Noua oferta Digi Italia cu abonament DigiTV satelit gratuit sau reducere 25 de lei familiei tale
Grupul Digi vine cu o noua oferta pentru clientii sai, de data aceasta fiind implicati atat cei de la Digi Romania cat si cei de la Digi Mobil Italia. Oferta are target abonatii romani Digi Mobil Italia stabiliti in Italia. Dupa inscrierea in promotie, unul din membrii familiei poate beneficia de un abonament gratuit DigiTV satelit sau o reducere de 25 de lei la abonamentul existent.

Oferta Digi Mobil Italia cu abonament DigiTV satelit gratuit pentru familia ta vizeaza abonatii Digi Mobil Italia care beneficiaza sau vor beneficia de serviciile Digi Mobil Italia, urmand ca unul din membrii familiei sa poata beneficia de un abonament gratuit DigiTV satelit (DTH) (valabil pentru abonamentele pana in 25 de lei) sau va avea o reducere de 25 de lei la abonamentul existent Digi TV satelit (DTH).

Cine poate beneficia de oferta Digi Mobil Italia cu abonament nou gratuit sau reducere la abonamentul DigiTV satelit existent?

Oferta vizeaza orice roman care beneficiaza (sau doreste sa beneficieze) de serviciul Digi Mobil Italia si doreste sa se inscrie in aceasta promotie. Ulterior inscrierii, vom putea mentiona carui membru al familiei dorim sa ii oferim reducerea de 25 de lei sau abonamentul gratuit Digi Satelit (daca este un abonament pana in 25 de lei).

Cum ma pot inscrie in campania Digi Mobil Italia cu abonament DigiTV satelit gratuit familiei tale?

Pentru a ne inscrie in aceasta promotie trebuie sa contactam serviciul de relatii cu clientii Digi Mobil Italia la unul din numerele de telefon:

  • *4077 apelabil din reteaua Digi Mobil din Romania;
  • 4077 apelabil din reteaua Digi Mobil Italia de pe teritoriul Italiei;
  • +40314074077 apelabil din orice retea, numarul este din Romania;
  • +393533004077 apelabil din orice retea, numarul este din Italia;

La serviciul de relatii cu clientii Digi Mobil Italia se poate discuta atat in limba romana cat si in limba italiana, posibil sa fim ajutati inclusiv in limba engleza.

Ce abonamente DigiTV Satelit (DTH) se incadreaza in aceasta oferta?

Se incadreaza in gratuitatea promotiei abonamentele DigiTV cu o valoare de maxim 25 de lei, mai exact unul din urmatoarele abonamente DigiTV:

  • DigiTV Popular (14.4 lei) – peste 25 de canale tv digitale;
  • DigiTV Extra II Popular (19.19 lei) – peste 40 de canale tv digitale – contine canale tv cu specific maghiar;
  • DigiTV Baza (23.03 lei) – peste 60 de canale tv digitale – contine canale tv Digi;

Cel mai avantajos abonament gratuit DigiTV pentru aceasta oferta ar fi DigiTV Baza, in cazul in care nu dorim programe cu specific maghiar.

Daca avem un abonament DigiTV Satelit (DTH) cu o valoare mai mare de 25 de lei, atunci vom avea o reducere de 25 de lei din abonament.

Cat timp este valabila aceasta promotie?
Promotia aceasta este valabila in fiecare luna in care pe numarul de telefon Digi Mobil Italia pe care am activat promotia aceasta vom avea activa una din optiunile Combo 10, Combo 15 sau Combo 20. In luna in care nu vom mai avea activa aceasta promotie, abonamentul gratuit (sau reducerea) nu se vor mai aplica.

Pot utiliza mai multe numere de telefon Digi Mobil Italia pentru a aplica reducerea de mai multe ori?

Acest lucru nu este posibil, reducerea se va aplica o singura data.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Rog amanunte. Sunt rezident in Italia (Emilia Romagna) si as vrea TV DIGI. Acasa avem TV si internet pe care il platim desi nu il folosim decat 2 luni pe an cand suntem acasa, Dorum amanunte privind echipamentele necesare, costul lor si apoi pretul abonamentului (cu extensia canalelor maghiare) si cum putem plati abonamentul, Abonamentul de acasa il platim regulat de ani de zile prin Home Bank ING. Multumesc pentru amanunte

    • Oferta Digi Italia – DigiTV Satelit a fost disponibila pana la sfarsitul lunii februarie si din cate stiu nu s-ar fi prelungit. Pentru detalii daca mai este totusi valabila oferta sau daca va mai fi disponibila pe viitor, va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii Digi.