Viata dupa viata – premiera BBC First

Postul de televiziune BBC First va difuza in premiera in Romania miniserialul Life after Life / Viata dupa viata (2022). Productia va fi difuzata in fiecare seara de miercuri, de la ora 22, din 27 septembrie.

Viata dupa viata este facut dupa romanul cu acelasi nume scris de Kate Atkinson. Miniserialul spune povestea unei femei care se reincarneaza de mai multe ori si fiecare viata a sa este o lectie de viata. Aceasta femeie traia in secolul XX in Anglia. Prin aceste reincarnari, personajul principal Ursula Todd va trai mai multe evenimente istorice ce s-au petrecut in secolul XX, cum ar fi: Primele Doua Razboaie Mondiale, epidemia de gripa spaniola sau chiar o intalnire cu Hitler.

Cu toate ca vietile Ursulei se sfarsesc brusc si dramatic, ea primeste sansa sa revina, aceste reincarnari ii permit sa evite pericolul a doua oara. Ursula Todd se naste prima data in 1910 intr-o seara friguroasa de iarna si moare subit in aceeasi noapte. Ea se reincarneaza tot in noaptea in care a murit prima data, la cateva ore distanta si de aceasta data reuseste sa supravietuiasca.

Viata dupa viata – premiera BBC First

Criticii de film au apreciat acest serial pentru modul in care s-a creat atmosfera din acele timpuri scrise in roman si modul de interpretare a actorilor. In mare parte a timpului, personajul Ursula Todd este interpretata de actrita Thomasin McKenzie. Actrita a mai jucat in filme si seriale ca: Jojo Rabbit, Fara urma, A fost o data in Soto si altele.

In distributia serialului Viata dupa viata il vom revedea si pe actorul Sean Delaney (Teddy), care a mai jucat in seriale ca Obsesia Evei, Venom: sa fie carnagiu sau Crimele din Midsomer.

Miniserialul Viata dupa Viata a primit o nominalizare la premiile BAFTA. Este alcatuit din 4 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 7,3. Viata dupa viata este un serial produs de BBC Studios.

BBC First HD apartine de compania BBC Networks. Postul de televiziune se afla in grilele operatorilor Digi si iNES IPTV. BBC First are licenta tematica – filme si seriale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII