Serialul Liceul Muzical: Spectacolul – sezoanele 3 si 4 Disney+
In acest material vom continua sa va recomandam seriale interesante disponibile pe platformele de streaming din Romania. Fanii serialelor cu si despre adolescenti dar si fanii muzicalelor pot urmari din 27 iulie pe platforma Disney Plus serialul High School Musical: The Musical – The Series / Serialul Liceul Muzical: Spectacolul (2019). Aceasta productie este realizata dupa franciza de filme cu acelasi nume.

Serialul Liceul Muzical: Spectacolul spune povestea unui grup de adolescenti pasionati de muzica si teatru care studiaza la scoala East High School din Salt Lake City. Miss Jenn (Kate Reinders) este o profesoara de teatru care lucreaza la scoala East High, ea doreste sa puna in scena o piesa de teatru. Pentru a face acest lucru, ea isi alege o serie de tineri extrem de talentati.

In primul sezon al productiei Serialul Liceul Muzical: Spectacolul cinefilii vor urmari cum se pregatesc tinerii sa puna in scena piesa de teatru High School Musical ca productie scolara dar si cum vor face fata problemelor adolescentine.

In sezonul doi vom vedea cum tinerii studenti ai scolii East High School vor participa la o intrecere intre scoli de teatru. Pentru a castiga acea competitie teatrala, alaturi de profesoara Miss Jenn, adolescentii vor pune in scena piesa de teatru Frumoasa si Bestia. Studentii Liceului Muzical se vor duela cu North High, rivalii scolii East High.

In sezonul 3 al seriei Liceul Muzical: Spectacolul vom urmari viata adolescentilor in afara scolii de muzica. Actiunea sezonului trei se petrece intr-o tabara de teatru de vara in California.

Serialul Liceul Muzical: Spectacolul a fost bine primit atat de critici cat si de cinefili, in 2020 a castigat un premiu important GLAAD Media Awards la categoria programe remarcabile pentru copii si familie.

Serialul Liceul Muzical: Spectacolul – sezoanele 3 si 4 Disney+

Acesta este un serial original Disney Plus si are in distributie actori de exceptie foarte apreciati in SUA, printre acestia vom enumera: Olivia Rodrigo (Nini), Joshua Bassett (Ricky) si altii. Serialul este realizat de Tim Federle.

Serialul Liceul Muzical: Spectacolul are pana in acest moment 3 sezoane, cu un total de 30 de episoade, fiecare episod avand durata de 30 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 7,1.

In prezent, pe Disney+ sunt disponibile primele 2 sezoane iar primul episod al sezonului 3 va fi disponibil din 27 iulie 2022.
In plus, sezonul 4 a fost confirmat insa nu a fost oferita o data estimativa privind difuzarea pe Disney+.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.