Moneyball si Craciun – Film Now
In acest material vom detalia filmele saptamanii 6-11 decembrie ce vor fi difuzate pe postul Film Now.

Noel / Craciun (2004). Astazi, 6 decembrie, de la ora 20. De Sf. Nicolae vom vedea prin acest film ca miracolul Craciunului exista. Filmul Noel urmareste mai mule povesti de viata ale unor personaje. Rose Collins (Susan Sarandon) este o femeie divortata din New York care asteapta un miracol de Craciun pentru mama sa bolnava si internata in spital.

Nina Vasquez (Penelope Cruz) rupe logodna cu iubitul sau Mike (Paul Walker), un tip foarte gelos, insa Nina nu poate accepta aceasta despartire. In noaptea de Craciun, multe vieti se vor intersecta unele cu altele. Filmul Noel a fost regizat de Chazz Palminteri iar filmarile au avut loc in Montreal, Canada. Durata filmului este de o ora si 36 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Rocketman (2019) – vineri, 10 decembrie, de la ora 22. Filmul Rocketman spune povestea unuia dintre cei mai renumiti cantareti, Elton John. In acest film vom urmari viata lui Elton John din copilarie pana la dependenta de droguri. In cadrul acestei productii vom asculta cele mai cunoscute melodii ale lui Elton John. Personajul lui Elton John este jucat de Taron Egerton. Filmul este regizat de Dexter Fletcher iar filmarile au avut loc in Marea Britanie. Durata este de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 7,3. A mai fost difuzat de Film Now pe 27 noiembrie.

Moneyball si Craciun – Film Now

Moneyball: Arta de a invinge (2011). Sambata, 11 decembrie, de la ora 16. Billy Bean (Brad Pitt) este un jucator de baseball cu probleme fizice care nu reuseste in cariera de jucator insa devine cel mai bun in cariera de antrenor. Cu toate ca in 2002 cei mai buni jucatori din echipa sa pleaca la alte cluburi pe salarii mai mari, Billy va construi cu jucatorii ramasi una dintre cele mai bune echipe ale campionatului de baseball, punand in aplicare una dintre cele mai bune metode, aratand ca poti face lucruri marete cu bani putini si jucatori devotati.

Filmul Moneyball este regizat de Bennett Miller si are durata de 2 ore si 13 minute. Pe IMDb are nota 7,6.

Postul de televiziune Film Now apartine companiei Digi si se receptioneaza exclusiv intr-un pachet extra denumit Film Now pentru pretul de 3 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.