Filme de Craciun National 24 Plus
Postul de televiziune National 24 Plus a pregatit pentru telespectatorii sai filme dedicate Craciunului. Aceste filme vor fi difuzate in perioada 23 decembrie – 26 decembrie, de la ora 20.

An En Vogue Christmas / Ritmul Craciunului (2014). Un grup muzical numit En Vogue se lanseaza printr-un concert la o sala de opera. Dupa 20 de ani, acea opera risca sa se inchida din lipsa de fonduri. Fata proprietarului doreste sa salveze sala, pentru a reusi ea trebuie sa gaseasca grupul En Vogue si sa organizeze un concert de Craciun in sala in care s-a lansat acest grup.

Filmul Ritmul Craciunului a fost filmat in Toronto, Canada, durata filmului este de o ora si 26 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,7. In distributia filmului le vom vedea pe: Genelle Wiliams (Kendall), Terry Ellis (Terry) si Cindy Herron (Cindy).

Christmas with Tucker / Un Craciun cu Tucker (2013). Un baietel de 13 an sufera dupa moartea tatalui sau pana cand il intalneste pe Tucker, un caine ramas si el singur pentru ca stapanul sau intra in inchisoare. Cat timp stapanul lui Tucker este inchis, cainele si baiatul isi vor tine companie urmand ca totul sa fie bine. Intr-o zi, stapanul lui Tucker este eliberat din inchisoare si il ia pe acesta.

Filmul Un Craciun cu Tucker s-a filmat in Ontario, Canada si are o durata de o ora si 24 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Filme de Craciun National 24 Plus

Merry Ex Mas / Craciun cu fostul (2014) – 23 decembrie, ora 20. In timpul unei furtuni, Jessie Rogers (Dean Cain) ramane blocat impreuna cu fosta sotie, logodnicul ei bogat, fostii socri si fiica sa. Filmul are durata de o ora si 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,4.

Christmas Comes Home to Canaan / Craciunul Sperantei (2011) – 24 decembrie, ora 20. Daniel Burton (Billy Ray Cyrus) are un baiat care sufera un accident si pentru a putea merge din nou, acesta trebuie operat la o clinica din San Fransisco. Acolo, Daniel se indragosteste de fizioterapeutul fiului sau.
Filmul Craciunul Sperantei are durata de o ora si 25 minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,6.

A Fairytale Christmas / Un Craciun ca-n povesti (2013) – 25 decembrie, ora 20. Bell este agent imobiliar. Pentru ea, jobul este cel mai important lucru din viata ei, asta pana cand il va intalni pe Hunter, care se indragosteste de Bell.
Filmul Un Craciun ca-n povesti are durata de o ora si 25 minute iar pe IMDb are nota 5,2.

A Dogwalker’s Christmas tale / Idila de Craciun (2015) – 26 decembrie, ora 20. Luce Lockhart (Lexi Giovagnoli) este o studenta rasfatata care in timpul vacantei are grija de cainele unui dezvoltator imobiliar. Intr-o zi in care plimba cainele in parc, Luce intalneste un tanar chipes care protesteaza impotriva proprietarului cainelui pe care ea il plimba, pentru ca dezvoltatorul imobiliar dorea sa construiasca un spa in locul parcului.
Filmul Idila de Craciun are durata de o ora si 26 minute iar pe IMDb a obtinut nota 5,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.