Cum fac cont / abonament Netflix?
Crearea unui cont Netflix se face destul de usor insa, in cazul in care exista neclaritati, vom detalia in acest articol cum putem face un astfel de cont.

Configurarea unui cont Netflix se poate face atat de pe desktop (web) cat si de pe aplicatia de mobil (nu am testat daca este posibil si de pe aplicatia de pe smart TV). Acestia sunt pasii prin care putem adauga un cont Netflix atat de pe web cat si din aplicatia mobila:

Accesam site-ul oficial Netflix[punct]com (sau deschidem aplicatia instalata din magazinul online) – in sectiunea din mijloc introducem adresa e-mail si selectam optiunea Incepe (Get started) – selectam Inainte (Next) –  alegem o parola, optional putem bifa optiunea Nu doresc e-mailuri cu oferte Netflix (Please do not e-mail me Netflix special offers), selectam Inainte (Next) – selectam inca o data Inainte (Next) – in sectiunea urmatoare va trebui sa alegem abonamentul dorit (Minim (Basic), Standard sau Premium) si selectam Inainte (Next) – in cadrul pasului urmator va trebui sa alegem metoda de plata: Credit card (Visa, Mastercard sau American Express), Maestro sau PayPal iar ultimul pas este sa introducem datele bancare.

Cum fac cont / abonament Netflix?

In Romania, singurii operatori care au oferit coduri de reducere pentru abonamentele Netflix sunt Telekom, Vodafone si Orange insa recent doar Vodafone si Orange au avut astfel de campanii.

Gasiti aici informatii daca sunteti interesati despre cum putem dezactiva contul Netflix. De asemenea, asa cum am explicat si intr-un articol publicat anterior, crearea unui cont Netflix se poate face si fara a utiliza un card bancar prin serviciul PayPal.

Platforma VOD Netflix este cunoscuta pentru continutul variat, avand productii originale din foarte multe tari, exista si productii ale altor furnizori, insa fata de alte platforme se diferentiaza si prin modul prin care functioneaza, avand rar probleme tehnice / bug-uri.

Voi ati intampinat probleme in crearea contului Netflix? Lasati un comentariu mai jos mentionand cum a decurs acest proces in cazul vostru.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.