Jurnalul unui gigolo – sezonul 2 Netflix
Din 7 septembrie 2022, Netflix a adaugat un nou serial argentinian numit Jurnalul unui gigolo (Diary of a gigolo / Diario de un Gigoló), o noua serie de drama care a ajuns in topul celor mai vizionate productii de pe platforma online. In acest articol vom mentiona toate informatiile pe care le avem despre sezonul 2.

Serialul a fost produs de Underground pentru Telemundo si il prezinta pe Emanuel (Jesús Castro), un gigolo care traieste o viata de lux. Dupa ce supravietuieste unei copilarii pline de violenta si saracie, Emanuel creeaza o legatura cu Minou (Adriana Barraza), o femeie de afaceri care il ia sub aripa sa protectoare si care il ajuta sa devina un gigolo foarte cautat.

Destinul sau se schimba atunci cand Ana (Fabiola Campomanes), una dintre clientele sale, ii ofera o sarcina complexa: aceea de a o seduce pe fiica sa, Julia (Victoria White), pentru ca Ana sa isi mareasca increderea de sine. Emanuel se indragosteste pe neasteptate si incepe sa isi puna la indoiala deciziile luate pana in prezent.

Jurnalul unui gigolo – sezonul 2 Netflix

Rolul principal este interpretat de Jesús Castro (Marshland – 2014) iar in serial vom vedea si alti actori precum Victoria White, Fabiola Campomanes, Francisco Denis (a interpretat rolul lui Miguel Rodríguez Orejuela in serialele de succes Narcos si Narcos: Mexico), Adriana Barraza (nominalizata la Oscar datorita performantei din filmul Babel), Diego Alfonso si altii.

Primul sezon al seriei Jurnalul unui gigolo are 10 episoade si cel mai probabil va ramane la stadiul de serie limitata, fara a mai vedea sezonul 2. Totusi, reprezentantii serialului nu au confirmat daca vom vedea si sezonul 2.

Pe IMDb, Jurnalul unui gigolo a obtinut nota 6.4 din 274 de recenzii iar in Romania a pastrat prima pozitie in topul Netflix al celor mai vizionate seriale.

Vom actualiza acest articol daca vor fi anuntate noutati despre posibila reinnoire a seriei cu sezonul 2. Pana atunci, ce parere aveti despre aceasta productie? Credeti ca ar avea rost fie lansate episoade noi?

Update 05.02.2023: Jurnalul unui gigolo va avea si sezonul 2, conform reprezentantilor Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  1. Este un film excelent si ar fi pacat sa nu se continue cu un sezon 2 avand im vedere ca a cam ramas un mare semn de intrebare cu ce se intampla cu cei 2 protagonisti raman sau nu impreuna dupa descoperirea lui Emanuel.

  2. Am urmărit cu mult drag și mare atenție tot sezonul. Sper din suflet să apară sezonul 2. Mi se pare prea puțin 6,4 ca notă. Dacă era după mine, avea 10 din start. Hai cu sezonul 2 🙏🙏🥺