HBO Max difuzeaza Cercul complet
Pe platforma de streaming HBO Max a intrat din data de 13 iulie mini serialul Full Circle / Cercul complet (2023). Acest mini serial este un thriler interesant si palpitant. Primele doua episoade sunt disponibile deja urmand ca in fiecare zi de joi HBO Max sa puna la dispozitie cate un episod.

Serialul prezinta cateva cazuri de crima. Cercul complet incepe cu un caz de rapire. Sam Browne (Claire Danes) si Derek Browne (Timothy Olyphant) locuiesc in New York si au un fiu. Sam este de profesie avocata. Cineva din anturajul lui Sam are in plan rapirea fiului ei pe motiv de razbunare, rapirea are loc intr-o seara cand fiul lui Sam se intalneste cu un amic care l-a cunoscut pe internet.

Cei doi tineri sunt imbracati la fel, fiul lui Sam ii da amicului sau bicicleta sa faca o tura prin parc. In acel moment are loc rapirea. Sam si Derek primesc un telefon de la rapitori care le spun ca il au pe fiul lor si ca daca nu dau o suma de bani, il omoara. De cazul acesta de rapire se ocupa detectivul Harmony (Zazie Beetz). Harmony incepe sa le puna intrebari celor doi parinti disperati despre familie, despre cine cred ei ca ar putea sa le rapeasca copilul, daca au dusmani. Pe parcursul investigatiei sunt banuiti de complicitate la rapire mai multe persoane din anturajul familiei, inclusiv tatal lui Sam.

HBO Max difuzeaza Cercul complet

Distributia mini serialului Cercul complet este una de exceptie. Actorul Jim Gafigan (Many Broward) a mai jucat in seriale si filme ca: Scooby Doo and Guess Who?, Hotel Transilvania: Transformania, Peter Pan and Wendy. Jharel Jerome (Aked) a mai jucat in seriale si filme ca: Spider Man: Across the Spider Verse sau Prin ochii vostri.

Happy Anderson a mai jucat in serialul Expresul zapezii. William Sadler a mai jucat in filmul Inchisoarea ingerilor. Claire Danes a mai jucat in filme si seriale ca Romeo si Julieta, Pulbere de stele si altele.

Mini serialul Cercul complet are un sezon format din 6 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 50 de minute – o ora iar pe IMDB a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.