Kanal D difuzeaza La Rascruce – Carpisma
Postul de televiziune Kanal D va difuza serialul turcesc La Rascruce / Crash (titlul original este Carpisma). Serialul La Rascruce va fi difuzat de Kanal D din 21 ianuarie in zilele de joi si vineri, de la ora 23:30 dupa emisiunea Survivor. Este catalogat un serial de actiune, drama si este produs de Ay Yapim.

In Turcia a fost difuzat de postul Show TV si a fost produs in perioada 2018-2019. Rolurile principale ale acestui serial sunt interpretate de actori consacrati si indragiti de publicul din tara noastra, Kivanc Tatlitug si Elcin Sangu. Acesti doi mari actori au mai jucat in serialul In dragoste si in razboi difuzat tot de Kanal D.
Serialul La Rascruce are 1 sezon de 24 de episoade.

Rezumat serial La Rascruce (Carpisma)
Kadir (Kivanc Tatlitug) isi pierde familia intr-un accident terorist. Cuprins de remuscari si considerandu-se vinovat, Kadir hotaraste sa se sinucida, acesta provocand un accident de masina. Insa, accidentul ii va schimba cursul vietii atat personajului principal cat si a victimelor colaterale inplicate in accident, Zeynep, Kerem si Cemre.

Zeynep (Elcin Sanguz) il cunoaste pe Kadir de la orfelinat, iar dupa accident cei 2 se revad, aceasta incearca sa ii vindece ranile sufletesti. Sentimentele celor 2, unul fata de altul, vor reinvia si eroii serialului vor trece prin diferite situatii neasteptate.

Celelalte 2 victime colaterale ale accidentului, Kerem (interpretat de  actorul Alperen Duymaz) si Cemre (interpretata de actrita Melisa Asli Pamuk) fac parte din 2 lumi diferite. Cemre este o femeie bogata, mostenitoarea unei firme de avocatura iar Kerem este un tanar certat cu legea. Pentru a afla deznodamantul povestii va trebui sa urmariti serialul pe postul Kanal D in fiecare seara de joi si vineri, de la ora 23:30.

Kanal D difuzeaza La Rascruce – Carpisma

Kanal D a mai produs unele modificari de grila dupa cum urmeaza: Survivor sezonul 2 va fi difuzat de joi pana duminica de la ora 20:00.
De saptamana viitoare serialul Prizoniera Destinului va fi difuzat in zilele de luni, marti si miercuri de la ora 20:00.

Kanal D este un post de televiziune generalist ce aparine de grupul Dogan din Turcia. Dogan Media mai detine in Romania si postul de radio Impuls FM. Kanal D se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU