Imparateasa / The Empress – sezonul 2 Netflix
Netflix a adaugat recent o noua serie de epoca germana despre printesa Sisi, seria se numeste Imparateasa (The Empress) este disponibila din 29 septembrie 2022 iar in acest articol vom mentiona toate informatiile disponibile despre sezonul 2.

Episoadele primului sezon arata primele luni de cand ajunge printesa Sisi la curte iar serialul se concentreaza pe povestea de dragoste dintre Elisabeth si Franz. Elisabeth este descrisa ca o tanara frumoasa care se impotriveste regulilor rigide din secolul 19. Ea il intalneste pe Franz, un conducator ce are un rol major in formarea istoriei europene.

In primul episod, Helen si Elisabeth calatoresc pentru a-l intalni pe Imparatul Franz, care este asteptat sa ii ceara mana lui Helen. In cadrul petrecerii, el uimeste cu o decizie surprinzatoare.

Din distributie fac parte actorii Devrim Lingnau, Hanna Hilsdorf (In the Fade – 2017), Philip Froissant (Insula neagra – 2021), Svenja Jung (Center of My World – 2016), Alexander Finkenwirth, Melika Foroutan (Triburile Europei – 2021), Raymond Tarabay (4 Blocks – 2017), Patrick Rapold (Eurotrip – 2004), Jonathan Failla (You Are Wanted – 2017) si altii.

Imparateasa / The Empress – sezonul 2 Netflix

Primul sezon are 6 episoade si a obtinut pe IMDb nota 7.8 din 855 recenzii. Ieri si astazi a ocupat prima pozitie in topul Netflix al celor mai vizionate filme in Romania.

Momentan nu exista informatii daca Netflix va decide sa reinnoiasca serialul cu sezonul 2 insa daca va continua sa genereze interes asa cum a facut-o in primele zile de la lansare, cu siguranta vom vedea episoade noi.

De-a lungul timpului au fost lansate diverse filme si seriale despre Printesa Sisi. Una dintre cele mai cunoscute astfel de productii a fost Sisi: Regina austro-ungarilor, difuzata in trecut in Romania de Epic Drama in limba germana.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre sezonul 2 al serialului Imparateasa. Daca ati urmarit acest serial, ce impresie v-a lasat? Ati dori sa vedeti si sezonul 2?

Update 10.11.2022: Serialul Imparateasa va avea sezonul 2, conform reprezentantilor Neflix. Nu a fost anuntata inca data de la care vor fi difuzate episoade noi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

104 COMENTARII

  1. Categoric vrem si sezonul 2, 3 sau 4. Este un serial superb și povestea este incredibil de frumoasa. Felicitări Netflix pentru realizările cinematografice demne de Oscar!

  2. A fost foarte frumos ,sper din suflet sa existe și al doile-a sezon nu se poate termina asa ,voi fi foarte dezamăgită dacă se va termina asa ,vrem mai mult pt ca chiar au făcut o treaba buna un film super și actori super felicitări domnului regizor și echipei ,așteptăm continuarea!

  3. Da, l-am savurat intr-o zi de duminica. M-a captat din primele imagini. Aștept cåt mai curånd sezonul 2 deoarece finalul a fost prea brusc… ma așteptam să văd reactiile împărătesei mame și reluarea iubirii dintre Franz și Elisabeta.