Cum instalam super wallpaperele de pe Miui 12 pe orice telefon Android?
Xiaomi lansa pe la jumatatea anului trecut Miui 12. Miui este un sistem de operare bazat pe Android ce apartine companiei Xioami. Acest Miui este disponibil pe fiecare dintre telefoanele produse de marea companie chinezeasca (mai putin pe cele din gama A (A1, A2, A3 etc), ele venind cu Android One). Mai multe detalii despre aceste telefoane si despre Android One puteti regasi pe acest site, intr-unul dintre articolele mai vechi.

Revenind la Miui 12 si la functiile acestuia, una dintre cele mai apreciata optiuni pe care le regasim pe unele dintre telefoanele cu Miui 12 este posibilitatea setarii unui super wallpaper.

Cum instalam super wallpaperele de pe Miui 12 pe orice telefon Android?
Super wallpaperele nu sunt doar imagini live ci sunt imagini interactive ce fac o legatura continua intre imaginea setata pe ecranul de blocare si imaginea de fundal.

Pentru a putea seta super wallpaperele pe orice telefon Android, va trebui sa instalati 1 apk (unul pentru fiecare wallpaper) si aplicatia Google Wallpapers din Google Play.

Deocamdata vom atasa doar 3 super wallpapere (doar atatea sunt disponibile acum insa daca vor mai aprea si altele, le veti regasi aici). Cele trei se numesc „Super Pamant”, „Super Marte”, „Super Saturn”.

Iata care sunt pasii pentru a putea seta aceste imagini pe telefonul Android:

  1. Descarcam de aici una (sau toate 3 apk-uri);
  2. Le instalam pe telefonul nostru Android. Va trebui sa acordati permisiunea browserului (sau aplicatiei Gogole Drive, daca este cazul) sa instaleze aplicatii din surse neoficiale;
  3. Deschidem Google Play, cautam aplicatia Google Wallpapers si o instalam;
  4. In aplicatia Wallpapers, mergem la wallpapere live (este ultima optiune);
  5. Dechidem Wallpere live si setam ce wallpaper dorim sa se instaleze (trebuie sa setam atat pentru ecranul blocat cat si pe cel de fundal).

Mai jos regasiti un clip video cu pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a instala super wallpaperele pe orice telefon cu Android.

P.S. Pe unele telefoane Samsung, aceste imagini pot aparea pixelate.

Daca intampinati probleme sau daca v-au placut aceste wallpapere, nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.