Kanal D: O dragoste si Vinovati de iubire schimba zilele de difuzare
Din acest weekend, unul dintre cele mai urmarite posturi TV din Romania, Kanal D, va face cateva modificari importante. In acest material vom detalia aceste modificari.

Emisiunea Insula de 1 milion isi va schimba zilele de difuzare, urmand sa fie difuzata  sambata si duminica, de la ora 20. Pana acum, Insula de 1 milion era difuzata 3 zile pe saptamana: sambata, duminica si luni.

O alta modificare importanta legata de Insula de 1 milion o reprezinta schimbarea regulilor. Cei 19 concurenti ramasi in competitie nu vor mai putea beneficia de acele 24 de ore de convingere a unor concurenti din triburi sa le dea bratara lor atunci cand un concurent pierdea proba. Sambata aceasta concurentii vor fi impartiti in doua echipe si se vor lupta pentru un premiu surpriza. Capitanii celor 2 echipe vor fii Florin si Alina din tribul Sudicilor.

A doua modificare importanta facuta de Kanal D Romania o reprezinta cele 2 seriale turcesti O dragoste si Vinovati de iubire. Fanii celor doua seriale vor putea viziona aceste seriale 5 zile pe saptamana, de la ora 20. Daca pana acum O dragoste era difuzat in zilele de marti si miercuri, de la ora 20, din 20 mai serialul va fi difuzat in serile de luni si marti de la aceeasi ora. O dragoste va fi difuzat si in serile de luni in locul emisiunii Insula de 1 milion.

Kanal D: O dragoste si Vinovati de iubire schimba zilele de difuzare

Fanii serialului turcesc Vinovati de iubire vor putea viziona serialul 3 zile pe saptamana, de la ora 20. Vinovati de iubire va intra pe post de miercuri pana vineri, de la ora 20.

A treia modificare importanta este legata de emisiunea Jocul cuvintelor care va intra in grila Kanal D din 20 mai, de la ora 23, cu un sezon nou. Jocul cuvintelor va fi difuzata in serile de luni si marti, de la ora 23. Regulile emisiunii Jocul cuvintelor vor fi neschimbate. Dan Negru va prezenta in stilul sau inconfundabil noul sezon al emisiunii concurs.

Kanal D Romania apartine companiei Dogan Media, are licenta generalista si este disponibil in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.