
 • One Championship (arte martiale din Asia)
 • WGP (kickboxing America de Sud)
 • LUX Fight League (MMA America Latina)

Motorsports

 • GT World Challenge
 • DTM

ESports

 • SRO Esport GT Series
 • GTR Sprint Series

Update 07.12.2020: Sport Extra HD a intrat si in grial de programe Digi pe cablu digital;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

56 COMENTARII

 1. este 1, 47 min, 6-may …aveti pe unul care comenteaza CURSA AUTO , CARE MI-MA-IE CUVINTELE , : MNA-MNA …MNA-MNA , ce dracu ? angajati toti care au probleme de dictie si expresie ?

  • Noi nu suntem Sport Extra tv. Comentatorii cu experienta au fost luati de Digi Sport Look Sport cei de la Sport Extra au luat ce au mai gasit si ei liber de contract.

  • Ti-am raspuns si pe mail ca noi nu suntem de la Sport Extra TV.
   Mai devreme ai intrebat cum faci un abonament pentru o luna si ti-am raspuns, nu ai mentionat pentru ce vrei abonamentul respectiv. Anumite competitii, precum si aceasta pe care o mentionezi ACUM, se platesc suplimentar fiind in sistem pay-per-view. Ce vrei de la noi, mai exact, ca nu inteleg? Cearta-te cu cei de la Sport Extra daca nu esti multumit de sistemul de plata, nu cu noi.
   P.S.: Cand dai click pe reclama cu meciul Badr vs Benny, vei fi redirectionat catre o pagina in care scrie clar ca pretul acestei competitii este 12,99 euro + TVA si NU intra in abonamentul obsinuit.

  • Acest post poate intra in grila telekom doar daca are licenta tv luata din alta tara din strainatate. Maine CNA nu are sedinta deci pe scurt duminica nu poate intra Sport Extra in grila telekom doar in prima varianta scrisa de mine in acest mesaj.

  • Singuri care pot lua drepturile motogp sunt digi si eurosport. Sport Extra nu au gresit cei, care au gresit anuntand asta au fost cei de la telekom in acea scrisoare.

 2. Domane ce mai min astia de la Telekom motobikes.ro/stiri/vedem-noul-sezon-de-motogp-in-romania-detalii-din-culise-despre-negocieri?fbclid=IwAR1qmoL5WzL31imF8ESGcgeQNW7NwomG4hqooeTjWPDQoOGPU77cRNKV8rI

 3. Băieți se pare că am avut dreptate…din nou. Sport Extra va fi canal TV de sport.
  Vedeți de ce mă supăram eu când toți își spuneau „dorințele” pe aici și afirmau că se va întâmpla.
  Eu cu dovezi și tot am postat la zvonuri.
  Așa se face!
  Sper să învățăm toți să ne comportăm civilizat și să nu mai inducem lumea în eroare cu presupuneri.
  Eu i-am susținut pe cei care au fost contra voastră în decembrie tocmai pentru a stopa acest fenomen. Acum,eu unul, sunt mulțumit pentru că așa zisele zvonuri au încetat și se postează doar ce este real.
  Am avut unele divergențe, dar acum ne înțelegem bine și vorbim civilizat.
  Îmi cer scuze dacă v-am făcut neplăceri și vă doresc succes în continuare.

  • Succes si tie Bogdan in tot ce vrei sa faci pe mai departe. Si eu unu te astept in continuare pe acest sait cu informatii. Se pare ca patroni acestui nou post tv sunt cei , care au siposturile Mozzo. Cred ,ca vor avea exclusivitate cei de la telekom cum au si cu acele canale de muzica.

   • Mooz-urile sunt la mai mulți operatori.
    Încă nu se știe dacă Sport Extra va fi exclusiv la Telekom.
    La început…Da,așa va fi…cum este HGTV la DIGI (și AKTA…știm de ce)…dar în viitor nu se știe.

    • Scopul fiiecarui canal tv e sa fie vazut in cat mai multe locuinte deci la mai multi operatori cum ai zis deocambata e exclusivitate la Telekom dar peste cateva luni va intra si la altii Digi Vodafone Orange Dth

    • Bogdan si Claudiu nu fiti asa siguri ca acest post se va mai vedea in alta parte decat la telekom. Bogdan poti sa imi spui la ce operator mare mai sunt posturile Mozzo? Digi UPC Orange? Nu din cate stiu.

     • Mooz Dance și Mooz Dance HD este la UPC.
      Toate canalele Mooz sunt la Orange pe fibra Telekom.
      NextGen nu îl punem pentru că este serviciul Telekom-ului.
      Aici găsești toate grilele operatorilor mari din România:
      tvchannellists.com/Main_Page

     • OK Mersi am uita de Mooz Dance la UPC. Orange cablu nu ii iau in considerare penru ca ei nu au control pe grila de cablu. Sa demonstra cu disparitia posturilor Discovery.

 4. Si sa mai dau o dovada ca nici o televiziune din Romania nu a achizitionat drepturiile pentru Formula 1 in 2020 pun aici Linkul sitului oficial al Formulei 1 privind drepturiile Tv in lume formula1.com/en/toolbar/broadcast-information.html

 5. Razvan nu mai minti nimeni din Romania nu are drepturiile de difuzare pentru Formula 1 in 2020 Look nu au luat drepturiile de difuzare pentru ca costa foarte mult 20 milioane de euro pentru doua sezoane daca nu stii nu mai induce lumea in eroare

 6. Ba o sa se aboneze daca nici o televiziune sportiva de la noi nu va transmite Moto Gp sunt multi fani ai sportului cu motor care ar fii dispusi sa dea 20 euro pe 1 an ca sa priveasca Moto Gp plus baschet si rugby

 7. O sa aboneze nimeni la ei. Piata este ultraplina cu programe sportive…eurosport, digisport, telekomsport, looktv, etc..toate sunt fara abonament si fara eventuale extraoptiuni. Cine ar da 2 euro pe luna cand cu 1 euro vede 2 posturi de sport la digi in 4k? Nimeni..sau aproape nimeni

  • Online probabil nu ar da multi banii acestia insa daca vor lansa canalul TV, poate va intra gratuit in grila Telekom, cel putin in scrisoarea de informare a celor de la Telekom nu se specifica nimic de o suma suplimentara.