La bine si la mai bine – sezonul 2 Netflix
In acest material vom detalia un serial asiatic interesant ce a intrat de curand pe aplicatia de streaming Netflix. Remarriage & Desires / La bine si la mai bine (2022) a intrat pe aplicatia Netflix pe 15 iulie.

In serialul La bine si la mai bine veti descoperi ca nici la coreeni nu se mai merge pe principiul „Au trait fericiti pana la adanci batraneti”. In aceasta perioada toata lumea merge pe premiza sa isi gaseasca un partener cat mai bine vazut in inalta societate. O agentie matrimoniala pe nume Rex ajuta oamenii instariti din Coreea sa isi gaseasca un partener.

Seo Hye-seung (Kim Hee-Seon) este o femeie foarte fericita ce are un sot iubitor si un copil inteligent. Totul se schimba pentru Seo in momentul in care sotul ei moare pe neasteptate si afla ca acesta avea si o amanta. Seo apeleaza la agentia matrimoniala Rex nu pentru a-si gasi jumatatea ci mai mult pentru a se razbuna pe amanta raposatului pe care o considera vinovata de moartea acestuia, si saracirea ei si a copilului sau.

Vinovata este Jin Yoo Hee (Jeong Eu-Gene), de profesie avocata si capabila sa faca tot posibilul sa devina bogata. Intre cele doua femei, Seo si Jin, incepe un joc al nervilor si o tensiune interesanta.

La bine si la mai bine – sezonul 2 Netflix

In aceasta tensiunevor intra fara voia lor doi burlaci dar si directoarea companiei matrimoniale Rex. Lee Hyung Joo (Hyun-Wook Lee) este burlac si directorul unei companii. Se poate spune ca este prada perfecta pentru un mariaj fericit. Lee este si membru al agentiei matrimoniale Rex.

Cha Seok Jin (Park Hoon) este un tanar profesor care este si el membru al agentiei Rex si care doreste sa ia de la mama sa vitegra, Choi Yoo Seoo (Cha Ji Yeon), mostenirea lasata de tatal sau si anume compania Rex. Choi Yoo Seoo este directoarea companiei matrimoniale Rex. Choi este o femeie fermecatoare plina de mister.

Serialul La bine si la mai bine are un sezon cu un total de 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a primit nota 7,4.

Reprezentantii serialului nu au confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2, finalul primului sezon a lasat loc de episoade noi insa ramane de vazut daca interesul va fi suficient de mare pentru cel putin inca un sezon.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.